Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת משולבת לבית

IID
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר שההודעה וכל התשובות נעלמו...:sad:

אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מדפסת משולבת לבית בעלות של 400-800 ש"ח.

הקריטריונים עלות פר דף (שזה בעיקר עלות הדיו), אמינות, איכות הדפסת פוטו ללא שוליים, ממשק נוח לסורק, פקס אם אפשר (לא הכרחי), שרות.

אני מדפיס מספר דפים שחור לבן בשבוע ותמונה עד שתיים בחודש פוטו.

המועמדות המובילות HP, Canon, Lexmark, ניתן להציע גם אחרות, Canon גם מייצר את המדפסות של HP אבל נראה כי עלות הדיו יותר נמוכה ב Canon.

תודה מראש לכל סיוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגלה לך סוד- אף אחד בעולם לא ממש יודע כמה עולה להדפיס דף, מבחינת עלות הדיו. זה אחד מהנתונים שהמדע עדיין שוקד על פיתוחם- עשור, ללא הועיל. תעלומה.

מה שכן- HP חזקים במדפסות, פקס יכפיל את העלות.

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון עם המון מדפסות שונות ההמלצה שלי היא אך ורק HP .

מדפסות אמינות וחסכוניות בדיו .

הCANON גם כן מדפסות טובות אך הדגמים היותר טובים די יקרים .

ל LEXMARK לא כדאי להתקרב , מורחת דיו , מתקלקת לעתים קרובות , הדיו מתייבש מהר מדי .

במחיר שציינת זו המדפסת שמתאימה לך :

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Multifunction&model_id=372332

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המדפסות של HP כנראה אמינות (חוץ מבעיה כרונית של תפיסת יותר מדי דפים בבת אחת,

צריך פשוט להיזהר עם גודל הערימה) אבל לא חסכוניות בגרוש, וגם הדיו התחליפי די יקר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ימליץ לך באמת מניסיון .

כל מכשיר ,ואם זה HP ,או יצרן אחר מתקלקלים.

לכן במכשרים האלו הכי חשוב זה אחריות. נכון להיום רק קראט (canon) נותנים 3 שנים אחריות למכשרים שלהם. מה שאתה מקבל, זה מכשיר טוב+ עם אחריות ל3 שנים.

לא מומלץ לקנת לקסמארק.

Omnia mea mecum porto

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכתבתי לך בת'רד שנמחק: לך על BROTHER מהסדרה החדשה ולא תתאכזב, וזה מנסיון מצויין עם 3 מכשירים שלהם (2 בעבודה ואחד בבית), לעומת נסיונות עגומים עם כמה מכשירים של HP (הזרקת דיו) ושל XEROX (לייזר) שפשוט לא עמדו בציפיות מבחינת ביצועים, עלויות ואמינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך על BROTHER-DCP110C

כוללת סורק, כניסה לכרטיס זכרון להדפסת פוטו ממצלמות דיגיטיויות, זולה מאוד, דיו שמחזיק יפה, אני קונה תחליפי ב 39 שקל ליחידה (יש 4 , 3 צבע ואחד שחור) הממשק נוח מאוד, ולתמיכה לא הזדקקתי בחצי שנה שהיא אצלי.

כוללת אפשרויות זום, ולוח בקרה נחמד מאוד, מצלמת כמו מכונת צילום אפ אשרות לצלם לאל חיבור למחשב

ועוד

ניתן להשתמש בה כפקס עם תוכנת עזר כגון WINFAX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על מכונה משולבת הכוללת פקס עצמאי.

המלצתי היא על ה-5610 של HP.

ישנה גם ה-Brother MFC215C שיתרונה הוא בכך שראשי הצבע נפרדים.

את ה-HP ניתן להשיג בכ-750 ש"ח וה-Brother בכ-700 ש"ח.

אני ממליץ על החנות http://www.misradia.co.il

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על מכונה משולבת הכוללת פקס עצמאי.

מה היתרון של פקס עצמאי על תוכנת פקס במחשב, מעבר לזה שלא צריך לסרוק ולשלוח אלא מניחים דף ישירות בפקס?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשלוח פקס דרך המחשב זה כאב ראש. ולא לדבר על המקרים בהם המחשב כבוי ואז לוקח רבע שעה לשלוח פקס.

אגב , אם סריקה/צילום של ספרים לא חשובה לך , אלא דפים בלבד , יש גם את סדרת ה-4XXX של HP , שמגיעה עם טלפון משולב במכשיר, די נוח אם מדובר בפינה קטנה עם הרבה מכשירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשארנו עם BROTHER מול HP מול CANON.

נסיוןן ספציפי עם דגם ספציפי יתקבל בברכה.

קיבלתי הצעה על מדפסת משולבת HP F380 במחיר $83 +מע"מ בחנות (צריך לנסוע לחנות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח ?

כמו שכתבתי , אתה עולה בליגה של המחירים (מאיזור ה-400 לאיזור ה-800) , אבל אם הפקס בשימוש תכוף, אתה תקלל כל רגע שויתרת עליו.

זו צריכה להיות נק' המוצא שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...