Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנכשלתי בזיהום אוויר בטסט למרות הממיר החדש החלפתי באיביזה חיישן חמצן (570 ש"ח של בוש כולל סריקה במחשב לאיבחון תקלות ועבודה), אחרי ההחלפה האוטו פשוט עלה מדרגה, כאשר האוטו בעמידה ומונע בכלל לא מרגישים את המנוע, פשוט הרעידות הקלות שהיו הפסיקו והאוטו נוסע ממש ממש חלק, ולפי מה שנראה גם ישנה ירידה משמעותית בצריכת הדלק.

בקיצור , אני מבסוט מכל שקל שהשקעתי בחיישן, ממליץ לכל מי שיש לו בעיה דומה להחליף ולא להתקמצן (במילא הכסף חוזר פי כמה וכמה בצריכת דלק).

רק משהו שלא הבנתי, כאשר הבחור הוציא לגמרי את החיישן חמצן והניע לצורך בדיקה של משהו האוטו ממש רעד, למה זה נגרם ?

בברכה, זיו.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לכול אחד אם רעידות קטנות באוטו להחליף חיישן חמצן :lol: !

לי זה נראה שהיה לך מזל, והבעיה שלך באמת הייתה בחיישן הזה.(אולי זה לא מזל, אם בדקתה את החיישן קודם).

אבל סימפטום דומה יכול להיגרם על ידי הרבה, מאוד הרבה סיבות ולכן ההמלצה שלך לא ממש מנוסחת טוב.

פורסם

סליחה על הניסוח המוטעה.. לא זאת הייתה הכוונה שלי. הכוונה היתה שאם מישהו יודע שהחיישן חמצן שלו תקול אז לא להתקמצן ולהחליף , זה שווה את הכסף.

בברכה, זיו.

פורסם

כל חיישן תקול, שווה החלפה, כל זמן שמדובר במאות שקלים .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אני החלפתי חיישן חמצן להונדה סיוויק 1994 חיישן מקורי 530 שח שווה את המחיר גם פחות דלק וגם נסיעה הרבה יותר חלקה כמו רכב חדש אסור לקנות חיישן חליפי וכולם פה יכולים לכעוס עליי זהו נקודה .

02.GIF

חיה ותן לחיות :smile:

• תוכן חדש...