Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בקשר לסאב- CVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר soundstorm d350.4 מוצהר 150X4 w rms. כרגע הוא מגביר מורל פולס 6.5 אינץ'.

אני רוצה לקנות סאב וראיתי פה בפורום מכירה קיקר CVR 12 אינץ' דיי בזול. שמעתי אותו היום במפגש ולכן אני מתלבט לגביו אם הוא מתאים לי למגבר או לא.

הסאב מוצהר 400 רמס ויש לו 2 סלילים של 4 אום. מה אתם אומרים, אם אני אקנה את הסאב הזה המגבר יזיז אותו?

תודה.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם
אתה מדבר על הסאב שלי?
.

האמת היא שלא. אני מתכוון למכירה של אליקו. לא ראיתי הודעה שלך בפורום מכירה. בכל מקרה מה בקשר לשאלה שלי?

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל אני לא הייתי מצפה מהמגבר הזה להספקים המוצהרים.. ולכן לא הייתי לוקח כזה סאב למגבר פשוט כזה.

פורסם

לפי הנתונים בערך אפילו שלא כתוב בדיוק כמה אר אמ אס בגישור

נראה כי המגבר יתן לך כ- 300 350 אר אמ אס בגישור

לדעתי זה ירים לך יפה (אני לצמד cvr שלי נותן אפילו פחות מ-350 והם דופקים יפה מאוד)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אוקי ומה עם העניין של הסלילים? זה שיש 2 של 4 משנה משו בהתנגדות?

פורסם

אם ההתלבטות לגבי הסאב היא בין cvr לc12 לp1 מה עדיף עם המגבר שלי?

פורסם

"אבל אני לא הייתי מצפה מהמגבר הזה להספקים המוצהרים.. ולכן לא הייתי לוקח כזה סאב למגבר פשוט כזה."

אם הוא כמו שלי מסדרת הSTRECH DADDY הכסוף הוא מגבר מאוד מפתיע

אצלי אני מגשר 2 ערוצים עם הסאב ככה שהוא עובד ב 2 אום

אין פרוטקשנים ואין שום בעיות

מרים אותו יפה

אבל אני אישית מעדיף יותר דיוק כמו הP2

פורסם

אז עדיף C12 מאשר CVR או P1? אני מחפש סאב שינוצל טוב ולא להמר איך הוא ינוצל לכן אני בחששות לגבי ה CVR. מה שגם שהיום במפגש הP1 של חבר שלי (ORY9) נתן ביצועים הרבה יותר טובים מהCVR'S ששמעתי.

• תוכן חדש...