Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי !!

אני מתכנן לקנות את ה- TS6961 של פיוניר מ-audionet ב- 239..

רציתי לדעת אם יש מקומות יותר טובים ואמינים, כי הבנתי שאין אחריות..

אני מהקריות אז אם מישהו מכיר חניות באיזור חיפה עדיף..

ואם יש למישהו המלצה על רמקולים בסכומים של 200-300 אני אשמח לשמוע..

בתודה

שרון

*** עריכה - קרא בבקשה את כללי הפורום. הודעות עם ....... במקום סימני פיסוק מקובלים תמחקנה ***

פורסם

היי הבנתי שאתה מתכוון לרמקולים 6x9.

לגבי המידה הזאת אני לא יודע מה מומלץ, תנסה אולי קנווד.

אני בכל מקרה התקנתי לפני כמה ימים רמקולים 6.5" של קנווד בדלתות מקדימה (בכריזמה) ואני די מרוצה מההתקנה ומהרמקולים.

אני גם מהקריות, התקנתי בגרנד פרי (מרכז נעמן - ליד הטרייד אין).

תבדוק אצלם מה יש להם!

והכי טוב, תעשה חיפוש בפורום על רמקולים 6x9 ותראה מה אנשים ממליצים

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

קודם כל תודה רבה על ההמלצה...

הרכב המדובר בו הוא סוזוקי סוויפט ויש בו מערכת מעפנה (ללא מגבר כמובן) כי הרדיו רק משמש אצלי כחיבור לנגן MP3.

הייתי רוצה לדעת אם אילו רמקולים טובים שיעשו את העבודה או שיש משהו מומלץ יותר כי ראיתי שאנשים בפורום לא ממש אוהבים פיוניר ?

פורסם

את האמת שאני לא מהאיזור שלך אבל שמעתי פה כמה המלצות בפורום על בנאדם בשת דני זומרשטיין.

הוא עובד בחנות בשם מצת אור, אולי מישהו שמכיר יותר ממני את האיזור יתן לך את הכתובת

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

זה לא שלא אוהבים את PIONEER בפורום ,

פשוט פיוניר ייתן לך כל מה שתבקש עד רמה מסויימת וכמו כל דבר בחיים יש לאנשים העדפות.

יש שאוהבים קנווד ויש שאוהבים מורל ויש שאוהבים סאונד-סטרים וגם כאלה שממש אוהבים פיוניר - והרבה כאלה.:hihi:

לפי מה שתיארת - גם דגם טוב של רמקולים של פיוניר ב300 שקלים או אולי 400 שקלים ייתן לך יותר ממה שאתה צריך או מבקש מהמערכת שלך.

לגבי מתקינים - יש המון: אילן כל בו לרכב בקרית-חיים ליד הדיזל , אוטוס בעיר בחיפה ליד משטרת התנועה , ויש עוד מקום ששכחתי את שמו בקרית חיים ליד הסנוקר (ומדיה-טק) - נכנסים דרך צומת קרית אתא - הם חזקים מאוד ועשו כמה התקנות ממש יפות שראיתי וכמובן דני זומרשטיין המצויין המצויין בחיפה בעיר (אם אני לא טועה).

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אחרי חיפוש קצרצר מצאתי את כתובת האתר אינטרנט של מצת אור

www.matsat.starwebz.com

בבקשה

עיינתי באתר.. המחירים בו יותר גבוהים מ audionet וגם אין רמקולים 6X9 במחירים 200-300 מה בדיוק יש באתר הזה ?

ואם כבר, האם יש באמת עדיפות של 6X9 על רמקולים עגולים ?

פורסם

אני לא חושב שהמחירים והמלאי באתר מעודכנים.

תנסה להתקשר אליהם ולברר מה יש להם וכמה עולה.

מקסימום תסע לשם זה בדרך יפו 100.

אם אתה לא יודע איך להגיע תכניס את הכתובת ב-www.emap.co.il (תבחר במסלול מהבית שלך).

ממה שהבנתי הבחור תותח בתחום הוא גם חבר בפורום.

לא ציינת אם אתה רוצה לשים את הרמקולים מקדימה או מאחורה - זה אמנם לא חוק, אבל נהוג לשים רמקולים 6x9 מאחורה, ומקדימה רמקולים עגולים.

ההבדל בין המידות הוא ש6x9 נותנים טיפה יותר באס בגלל המבנה האובלי שלהם.

לכן שמים אותם מאחורה בגלל שהמיקום שלהם הוא בעצם בתוך הבגאז' (הצד האחורי שלהם פונה לתוך הבגאז') והוא משמש להם בתור תיבת תהודה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...