Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוב התרגשות של המפגש נכון שכחתי לציין מתי המפגש מתחיל . טוב אז עדכנתי את ההודעה... והוא מתחיל ב17:00 כמו הקודם.

היציאה היא מצומת גלילות בשעה 15:00 תחנת הדלק שם.

חברה הורדתם את הפרומו... הוא פשוט גדול... ותתנו עליו גם תגובות.

1.6 206

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפרומו נחמד...רק חבל שלוקח שנה עד שהוא עולה :roll:

אחלה פרומו ואני לא אומר את זה רק בגלל שהאוטו שלי מופיע שם ב-00:28 צמוד לפיאט קופה הצהובה . :Fade-color

והקליפ עולה מהר, אז כנראה שהבעיה אצלך במחשב. :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אההה הראלי האדומה היא שלך פששש... סחטיין האדומות נדירות פה אההה...

הכל מקרה אני מאוד מקווה לראות אותך במפגש אהה.... גלעד

אהה ועוד משהוא לפעמים לוקח הרבה זמן עד שהוא נטען להורדה... זה בגלל שיש עומס והרבה מורידים אותו.... פרסמונ גם במפורום של מקס טיונינג

1.6 206

פורסם
נרא לי שלא יגיו פול אנשים ב 14,15,16 יש טיול לאילת!!!! (צרפתיות)

שונה ל 21 :)

לא בטוח!!!

בילבלתם אותי... התאריך שונה או שלא ??? ואם לא אז נא למחוק הודעות מטעות...

ינון.

פורסם

התאריך של המפגש בצפון הוא קבוע, יש טיול של צרפתיות שאנחנו לא מוזמנים אליו שכנראה יוזז :o

פורסם
נרא לי שלא יגיו פול אנשים ב 14,15,16 יש טיול לאילת!!!! (צרפתיות)

צרפתיות אה??? לי אסור לבוא עם היפנית או הגרמניה? כוסאומו, אתם לא חברים אתם....

haters will hate

פורסם

אני מנסה לארגן גם את מועדון החיפושיות (לפחות איזור צפון) ובתקווה שיבואו לפחות אני ועוד 5 חיפושיות בטוח רק יותר פרטים שאני יוכל להעביר למועדון בבקשה

sound connecting people

פורסם

טוב אני רואה שיש פה בילבול. אז ככה אין לי מושג מה עם הטיול של הצרפתיות , מה שכן אני יודע שהמפגש של הצפון מתקיים בתאריך ובשעה שנקבע בלי שום שינוי... אז תבאו בהמוניכם.

יהיה מפגש טוב זה בטוח.

1.6 206

פורסם
טוב אני רואה שיש פה בילבול. אז ככה אין לי מושג מה עם הטיול של הצרפתיות , מה שכן אני יודע שהמפגש של הצפון מתקיים בתאריך ובשעה שנקבע בלי שום שינוי... אז תבאו בהמוניכם.

יהיה מפגש טוב זה בטוח.

יופי, לפחות יהיה קצת שקט ברמת גן.

ראלימן,

:lol:

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...