Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלו בפני כמה אופציות לאחר חיפוש ארוך בפורום אחרי סאבים SQ.

מבחינת מחיר לא אמורה להיות בעיה עד גבול ה1700 שקל בערך.

על הכוונת שלי ראיתי

1.פירלס XXLS

2.ID12

3.IDQ12

4.PG קסנון (שמעתי בתיבה אטומה קטנה לא אהבתי,מחר ננסה את של ליאור אצלי בתיבה של 60 ליטר ניראה מה קורה איתו)

5.V MAX (?)-פה יש אופציה ל אחד של 15,אחד של 12,או 2 של 10.

אולי שכחתי עוד כמה,אז אם יש זה יהיה מצויין להזכיר לי. דרך אגב כולם 12 אינץ'.

אני מחפש סאב שישתלב כמה שיותר עם הסט הקידמי (K2P),ושלא ישתלט על המוזיקה באוטו,שיהיה חלק ממנה אבל שיהיה די עוצמתי וכמובן כמה שיותר מהיר. (הגזמתי עם הדרישות?)

עד כמה שקראתי הפירלס מס' 1 מכל הרשימה ולפי התיאור די עונה לדרישות שלי.

כל הסאבים שברשימה נגישים בשבילי ואני יכול להשיג את כולם חוץ מהIDQ,על מה ללכת?

(יהיה קצת בעיה לנסוע לשמוע את כולם כי כולם נמצאים באיזור המרכז ואני ממש לא)

פורסם

- את הפירלס לא שמעתי. אגב, מאיפה בכלל אפשר לקנות כזה סאב?

- IDQ בלבד ולא ID - לדעתי.

- ה XENNON, בתור אחד ששמע אותו במס' וורסיות של תיבות ומגברים על אותה מערכת (אצלי באוטו). קח בחשבון ש:

א) הוא נשמע הרבה יותר טוב בתיבה אטומה מתאימה (כ 65 ליטר)

ב) הוא סאב לא נציל ודורש הגברה רצינית. לפחות מגבר שיודע לתת 650 ב 2אוהם

-אם VMAX, אז שניים של ''10 יהיו הרבה יותר מדוייקים ומבחינת עוצמה יהיו חזקים יותר מאחד של ''12.

- PHAZE מולטיאוהם נכנס לך בתקציב. ממליץ לשמוע

- W3 של JL יכול להיות שגם הוא נכנס לתקציב. סאב SQ טהור. לא כל כך חזק אבל נשמע נהדר

בברכה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

AdireAudio Shiva

גם אני הייתי לפני הקנייה של פינקס גולד קסנון, שמעתי לאחר מכן הרבה דיבורים על השיווה שהוא סאב מאוד לא מוכר בארץ

ישר קניתי אותי, בלי לשמוע אותו.

כל מילה מיותרת.

מאוד איכותי, מדוייק, פאנצ'י מהיר וגם מאוד נציל.

ממליץ לך לשמוע תוכל לקבוע איתי בה.פ

פורסם

אם אתה מחפש SQ , לטעמי ה W3 הוא הבחירה המתאימה . תשקיע בסאב אחד משובח ולא בזוג בינוניים (זה כמובן אם אתה אכן מחפש SQ ).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ממה שאני שמעתי מהסאבים שהצעת הjl אודיו הוא הכי sqששמעתי..

מחירו באמת הוא 1500 ש"ח בערך (תמיד יבואו אנשים ויגידו שהם יכולים להשיג בזול יותר)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

בתור בעלים של JLW10V2 אני מחזק את מה שנאמר פה עליו ודרך אגב יצא דגם חדש V3!!!

אני זוכר שבאחד הת'רדים שפתחת "ההתלהבות האמיתית" שלך הייתה יותר רעש (SPL) מאשר מה שרשמת פה שאתה מחפש עכשיו, אתה רוצה שיהיה איכותי ועוצמתי אבל שישתלב עם הקדמיים אומנם עוצמה חזקה בסאבים איכותיים לא בדיוק תהפוך אותם לSPL א-ב-ל הבמה הקדמית לא תהיה מאוזנת!.

תבדוק גם FHASE, אטון והרץ.

אם תגיע למפגש מרכז אשמח לתת לך את הJL לבדיקה.

בהצלחה

פורסם

מה הבבדל בין

10W7

ל

10W3

?

מבחינה טכנית לפי הנתונים אני יודע

בפועל , ההבדל כל כך משמעותי?

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

הפירלס סאב מדהים, אני שמעתי אותו בתחרות באשדוד אצל יונתן (מי שמכיר), והוא פשוט נעים לאוזן אבל באותה מידה מאוד דומיננטי ועוצמתי - משהו שלא בא על חשבון האיכות או הדיוק.

ממליץ בחום.

פורסם

רבותי, אני כמעט בטוח שה 12W3 עולה 1500 שקלים ברדיו מילאנו, ואילו ה 10" עולה מעט פחות.

מה שבטוח זה שהסאבים זולים יותר מבצ'יפר.

פורסם

כן גם אני שמעתי שיצא הV3 [הגירסה העדכנית והחדשה,לסאב] וככל הניראה אני [ועוד חבר פורום מכובד שמבין עניין]ככל הניראה בזמן הקרוב הולכים לייבא לנו את הצעצוע החמוד הזה [בתיבה 0.9CF].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...