Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סאבוופר למאזדה 323 מודל 2004, או טויוטה קורולה מודל 2001 שלי ולכן מעט בדקתי באינטרנט לגבי סאבוופר לרכב.

חשבתי על אחד הדגמים הבאים של רוקפורד :

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=17&series_id=56&family_id=58&item_id=96207&locale=en_US

או

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=17&series_id=56&family_id=57&item_id=96199&locale=en_US

ועל כן רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הסאבים הללו?, מה איכותם?, האם יש סאבים טובים מהם בקטגוריה זו?, האם אני זקוק למגבר? (כיוון שהבנתי שיש דגמים עם מגבר מובנה), אם אני זקוק למגבר, על איזה אתם ממליצים לי שיתאים לסאבוופר זה?.

אני יודע שהסאב הזה לא קיים בארץ ולכן אני מביא אותו מחו"ל וכמו כן את המגבר במידה וצריך לקנות אז לא להתפשר על איכות בכלל.

שוב במידה וישנם סאבים טובים מאלו בבקשה תמליצו לי אל סאב אחר.

תודה מראש לעונים, וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל (כיוון שזה הסאב הראשון שלי).

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה, דבר שני האם עד כדי כך הסאבים האלו נוראים?, התקציב עומד נכון להיום על כ450$ ועדיף לי ללכת על קנייה מחו"ל כיוון ששם יותר זול ואני יכול להביא כל דבר שאני רוצה משם, אז לא להתפשר, ושוב אני מחפש רק משהו איכותי.

ובנוגע למגבר אם כבר אפשר המלצה היא תעזור מאוד.

פורסם

איזה עוד רכיבים קיימים ברכב שלך ?

אם אין רכבים נוספים עצה שלי היא להתחיל קודם אם רמקולים קדמיים + מגבר + רדיו דיסק

ורק בסוף סאב .

כי אם תגביר רק סאב , הוא ישתלט לך על כול הסאונד ברכב וחוץ מסאב אתה לא תשמע כלום

:shock2::snipersmi
פורסם

יש לי ברכב רק רדיו דיסק של JVC, דגם: KD-LH305 (פרטים עליו באתר הבית http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027149&pathId=54&page=1&archive=true)

חוץ מזה אין לי עוד כלום פרט לרמקולים המקוריים של הרכב.

אז מה מומלץ לי להתחיל עם רמקולים קדמיים ומגבר?

אם כן אז על מה אתה יכול להמליץ לי?, אין לי בעייה ללכת ולהאזין למערכות שונות בארץ כל עוד הם קיימים בארץ, ושוב אני מעדיף מחו"ל בגלל הפרשי המחירים הגדולים.

פורסם

אנשים פה אוהבים להגזים התיבות האלה לא נוראיות הם בסדר גמור ברור שתמיד יהיה יותר טוב השאלה היא איזה רמקולים איזה מגבר וכו' שלא יווצר מצב שהבאס אוכל את המיד או שאין כמעט באס , התיבות האלה נותנות באס ממש רך ונעים ומגיעות יפה מאוד לתדרים נמוכים תלוי בכמה באס תרצה ה p1 (השחורים) הם 150 rms כל אחד היו לי צמד כאלה פעם והם נתנו אחלה באס אנשים מסויימים יזהו את החולשה שבהם בשירים מסויימים אבל זה כבר תלוי באוזן של כל אחד ואחד במקרה הזה כך את האפורים - p2 שהם כבר קצת יותר חזקים , אגב אני בסופו של דבר השארתי רק סאב אחד p1 וזה מספיק לי אני לא מתחרה ב spl לאיכות זה מספיק אם מכוונים כמו שצריך כמובן שיש עוד המון אופציות אבל אם נדלקת על הסאבים האלה אז כך אותם הם כאלה נוראיים כמו שרשמו כאן אלא אם אתה הולך לתחרויות אז כן הם חרא

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...