Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי חיפוש וקראתי באתר שנתנו באחד מהדיונים

ובכל זאת רציתי להיות בטוח בזה

יש במאורר פלוס ומינוס

1. את הפלוס לאן אני מחבר, ואת המינוס לאן אני מחבר?

2. אפשר לחבר למגבר?

כדי שהמאוורר ידלק שהמגבר נדלק..

שתי שאלות פשוטות שיעזרו לי הרבה!! תודה

זה האתר

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אתה צריך ממסר שיחובר לרמוט של המערכת ולפלוס .

כך הוא ידליק את המאוורים רק כשהמערכת פועלת אחרת הם יפעלו לך כל הזמן.

זה מצוין בצורה ברורה מאוד בסיכמה בקישור שצירפת.

אלי

פורסם

1. המאוור לא יעבוד כל הזמן אם תיחבר את ה פלוס שלו לרמוט.

2. זה לא קשור איזה מאוורר הוא שם של שקל או של 100 שקל הוא חייב ממסר.

3. למה.. כי פשוט לרמוט של הרדיו דיסק אין מספיק כוח להפעיל מאוורר או שניים הרבה זמן.

4. בלי ממסר יכול להיות נזק לרמוט אם אני לא טועה.

אתה צריך ממסר רגיל של 4 רגליים. חוט אחד למינוס של הרכב (מצבר) חוט שני לפלוס שהרכב (מצבר) שלישי לרמוט של הרדיו דיסק ש הרביעי ל פלוס ל המאוורר המינוס של מאוורר ל מינוס של הרכב (מצבר)! נירא לי ככה!

פורסם

***מתעלק על השרשור!

היכן אוכל לרכוש מאוורר מקורי של המגברי LIGHTNING AUDIO מסדרת BOLT?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מאווררים למגברים = מיותר לחלוטין.

או שהמגבר יודע להפיץ את החום, או שלא.

בחיים שלי לא קיררתי מגבר עם מאוורר, לא יודע למה אתם מתאמצים בכלל ומבזבזים על זה כסף...

פורסם

אצלי חיברתי שני מאווררים כאלה:

http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm

של 120 מ"מ, כל אחד עולה 85 ש"ח

עושה את העבודה יותר מידי טוב! מחוברים אצלי על 75.4 העממי. לפני החיבור של המאווררים יכלתי לתגן חביתות חופשי על המגבר. עכשיו גם קרח לא יפשיר אם אני אשים עליו. לפי דעתי זה עוזר. אבל תלוי גם באיזה מאוורר שמים. המאוורר הזה נחשב לבין החזקים של מחשב. הוא מיועד יותר לאובר קלוק.

פורסם

אדי תוכל להגיד לי באיזו חנות ראית את המאוורר ב-150 ש"ח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...