Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לראלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבולמים של הראלי שלי הגיעו למותם.....

הם עדיין חיים, אבל גוססים... אני בעד להרוג אותם ולהביא צעירים יותר :twisted: .

ביררתי מחירים של קוני...2200 ש"ח על סט בולמים קדמיים+אחוריים, ללא מע"מ, ומקבלים סט קפיציי הנמכה מתנה. להנמיך את האוטו אני ללא ספק, לא רוצה. פשוט לא רוצה, ולא צריך. בדקתי מספיק על זה, וקיבלתי מספיק תגובות לשני הצדדים, ולא שווה לי הסיכון.

אבל לדעתם, המחיר של 2200 ש"ח ללא מע"מ (עם מע"מ 2596 ש"ח), שווה את הקוני? או שעדיף כבר בולמים מקוריים של פיג'ו רגילים?

עד כמה יהיו הבדלים בין קוני, לבולמים מקוריים? ומה ההבדלים במחירים..?

Back to the original - NC again.

פורסם

בפעם המי יודע כמה:

הפורום הזה קיים כבר פרק זמן מכובד.

שאלת הבולמים דוסקסה רק כ200 פעם במהלך היסטוריית הפורום.

חפש בנבכי ההיסטוריה ותמצא עשרות ת'רדים בנושא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...