Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה חינם - למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החורף הגיע ולביתי הגיעה הזמנה מצ'מפיון לעשות בדיקת חורף חינם. הבדיקה כוללת: בלמים, הגה, צמיגים, אורות ומגבים.

האם הבדיקה היא באמת חינם או שיש פה איזשהו קאץ'?

אני די פוחד שהם סתם יחרטטו לי שכל מיני דברים באוטו לא בסדר, כדי שיהיה להם שווה לבדוק את האוטו

ההצעה "באה לי טוב", כיוון שאני חושד שמשהו בבלמים שלי לא בסדר וחשבתי על להעביר את האוטו בדיקה שם ואם במידה וימצאו תקלה, אז להכניס את האוטו למוסך אחר לא מורשה, כי אני עדיין לא הגעתי לגיל שאני מסוגל לעמוד במחירים של מוסך בבעלות צ'מפיון.

יש למישהו להגיד משהו בנושא ?

נ.ב

אני יודע שבעיה בבלמים זה דבר חמור ואל תדאגו, היא תטופל מיידית :)

פורסם

גם לנו הגיע הזמנה כזו הבייתה, מצ'מפיון מוטורס.

להגיע למוסך המורשה הקרוב לביתנו ולעשות בדיקת חורף חינם.

יש מצב שנעשה אותה בגלל שהגיע הוילון האחורי "GOLF generation" שהזמנו וצריך לקחת אותו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ועל שירות לא סיפרו לכם?

קצת הבנה בשיווק. או בחז"ל. קוראים לזה : "שלח לחמך על פני המים".

קוראים לך למוסך לבדיקה שתעלה למוסך 20 שקל במקרה הגרוע (5 דקות על פי שעתון היצרן), מראים לך כלקוח את רמת השירות שהמוסך מציע - ומקווים שתגיע כלקוח מרוצה מתישהו.

נותנים לכם - מה הבעייה?

בקשר לבלמים - אם אתה מרגיש שיש בעייה, למה אתה מחכה?

פורסם

האוטו שלי הוא פולו.

בנוגע לבלמים, אני לא מחכה והם יתוקנו מיידית, כפי שרשמתי.

כבר טיפלתי ברכב במוסך הזה ויצאתי לא כ"כ מרוצה.

הבנתי שאם יש בעיה בבלמים, אז לא ישחררו אותי, אבל אני מאמין שמדובר ברפידות אצלי או בחוסר נוזל בבלמים וזה לא סיפור כ"כ יקר...

שמר לא הבנתי את הודעתך. זה שהם לוקחים על שעה סכום משוער של סביבות ה-300 ש"ח, כאשר בפועל אפשר גם להעריך את הסכום שצריך לקחת בכמה עשרות אחוזים פחות, זה הבנתי, אבל אתה מאמין שהם ייגבו ממני סכום מסויים לגבי הבדיקה?

בקיצור, שווה ללכת?:?

פורסם

אנסה להסביר.

המוסך השקיע בך מכתב ובול על מנת להמשיך להשקיע בך מס' דקות לשם בדיקת חורף [בעלות כפי שפורט בהודעת שמר], וזאת על מנת להציג בפניך את המוסך ולמשוך אותך אליו.

כמובן, שהם מקווים להחליף לך מגבים, אורות וכיוצ"ב, הרי גם זה רווח מקובל.

לך לבדיקה.

dirty old man

need love too

פורסם

תחשבו כמה אנשים יכנסו למוסך ויעברו את הבדיקה ואני מעריך שרובם יצטרכו לסדר כמה דברים והם ישמעו לעצת המוסך ויתקנו את האוטו במוסך כי הם כבר שם...ובוא נגיד ש70% לא מבינים במחירים ובאיכות עבודה ומכונאות וכו' ויסדרו את הבעיות בצמפיון כי זה "המוסך המורשה" וגם כי שם הם עשו את הבדיקה.

פורסם

תיקון וכו' חוץ מזה אולי על הדרך הםיגדילו את מעגל הלקוחות שלהם . בלי קשר זו דרך טובה לשמור על קשר עם הלקוחות הקיימים.

פורסם

איזה שטויות חלקכם מדברים בלי בכלל להבין מהחיים!

הייתי בבדיקות כאלה של צמפיון כבר איזה 10 פעמים, כל פעם אמרו לי "שלום מר רוטנברג, שב בחדר ההמתנה, יש קפה ועוגה, 5 דקות ונבדוק לך את האוטו".

פעם אחת החליפו לי מגבים (כי הם באמת היו גמורים) ופעם אחת החליפו לי נורת אור ברקס שהייתה שרופה ואפילו לא ידעתי (וסירבו לקחת עליה כסף).

8 פעמים אמרו לי, "סע לשלום, האוטו סבבה ".

זה שירות!אבל אתם כ"כ חשדנים, שאתם חושבים שגם אם זה לא עולה כלום, בטח בזמן שאתם ממתינים מחליפים לכם מנוע או חותכים את צינורות הברקס כדי "להמציא" תקלות.

לכל מי שחושב שקיבלתי את היחס הזה עם איזה S8, יש לי חדשות, זה היה עם פולו בת 8 שנים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את זה שהמחירים של צ'מפיון מוטורס גבוהים כולם יודעים, אך הדרך שלהם נכונה וכך צריך מוסך הרוצה לשמר על הלקוחותשלו וזאת ע"י שרות.

כמו תמיד ישנם ברשת מוסכים יותר טובים ופחות טובים ותמיד צריך להיות עם עניים פקוחות, אך אני חושב שאת הבדיקה שהם מצעים ניתן לבצע ללא חשש כמו כן גם אם מתגלות בעיות, גם אם זה במערכת הבלמים ניתן לטפל במוסך אחר ! וזה מנסיון

בברכה יואב

נ.ב: כמובן שיש לשמור את אישור התיקון באיחוד שמדובר במערכת הבלמים.

פורסם

האמת שגם אני הייתי פעמיים בבדיקות האלה. בשנתיים האחרונות הם גם נתנו סט מגבים חינם והרכיבו אותם במקום.

גם אצלי, בדקו את האוטו, פעם אחת מילאו טיפה נוזל בלמים (בלי לחייב) ושלחו אותי לדרכי בלי לשלם אגורה.

המוסך הספציפי שטיפלתי בו הכיר אותו ואת הרכב ולאורך כל הדרך היה מאוד הוגן (למרות מחירי חלפים מוגזמים, שלא תלויים במוסך)

• תוכן חדש...