Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי לאחרונה חוטי הצתה MAGNECOR מיוחדים , 10 מ"מ. מחו"ל.

החיבור שלהם למפלא הוא לא חזק כמו מה שהיה לי ברכב עד עכשיו כלומר, כשהוצאתי את הישנים, היה צריך ממש בכוח להוציא אותם מהמפלג, עכשיו כשהכנסתי את החדשים, הם רופפים מעט, הרחבתי מעט בעדינות את החלק הפנימי המתכתי שמתחבר למפלג, והכנסתי אותם, עדיין, החיבור לא יושב חזק כמו מה שהיה.

שאלתי היא האם החיבור הזה למפלג חייב להיות סגור\מחובר באופן הרמטי ושיהיה קשה ממש להוציא את הכבלים?

פורסם

לא ניתן לפתוח את התמונות, אנא ספק קישור נוסף לפתיחתם, ופרט על איזה רכב מדובר, במידה ולא מדובר על סובארו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התקשרתי עם החברה בחו"ל, לאחר שיכנוע מסיבי, עשו לי במיוחד כבלים לפי הזמנה,אין להם לסובארו לאונה חוטים שכאלה, זה החוטים הכי טובים בעולם , 10 מ"מ סיליקון,גם החומר הפנימי שלהם מאוד ייחודי .

תוך שבוע וחצי אצלי בבית.

החוטים האלה בעובי של צינורות מים.

יושבים לי יופי עם כוהל ,פלאגים,ומערכת הצתה MSD.

מה שמוכרים באיביי זה 8 מ"מ , ותסתכל שם כמה הם עולים....כמה מאות דולרים לסט חוטים.

לי זה עלה לאחר כמה אימיילים שנוגעים לעולם הרכב ולעניין בארץ ישראל ... 90$ + 25$ משלוח אקספרס, שזה בעצם מחיר עלות ייחודי לי, שנחשב למחיר זנותי בהחלט לסט שכזה.

אנשים משלמים פה על סט מקורי במוסך מקורי מחיר שהוא כפול מזה ומקבלים סט רגיל.

לעניין שאלתי....האם משהו יכול להתייחס.

• ספונסר פורום
פורסם

סלח לי על העויינות , אבל אתה בעצם שילמת 500 שקל על חוטי הצתה שתורמים לך....כלום.

למה?

פורסם

סולח לך על העויינות = יום כיפור סולחים לכולם...

כדיי שאני אהיה היחיד בארץ שיש לו GL-10 ועוד עם מאגנאקור 10 מ"מ.

ויש עוד שלל הפתעות שנשמור לפעם אחרת.

או יותר נכון , כי אני משוגע.

פורסם

לצערי אני מסכים עם איזי טורבו, לא שאני מזלזל באיכותם של חוטי ההצתה שהרכבת, אך לדעתי מחירם יקר מדי, ואיכותם לא עולה על חוטי ספליט פייר, שנמכרים בארץ בעלות דומה ללא בעייה בכניסת הקונקטורים במכסה המפלג ובמצתים, ובהרגשה הפסיכולוגית לפחות, נותנים הרגשה של הספק טוב יותר וירידה בתצרוכת הדלק, וזאת לפי עדות אישית של

לקוח שלי, פריק שדרוגים, שהחליף גם 4 מצתים מתוצרת ספליט פייר עם אחריות לכל החיים!

בברכת שנה טובה ומשודרגת

וגמר חתימה טובה

צביקה

פורסם

איכותם עולה ועוד איך על ספליטפאייר שהקונקטורים שלהם נוטים להיקרע מהחום,היו לי בעבר סט של ספליטפאייר.

לגבי הקונקטורים, לא יודע אם זו בעיה או לא , פשוט הם לא מהודקים כמו הסט הקודם שלי שהייתי ממש צריך למשוך בכוח כדיי להוציא אותם מהמפלג.

לגבי סוג הקונקטורים=זהה למקורי,גם מצד המפלג וגם מצד חיבור הפלאגים.

פראייר לא פראייר,זה לא מעניין כרגע, לא שאלתי לגבי טיב ועלות הכבלים.

לא העלתי את התמונה בשביל ליצור פה איזשהו ויכוח.

מעניין כרגע אותי לפחות, האם החוטים שמתחברים מצד המפלג אמורים להיות מהודקים עד מאוד.

בוא נאמר כך, מצד הפלאגים, הכבל מחובר\מהודק כמו שהיה בסט הקודם,אין לי עם זה בעייה.

האם החיבור לפלאג אמור להיות באותו חוזק של החיבור למפלג? אם כן = הכל תקין, אם החיבור בצד המפלג אמור להיות הרבה יותר חזק מהחיבור בפלאג, אז יכולה להיות פה בעייה.

פורסם

אין בדעתי לעורר וויכוח בעד ונגד החלפת חוטי הצתה , איכותיים ברמה שהזכרת, ואין לי בעייה עם פריקים שכמוך, י לי אולי בעייה עם פריקים שמשקיעים 12אלף שקל במערכת לרכב שנמצאת בבגאז,

ואין להם תקציב לנקות ולשפץ קרבורטור. הזועק לשמים לשיפוץ.

ולשאלתך החיבור למפלג חייב להיות זהה בחוזקו ובאטימותו, אחרת לחות ומים יכנסו מתחת לכובעי הקונקטור ויגרמו לקורוזייה ולזיופים, ולא ימנעו חדירת מים משלולית חזקה בחודשי החורף.

בברכה

צביקה

פורסם

היי

מיים בטוח לא ייכנסו, הם מהודקים מספיק נגד חדירות מיים,רק לא מהודקים כמו הקודמים שהיו לי.

נראה לי שאני פרנואיד.

תודה ולילה טוב.

• תוכן חדש...