Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מתפנק ב 760 LI,ו X5 לטיולי שטח,משדרג את הטרקטורון וקונה קוואסקי 500.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שירשור קצת טיפשי אבל נזרום..

בתור התחלה

TVR Sagaris

http://www.tvr-eng.co.uk/overview_sagaris.php

B.M.W M3

מהדור הקודם

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לפאן: M3

ליוםיום:SL65AMG

אה.. ובית באיזור כפרי + מוסך מקורה לבייביז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא סוכנות ולא בטיח:

בימר סדרה 5 שנת 97-98, כל שאר הכסף משקיע באיזה בית יפה וקונה עוד 3 או 4 דירות להשכרה, כל השאר שימשיך לגלגל ריביות בבנק, ואני ישכב כל היום בים בת"א יהנה מהחיים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני הצנוע פה מכולם:

הייתי מזמין את אחד מהמכוניות הבאות: טויוטה RUNX, אלפא 147, פולקסווגן פולו או סוזוקי סוויפט עם כל התוספות שיש, וגם וילה פרטית באיזה איזור שקט.

פורסם

קודם כל לכל אלו שחיים באשליות ש- X5 ופורשה קאיין זה רכב לשטח, צאו מזה!

אני כמו בנצי, הולך קונה B4 3.0 עם כל התוספות (לא צריך לנקר עיניים) ולשטח קונה רנגלר רוביקון!

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

הייתי קונה לימוזינה, ונוסע איתה לטיילת בתל אביב, מחנה שם את הרכב, מביא מונסטר טראק ועולה על הלימוזינה ומרסק אותה מול כולם. אחרי זה נכנס לב.מ.ו איזטה שהכינותי מראש ונוסע משם.

אבי.פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

1. בוקסטר S, שחורה. ידנית.

2. ב.מ.וו M5. אם צריך לנסוע לאילת יותר מ-2 אנשים.

3. סיטרואן C5 אוטומטית, לפקקים של ת"א עם האספלט האיכותי.

4. סמארט, למשימות מאותגרות חניה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בלי "בלינג בלינג". בהתאם למהירות האספקה, מה שמגיע קודם.

לטבע - פטרול/לנדקרוזר

לעיר - 206/סמארט

לשלילת רישיון - 911/איוו

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עם הייתי זוכה ב50 מיל?

הולך לכל הסוכניות עושה סיבוב על הרכבים. אולי קונה אחת או שתיים. ואז חוזר לאינטרנט. מחפש מתקין מטורף בחו'ל.

טס לחו"ל. בונה מערכת מטומטמת על רכב מפגר. ושולח לארץ.

וקונה בית יפה. באיזה מושב במרכז.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
קודם כל לכל אלו שחיים באשליות ש- X5 ופורשה קאיין זה רכב לשטח, צאו מזה!

אתה יודע מה- בישבילך קייאן טורבו S עם מדבקה של אלדן, עכשיו זה כן שטח סבבה?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

קודם כל משלים את הפרוייקטים שאני מבצע כרגע בשתי המכוניות שלי . ( 40 אלף ש"ח )

אח"כ מבצע את זה :

E21 ושותל מנוע כמו שיש לי בבמוו השנייה ( 100 אלף ש"ח לפרוייקט מושלם כולל הנמכה וכו'...)

E30 325 דגם אמריקאי שזה אומר מנוע 2.7 עם יחס דחיסה מקורי שזה מספיק נמוך להגדיש אותה באמינות בלי לפתוח מנוע ( 60 אלף לפרוייקט מושלם כולל הנמכה וכו'... )

E36 M3 לא קריטי אם זה המנוע החלש או החזק . מיועד לנסיעות סידורים ביום חם כשצריך מזגן . ( 120-150 אלף ש"ח )

911 ישנה מאוד , רצוי דגם הטורבו אבל לא חובה הרי "חזקה" היא לא תהיה בשבילי בכל מקרה . זה רכב בשביל הנשמה . ( 120-140 אלף ש"ח )

מיני מיינור אספנות , 1.3 טורבו או 1.6 "ויטק" עם ג'אנטים 10 אינץ' לבנים וזוג באקטים בפנים עם הגה פצפון . ( 50 אלף ש"ח )

סופה או דיפנדר עם הגבהות ושאר ירקות שיהיה אפשר לגוון קצת בסוג הטיולים... ( 70 אלף ש"ח )

קארט 2 פעימות 15 כ"ס . כולל עגלה . ( 12,000 ש"ח )

4 טרקטורונים משומשים מדגם הונדה EX . שיהיה מספיק לטייל עם החברים ( 40 אלף ש"ח )

בית קרקע עם חניה ושכנים לא צמודים באיזור המושבים בין חדרה לתל אביב שיש בו מספיק מקום לגינה קטנה , חניה סגורה ו 2 ליפטים ( 1,000,000 ש"ח כולל הכל . כן , כולל הליפטים... )

10 מיליון ילכו למשפחה ולחברים .

שאר הכסף יכנס לבנק כדי שאני אחיה כמו שצריך מהריבית... :-D

זהו .

אני לא אתן לכסף לעלות לי לראש .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...