Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע קר,לאחר הנעה שעון הטורים עומד על 1000 סל"ד.כשהמנוע מגיע לטמפ' העבודה

השעון עולה ל-1500 בסרק.בתוכנה שיש לי כתוב idle speed 850+50 rpm

לא ניתן לכיוון.

בנסיעה מהלך רביעי טורים על 3000 סל"ד,עוזב גז מוציא לנוטראל,הטורים יורדים רק לאחר 3-4 שניות ל-1500.בדקתי את כבל הגז אינו תפוס.

איך אדע מה הבעיה ?

איך אדע,ועודני ילד זאת חידה...כשאדע, לא אהיה כבר ילד...בינתיים השיר מתנגן.לא, בינתיים האוטו עושה בעיות. :-D

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דגם מנוע J4J רב נקודתי.

בבדיקה נוספת שעשיתי,נסיעה במהלך רביעי בכביש ישר שעון טורים על 3000 סל"ד

עוזב גז הטורים יורדים רק לאחר 5 שניות, .למעשה האוטו מאיט לאחר 5 שניות.

לפעמים נשאר זמן רב באותה מהירות,עם עזיבת הגז.

שחף הוא חבר של הבן שלי כרגע הוא מספר לי ,שבנסיעה לירושלים כאשר הוא מוריד הילוך מהילוך חמישי ומטה עם הורדת ההילוכים הטורים עולים וגם כאשר הוא מגיע למצב עצירה הטורים נשארים גבוהים ... כאשר הטורים נשארים גבוהים, הדרך היחידה שלו להוריד אותם היא הורדת הילוכים .למשל מהילוך שלישי שהטורים היו בו על 3 וחצי להילוך שני הטורים יורדים ל2, ואז לאחר מספר שניות שוב עולים למעלה מ-3.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש לבדוק שייצוב סיבובים פועל כשורה, נראה שמדובר בבעית פיח ביח' הנ"ל או דליפת אוויר בצנרת הואקום, כמו כן לבדוק שאין משהו שתופס/ מעכב מכנית.

יתכנו בעיות אלקטרוניות לכך, לשם כך יש לחבר סקנר לעבור פרמטר פרמטר ולחפש נתון חריג.

בפורד לעיתים יש בעיה בחיבור סקנר לא מקורי, מבחינת תקשורת.

יתכנו בעיות נוספות, לבדוק קודם את אלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...