Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, לאחר הטופיק הקודם(זה), בו חיפשתי כרטיסי טיסה, בסוף הסתדרתי איכשהו בעזרתו של אלעד ס.

עכשיו מחפשים מקומות לינה זולים, בגדר מלונות 3 כוכבים, מה שאני יודע עד עתה:

מלון פטרה, שזה מלון ברמת הסביר, ממוקם ב"איזור המלונות החדשים", איפה שמלון נובה וממש מול המשטרה, די קרוב לנמל (אני לא אזדקק למונית, לכל אלו שלא מבינים למה הוולקן ממשיכה לחנות)

המחיר שם לכל לילה הוא 350 ש"ח לזוג בחדר, כולל ארוחת בוקר.

עוד אופציה שיש לי, זה אדם אחד שיש לו כמה יחידות דיור לא רחוק ממלון פטרה, הוא רוצה 280 ש"ח לכל לילה, מבלבל את המוח על שהות אנשים ביחידה, הוא כנראה חושש מאנשים ששוכרים את החדר "אנחנו באים 2" ואז מביאים עוד כמה לישון בשקי שינה... אני מאמין שאני יכול להזיז אותו במחיר, אבל:

בעוד 35 ש"ח לבנאדם (אם נניח הוא יוזיל לי ל250, תעשו 50), אני מרוויח ארוחת בוקר (הם מוכנים להוריד את זה מהמחיר, פחות 40 ש"ח), אני מרוויח מזגן לכל היום/לילה/שהות שלי בחדר, מה שאצלו אין, יש שם שעון נפרד על המזגן שמלווה בתוספת תשלום, בריכה זה שטויות כי אפשר להכנס לכל מלון לבריכה, אף אחד לא יפריע.

עכשיו, היות והייתי בפטרה מטיול שנתי של כיתה י, כל שנה מחדש, אז נמאס לי, אני רוצה קצת לגוון, לא רוצה מלונות מעל 400 לכל לילה, לא רוצה מלונות באיזור של חוף אלמוג בגלל שאנחנו בלי אוטו.

אם מישהו מכיר, אני אשמח מאוד, כי באתר "הוטלס" לא מופיעים כל המלונות הזולים כמו פטרה.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מלוני, 430 לפי האינטרנט, יבדק מול המלון ישירות ע"מ לוודא

http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/ShowPrice.cfm

לאמריקנה אין מחירים באתר, אני אצלצל לברר כמובן

מרינה קלאב מדורג 4 כוכבים והמחיר כמובן בהתאם:

http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/ShowPrice.cfm

בקעת הירח בכלל לא מופיע.

עד יום ראשון שאני יוכל לברר מחירים, אני אשמח לקבל עוד הצעות.

לגבי "מלון חוף" אני אשמור את האופציה הזאת בטיול צפון, בשנה האחרונה הייתי במלון חוף אילת כבר 3 פעמים, אז מספיק, עכשיו צריך פעם אחת מלון.

פורסם

לפני כמה שנים המועצה של היישוב שלי עשתה אירגון של תושבים שרוצים חופשה באילת.

איכסנו אותנו במלון ממש נחמד בשם ויסטה.

המלון נקי, יפה, קטן והאוכל שם ממש מצויין.

ממליץ בחום.

http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/hotel.cfm?HotelID=410&RatesFlag=5&D1=&D2=&R1=1&P1=1&C1=0&I1=0&R2=0&P2=0&C2=0&I2=0&R3=0&P3=0&C3=0&I3=0&BA=2

פורסם

אני יודע שמקרה אחד אינו מעיד על הכלל, אבל לפני חודש בערך היתה לי שיחה מלקוחה שהגיעה למרינה קלאב וקיבלה חדר מזעזע. זה הגיע לרמות שהיא הציעה לי 200 ש"ח אם אהיה מוכן להכנס לאמבטיה שבחדר שלה.

לא אפליג בתיאורים על כל הממצאים שהיא גילתה בחדר, רק אומר שאני לעצמי לא הייתי מזמין את המלון הזה. כנ"ל גם לגבי אורכידאה, אבל זה כבר סיפור אחר.

אור, צור איתי קשר, יכול להיות מאוד שאוכל לעזור לך גם בנושא הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניב, אתה רוצה לגלות לי משהו שלא ידעתי על פטרה ?

חוץ מהשירות המזעזע שלהם כאילו הם עושים טובה.

לא נוסעים חמולה, כמו שנאמר, 2 אנשים.

פורסם

כמה ידידות וחברים שלי היו שם וכל פעם שמעתי על גניבות שיש שם מתוך החדרים...

הבעיה העיקרית היא שמי שנמצא שמה זה בעיקר ערסים.

לא שמעתי עדיין על מישהו שהיה שם ולא נגנב לו כסף מהחדר.

כנ"ל לגבי מלון הסלע האדום.

אם אתם חיילים יש את בית החייל שמאוד זול(32 שקל ללילה) בחדר יש מזגן טלוויזיה וישנה גם בריכה...

אם אתם לא חיילים עדיין יש מקומות זולים, לפי דעתי להמנע מפטרה.

פורסם

אוקיי, הייתי בפטרה כמו שנאמר כבר 4 פעמים, מעולם לא נגנב לי דבר מהחדר, יתכן וזה בגלל שהדברים היחידים שנשארים בחדר הינם בגדים ? כסף עלי, טלפון סלולרי עלי.

מה יגנבו ? נעליים משומשות ?

• תוכן חדש...