Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורט עד 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף כמה אתה יכול להיות בור .

תיקרא שוב ואולי תבין .

נכון 205 לא באה עם טורבו אבל יש אנשים ששילמו כסף והוסיפו דבר כזה העונה לשם טורבו.

יצא לי ליראות בפוקוס כמה פעמים ואפילו אני מכיר שניים עם בעלות על 205 1600 ו1900 מוגדשות

תמורת 25 אלף אתה יכול להוציא את הרכב מהבחור עם ה 1600 .

אתה מוזמן לבוא לביקור בראשון ואני יראה לך גם ZX שהוסיפו לה טורבו, תמורת 30 אלף הבחור מוכן לתת אותה (אם היא לא נימכרה כבר)

לגבי הפונטו, כתבתי שהמחיר זנות אבל אם תימצא אחת מושקעת ושמורה ללא שאסי וכדומה תיהיה בטוח שתשלם המון מעל המחירון.

במחירון אתה יכול ליקנות אחת במצב סביר מינוס שתשקיע את התחתונים.

ואם עדיין לא הבנת משהוא שלח לי הודעה בפרטי אני יסביר לך לאט ותבין מהר.

בברכה רז...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

erez כתב:

ממתי ZX ו-205 סטנדרטיות גודשות?!?

205 T16, והרי לך 205 גודשת סטנדרטית (אם להשאיל חתימה לשעבר - תלוי איך אתה קובע את הסטנדרטים שלך).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מסכן הילד, עוד לא קנה אוטו וכבר הרגתם אותו.

בשנתונים ובתקציבים האלה, רכב ספורטיבי, כל רכב ספורטיבי - יצריך אחזקה כבדה (יחסית).

אם הכיוון הוא חזק בישורת - לך על המוגדשות. איביזה או פונטו ודומיהן ישרתו אותך נאמנה.

אם הכיוון הוא גם לפנות מתישהו ואם אפשר על הצד - לך על הצרפתיות בעיקר, אולי גם איזו בימר תעשה את העבודה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תמא.

אז לא 95' אז מה.

חברה כפיים לבחור סוף סוף מישהוא שמצא פיתרון

לפותח השירשור בישבילך רק לאנציה מכל סוגיה רק תבחר

יש כאלה שבאות עם טורבו יש כאלה שבאות בלי (ל בעיה להרכיב)

הרכב עושה את עבודתו נאמנה במחיר קניה מצחיק אבל נראה לי שהחלקים יעלו קצת יקר...

בקיצור ל א נ צ י ה ת מ ה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
להרגיש מעין ספורטיבי

...

הונדה סיויק

מזה ספורטיבי..

בערך ככה:

crash_honda_civic_1.jpg

עוד פעם רושמים פה הונדה סיוויק וספורט באותו משפט. :sad:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בינתיים השרשור הזה מוכיח שילדי הראלי הם קודם כל ילדים ואחר כך ראלי.

למה התשובה שלכם לכל דבר צריכה להיות "רכב X? פחחחח... זה לא רכב ספורט! תקנה פיז'ו". ואם בן אדם רוצה דווקא רכב מוגדש (כי ההנאה המוטורית שלו היא הבעיטה בגב ורעש הפריקה) אתם שולחים אותו ל...פיז'ו. אה, אבל אין פיז'ו ספורטיביות מוגדשות שיובאו לארץ. אז קח פיז'ו שהוגדשה במוסך חצר בצורה בלתי חוקית, תשתעבד למכונאי חצר ולקומבינות בבניה, האחזקה השוטפת תאכל בתקציב שלך ותיאלץ להשבית מדי פעם את הרכב, תצטרך לעבור טסטים בשוחד ולפחד מכל בוחן רכב - אבל למרות שרצית רכב מוגדש תהיה לך פיז'ו חביבי!

לא כל אחד מחוייב בצורה טוטאלית לגילוח שתי עשיריות בנסיעה במגרש חניה מסביב לקונוסים שיתאפשר רק בעזרת שלדה עפיצה מארץ הבוז'ולה (נניח) כי כישוריו כנהג כבר אינם ניתנים לשיפור. אצל רוב האוכלוסיה מחוץ לבועה הנאה מרכב יכולה להתבצע גם בלי אביזרים שנגנבו ממע"צ. ותתפלאו אבל רכב טורבו מקורי ששופר במחלקת האחיזה והמתלים הוא חבילה עדיפה בהרבה על רכב עפיץ שהוסף לו טורבו פרטיזני למשתמש ההגיוני שאינו מתכוון להשתעבד לרכב ולהפוך לאושיית פינשמייקרים.

תעשו לי טובה וצאו מהבועה.

השתדלו לייעץ לאנשים בצורה אובייקטיבית.

פורסם

אשפוז - קודם כל, תתחיל לכתוב הודעות שפשוטי העם כמוני יבינו מה רשמת, ולא נצטרך לפנות למילון אבן יסוד על כל מילה שנייה :wink:

אני מאמין שניתנו לו כאן אופציות רלוונטיות, וייעוץ "הוגן". מה לעשות, שאחזקת רכב גודש היא יקרה, ולרוב הילדים (ולא שאני מדבר על פותח שירשור הספציפי) שרואים רכב ב30,000 לא מבינים שהם יוציאו סכום דומה על תחזוקה בשנה הראשונה.

גם אני, ולא שאני "ילד ראלי" (יותר נכון ילד XT), מעדיף גודשת חזקה על גבי צרפתייה מתפרקת עם מאה חמורים עייפים, אבל בתקציבים האלו התמורה הטובה ביותר לשקלים הינה "אוכלת צפרדעים" (אלא אם כן אין בעייה עם הוצאות שוטפות גבוהות, אז זה משתנה).

אני אישית חושב שהשרשור הזה נתן תמונת מצב די טובה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
בתקציבים האלו התמורה הטובה ביותר לשקלים הינה "אוכלת צפרדעים".
תמורה למה? תמורה לאיזה דרישות? לאיזה צרכים?

אתה באמת חושב שהתשובה לכל שאלה היא "פיז'ו! פיז'ו!!!!"?

יש כאלו שבשבילם איביזה טורבו או HGT עם צ'יפ תהיה התענוג המוטורי הכי טוב שיכול להיות. יש כאלו שבשבילם טריומף ספיטפייר היא התשובה הנכונה. ויש כאלו שבשבילם על פחות מסיויק מוגדשת אין בכלל על מה לדבר.

וכולם צודקים.

תפסיקו להיות עיוורים לכך שיש אנשים שיהנו הרבה יותר מרכב שאינו פיז'ו. וזה שאתם כן נהנים יותר ממה שלפיז'ו יש להציע לא הופך אתכם למבינים או אנינים גדולים יותר (הנה, לא כתבתי פיינשמייקרים). סך הכל הופך אתכם לקבוצה קטנה ומסויימת התופסת נישה מסויימת ברשימת הדברים מהם נהנים בני אדם. בדיוק כמו הומואים.

פורסם

או שמא את אותה נישה.

אגב - חשד כבד עולה בליבי שלא מעט מהמייעצים לא מסוגלים באמת להיהנות מסגולותיה התרומיות של נציגת הצפרדעים , ואם יקשרו את עיניהם לא יהיו מסוגלים להבדיל בין הגה צרפתי מתקשר למוט עץ המותקן בעגלה יפנית, אבל ניתן להם ליהנות מהספק לעת עתה.

כמו שאישפוז אמר - נא לענות לשאלה ששאל פותח השרשור, ולא לבלבל את דעתו עם פטריות כמהין , בוזו'לה עפיץ ושתי כוסות מיץ.

פורסם

אם תקרא את התגובה שלי שוב, תבין שלא אמרתי בשום נקודה שפיזו היא התשובה, ודווקא להיפך - בתקציב גבוה יותר יש לי הרבה רכבים שהייתי מעדיף.

יותר מכך, אם תמצא כאן מקום שבו המלצתי על צרפתיה מוגדשת, אשריך (מה שכן, הצגתי אופציות כפי שהבחור ביקש).

בוא נבהיר את זה יותר-בתקציב של 30,000 ש"ח, התמורה הטובה ביותר לכסף היא צרפתייה (לטעמי).

בתקציב 50,000 כבר הייתי הולך על אלפא.

100,000 - אימפרזה טורבו.

שלוש נקודות.

כל זה לפי טעמי האישי כמובן, וזו הדרך היחידה בה אני יכול לייעץ, כי אני לא מכיר את פותח השרשור אישית.

ביום שHGT או איביזה טורבו תעלה 30, נדבר שוב.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...