Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות רדיודיסק חדש אני מחפש מכשיר שהיה עמיד להרבה אבק וקפיצות רבות(גיפ)

בתקציב של עד 700 שח איזה מכשיר יעשה את העבודה כיום יש פיוניר ישן שעובד כבר כמה שנים בלי שום בעיה אבל הוא בזמן האחרון התחיל לעשות לי רעשים מוזרים (טוב מותר לו הוא עובד אצלי קשה מאוד)

בקיצור הציעו לי מכשיר של קנווד במחיר טוב אבל אני עדין לא יודע על איזה דגם מדובר

שאלתי עם המכשירים של קנווד מתאימים למשימה ועם כן איזה דגם בסדר גודל של המחיר ממולץ

תודה אוהד

פורסם

קנווד מעולה, דאג לרכוש מכשיר שמיובא ע"י ניופאן היבואן הרשמי, ומגובה בתעודת אחריות מקורית של ניופאן.

הדגמים הפחות יקרים שלהם ומעולים הינם 434 ו 4033 .

אחריות עד שנת 2010 על פי התעודה המצורפת למכשיר.

כדאי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ליפניי יומיים קניתי KENWOOD 434GY ... באמת מכשיר טוב, מהיר (עובר בין תיקיות וקבצים מהר מאוד), יש כפתור ATT שבישבילי זה חשוב מואד, עם מספיק אופציות ושליטה על SOUND . ממליץ בחום ! שווה את מחיר שלו !

• תוכן חדש...