Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי האתר שלום רב.

יש לי פיזו 106 1400 שנת 98

לפני כשבועיים התחלתי לשמוע רעש מוזר ותפקוד ההגה נעשה קצת כבד.

אחרי ששני מוסכניקים לא ידעו מה מקור הרעש מכיוון הלוח שעונים סתם במקרה בדקתי את כל נוזלי הרכב שמן מנוע רדיאטור מצבר ואז הגעתי לנוזל הגה כח..המיכל היה ריק!!1

הסתכלתי על מיכל המשאבה שעשוי פלסטיק שחור מיליתי שמן שהפסיק את הרעש וראיתי שיש סדק קטן בדופן העליון של המיכל...(יש לציין שזה מיכל פלסטיק פשוט)1

הלכתי לחלקי חילוף שסירבו למכור לי רק את המיכל ורצו עם המשאבה ב1000 ש"ח בלי עבודה!!!!1

אני סטודנט ובטח שאין לי את הכסף הזה זמין כרגע הלכתי לחברה (פיזו) וגם שם לא מוכרים רק את המכסה הפשוט אלא רק את הכל ב2500 ש"ח!!!1

פירקתי את המכסה וניסיתי פעמיים להדביק את הסדר עם דבק היפוקסי חזק אך אחרי כמה ימים הדליפה חזרה!!!!1

אנא עיזרו לי בכל פתרון יצירתי ופרקטי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות..

תודה מראש.

פורסם

יש לפרק את המיכל מהמשאבה, לנקות אות לחלוטין מכל שמץ של שארית של שמן, להרחיב את הסדק, לחספס את הסדק והאזור שמסביב לו באמצעות פצירה ו/או נייר שיוף. לאחר שהאזור נוקה יש למלא את הסדק במסטיק אפוקסי ("אפוקסי פלסטלינה") המיועד לפלסטיק. יש להניח את המיכל לייבוש במשך 24 שעות. לאחר 24 שעות ניתן להסיר שאריות בולטות של אפוקסי ע"י שיוף בפצירה.

בהצלחה!

פורסם

קרה לי מקרה הרבה יותר גרוע ב106 משאבה זהה לשלך,הניפל של הצינור שמן מהמשאבה פשוט נשבר,נתלש!

ניקיתי את האיזור טוב מאוד עם טינר,הדבקתי את הניפל השבור חזרה למקומו עם דבק 3 שניות,ומסביב לניפל מרחתי המון אפוקסי פלסטלינה!

זה החזיק במשך שנה שלמה עד שבהשתלת מנוע שביצעתי בטעות שוב תלשתי את הניפל הזה,הדבקתי אותו חזרה באותה הדרך בדיוק.

יש לציין שלא הייתה לי שום נזילה,אפילו לא קטנה אחרי התיקון הזה.

מומלץ בחום!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הפיתרון המקורי הוא קניית מיכל חדש והרכבתו ! שום הדבקה לא תחזיק מעמד וגם מבחינה בטיחותית אתה עלול לאבד את תיפקוד הגה הכוח בזמן נסיעה עקב נזילה ! דבר שעלול להסתיים באסון.

אני מתפלא על חברי הפורום שהציעו להדביק את הסדק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוי לא...רק לא לאבד את ההיגוי :neutral:

מרק צודק, פה זה כבר משהו שהוא קריטי.. כמו לעשות קומבינה בבלמים במקום החלפתם ובכך לקחת סיכון של אין בלמים בנסיעה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

לא צריך להיכנס לפאניקה, אובדן תיגבור הגה כח לא יגרום אסון כל כך מהר - זה לא שאתה מאבד היגוי לחלוטין, אתה פשוט מאבד את התיגבור שלו (או במילים אחרות: את הקלות שלו) אבל עדיין נשאר עם הגה ויכולת היגוי.

אגב, אתה בטוח שהמיכל הזה לא נמכר בנפרד מהמשאבה ? (בדקת בשרודר ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

במידה ונהג חדש או לא מיומן יאבד את תגבור הגה הכוח בכביש מהיר כנראה מרוב בלבול/לחץ והשד יודע מה, אני לא הייתי מסתכן ברעיון של פיתרון חאפרי.

איזה כייף לי :)

פורסם

המכסה של המשאבה הוא מפלסטיק,ואם התיקון מבוצע נכון אין שום סיכוי לנזילה,זה בעצם יהיה ממש כמו מקורי.

הסוד הוא לנקות את המכסה ממש ממש טוב עם טינר ורק אז להדביק ולהשתמש באפוקסי,אפשר גם בכמה שכבות של אפוקסי פלסטלינה אם חוששים שתהיה נזילה.

אני לא רואה איך יכול לנזול דרך סדק שסתום על ידי שלשה שכבות של פלסטלינה..החומר הזה הוא ממש כמו ברזל.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...