Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם לא מכיר חנות שמוכנה למכור לי רק את הצד שלי במזרון, מחייבים אותי

לקנות גם את הצד של אשתי.

שאלה דיי מצחיקה לדעתי, אך אם יש לך סיכוי זה רק (כמו שראיתי שכבר עשית)

1. פרסום בדרושים יד 2

2. בדיקה ישירות עם מורל לרכוש מהם "סטנד אלון" stand alone.

פורסם

תחכה שלמישהו ישרף :)

סתם.

אולי יעזור לך: יש לי שני מידים של מורל פולס במצב קטסטרופלי:

הראשון עם 2/3 קרעים בסראונד (הגומיה).

השני עם קרע אחד אבל עם מגע רופף בין הטרמינל לבין הממברנה.

אני לא יודע מה תוכל לעשות איתם אבל תנסה לתקן אחד מהם.

בברכה.

פורסם

אגב רציתי לומר: הא לכם בעלי מורל! זה השירות ?

הידעתם למשל שQUAD הבריטית מתחייבת לחלפים לכל מוצר שלה ל 50 שנה קדימה?

זה מה שקורה שקונים משהו איכותי.

פשוט בושה שהם לא מוכנים למכור חלק.

וזה מוזר כי אני זוכר איזה 7-8 שנים אחרונה חבר שלי קנה מהם וופר אחד של 9" לרמקול לבית .

כנראה עלה להם השתן לראש במשך השנים.

איכסה.

פורסם

בוא נעשה נסיון, מישהו שלא מכיר אף אחד בSG המעפן , יתקשר לשם וישאל האם הם מוכנים למכור וופר בודד של סט מק אודיו לצורך הדוגמה.

אני יודע מה תהיה התשובה:

1. לא.

2. כן , אבל במחיר של כמעט סט חדש שלם.

קרווין - איכסה זה התגובות שלך,

ומורל - זו חברה מעולה , עם איכות צליל מיוחד שאין לאף חברה.

בברכה.

פורסם

מנסיון

מכרו לי.

גם טוויטר לבד.

יותר מזה הם היו מוכנים להשבית סט שלם בשביל זה.

ומוכנים להזמין מחו"ל.

שם אם כמה שחרא שירות לפחות מנסים חלקית ולא כמו מורל שהתקשרתי לקנות את הוופר 4" לבית הכי הכי הכי זול שלהם ואמרו לי : 450 שקל לפני מע"מ .

פורסם

תברר כמה עולים סטים של מורל בחו"ל.

אני יודע שסט של אלייט 2 חלקים בארה"ב עולה כ 1500$ שזה הרבה יותר ממה שמוכרים אותו פה בארץ.

כך שצריך להגיד תודה על המחירים שתושבי ישראל מקבלים.

בברכה.

פורסם

וואי אנשים אני לא מבין מאיפה השטויות הללו שאתם ממציאים!!! ניתן להזמין דרך חנות שמוכרת מוצרים של מורל כל חלק בסט בנפרד,גם אם זה רק רמקול או טוויטר או קרוס. אני הזמנתי כך לא פעם ולא פעמיים ולא היו שום בעיות עם כל הפעמים שהזמנתי מהסוכן במידה והלקוח היה בא ומבקש להזמין לו רק מיד או טוויטר או כל חלק אחר של מורל.

אם זכרוני לא מטעה בפעם האחרונה שהזמנתי ללקוח מיד של פולס זה עלה לו סה"כ 120 ש"ח מיד חדש דנדש בשקית ישירות מהמורל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נכון סלבה צודק.

ודרך אגב אין שום קשר ל SG ניופאן או רדיו מילאנו.

אין שום הסבר לחוסר השירות שמורל נתנו ללקוח הנ"ל , גם אם כולם ככה.

לא מבין מה ההתקפה הזו נגדי כל פעם כאשר בסה"כ אני מדבר על דברים שהם אמת ויש להם סיבה ותימוכין.

מה הקשר ל SG? כמו הקשר לאדי מערכות לאפריל טרקלין וכו.. יש בעיית שירות קשה מאוד בארץ.

פשוט לדעתי זה חבל שלעומת שאר היבואנים שמביאים את המוצרים מחו"ל מורל שמייצרים בארץ לא יכולים לתת שירות ישר ללקוח אלא חייבים לעבור דרך חנויות , כגון הפתרון המאוד טוב של SLAVA.

כמו בכל תחום אגב זה לא רק במערכות לרכב.

השירות בארץ זה בושה. ואת זה כולנו יודעים.

פורסם

אם כבר מדובר על שירות מעפן אז אני חייב להוסיף את הקטע שעשו לי.

רציתי להחליף את המורל פולס שלי ב5.25 במקום 6.5 והחנות שקניתי ממנה לא הייתה מוכנה להחליף לי

בטענה שלא מייצרים את הרמקול הזה יותר! אולי יש טיפת היגיון בדבר בגלל שאולי החליפו את זה בטמפו.

אבל הלכתי לבומבאס והם אמרו לי שזה שטויות רצח וכל החנויות באינטרנט נותנים חרא של שירות

מה שנקרא: "שירות טוב לפני הקניה, ואחרי הקניה לא מכירים אותך" ככה יריב מבומבאס אמר וזה משפט כל כך נכון!!

דרך אגב החנות שקניתי ממנה הייתה צ'יפר.

פורסם
וואי אנשים אני לא מבין מאיפה השטויות הללו שאתם ממציאים!!! ניתן להזמין דרך חנות שמוכרת מוצרים של מורל כל חלק בסט בנפרד,גם אם זה רק רמקול או טוויטר או קרוס. אני הזמנתי כך לא פעם ולא פעמיים ולא היו שום בעיות עם כל הפעמים שהזמנתי מהסוכן במידה והלקוח היה בא ומבקש להזמין לו רק מיד או טוויטר או כל חלק אחר של מורל.

אם זכרוני לא מטעה בפעם האחרונה שהזמנתי ללקוח מיד של פולס זה עלה לו סה"כ 120 ש"ח מיד חדש דנדש בשקית ישירות מהמורל.

מאיזה חנות הזמנת את המיד?

פורסם
אם כבר מדובר על שירות מעפן אז אני חייב להוסיף את הקטע שעשו לי.

רציתי להחליף את המורל פולס שלי ב5.25 במקום 6.5 והחנות שקניתי ממנה לא הייתה מוכנה להחליף לי

בטענה שלא מייצרים את הרמקול הזה יותר! אולי יש טיפת היגיון בדבר בגלל שאולי החליפו את זה בטמפו.

אבל הלכתי לבומבאס והם אמרו לי שזה שטויות רצח וכל החנויות באינטרנט נותנים חרא של שירות

מה שנקרא: "שירות טוב לפני הקניה, ואחרי הקניה לא מכירים אותך" ככה יריב מבומבאס אמר וזה משפט כל כך נכון!!

דרך אגב החנות שקניתי ממנה הייתה צ'יפר.

צ'יפר, פומפה אלו אלו אתרים/חנויות פשוט זבל.

בצ'יפר לא מספיק שהמחירים לא קשורים למערכת השמש גם השירות זבל ישראלי!

ופומפה בכלל חאפרים שלא להאמין

לא פעם אנשים הזמינו סט דוטק וקיבלו אותו עם טוויטרים של פולס וכדומה.. פשוט בושה

מסכים עם קרווין לגביי השירות בארץ!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני הייתה לי אחריות של SG על רסיבר של YAMAHA וחוצפנים האלה אמרו שהם לא יתקנו את זה כי החנות שקניתי ממנה נסגרה ובגלל זה מבטלים את האחריות

נישמע לכם הגיוני?

התיקון אצל בן אדם פרטי עלה לי 50 שקלים

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...