Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....נעים לחזור לפורומים בו יש אנשים כ"כ מקצוענים!!

טוב הסיפור הוא כזה...יש לי סופרלאנסר 94 בעלת 136000 ק"מ שמורה ומטופלת אצל מורשה,

האוטו אצלי שנתיים ובתחילה עמדת הצריכה על ליטר ל-8 ק"מ לערך בעיר ובחוץ ל-12 ק"מ...

העניין הוא כזה שבחלוף שנה וקצת החלה צריכת הדלק לעלות בהיסטריה...והרכב צורך נכון להיום

1 ליטר ל-6 ק"מ(שישה קילומטר!!!),יש לציין שאני נוסע משהו כמו 450 קילומטר לחודש מפני שמקום העבודה שלי הוא 5 קילומטר מהבית,האוטו מטופל ושמור,אני נוסע הכי עדיין בעולם(ללא קיקים)-אבל אוהב לנסוע עם מזגן(-50 אחוז מהזמן).הרכב הינו אוטומט....ושמתי תוסף דלק יקר שלא הועיל בכלום.

הכי חשוב להוסיף-יש לי סופר לאנסר נוספת בבית עם 210000 ק"מ ושנת 93 שלוקחת 1 ליטר ל-10 קילומטר משולב....,עוד אגיד שהבדיקות שעשיתי כדי לגלות הצריכה היו במשך מספר חודשים של תידלוק עד מלוא המיכל וכמו כן איפוס המונה-הצריכה קבועה וגבוהה...מה לעשות??????

תודב מראש-מחכה לפניות שלכם בקוצר רוח!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

"מיצובישי סופר לאנסר=מטחנת דלק מאולפת":oops:

"מיצובישי סופר לאנסר אוטומט=יחס של 1 לתן לי עוד דלק":twisted:

פורסם

נסיעה עם מזגן דולק מעלה את צריכת הדלק בצורה משמעותית.

האם הרכב הוא מוזרק או בעל קרבורטור ?

בכול מקרה ניקוי מזרקי הדלק בצורה מקצועית או החלפתם יכולה לשפר את צריכת הדלק וגם ניקוי וכיוון קרבורטור יכולה לסייע.

נסה ליצור קשר עם צביקה בעל מכון קרבורטורים שהינו חבר הפורום, ייתכן שיש בידיו את הכלים הנדרשים על-מנת לבדוק ולהעריך נכונה את צריכת הדלק הגבוהה וממה היא נובעת וגם לפתור אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק ,הרכב מוזרק ויש לחברו לסקנר בדיקה, וכן לבדוק אפשרות של מסנן קטליטי סתום, מסנן אוויר סתום, ו/או חיישן טמפרטורה תקול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שבאמת אמר צביקה ...האוטו הינו בעל הזרקה....

הרכה נוסע מצויין ללא גימגומים-אין אכילות שמן או בעייות סחיבה כלל-להפך...

בנוסף אני תמיד נוסע על מצב אקו(ליד הגיר)....

צביקה תשאיר לי כתובת של המכון שלך.....?וכמובן טלפון\שעות פעילות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

פורסם
יש לציין שאני נוסע משהו כמו 450 קילומטר לחודש מפני שמקום העבודה שלי הוא 5 קילומטר מהבית
אין פלא שעשיתה את הבדיקה על פני חודשים הרי 450 ק"מ זה בערך מיכל דלק אחד.

לגבי הצריכת דלק, מקום העבודה מאוד קרוב אליך, לפחות חמישית מהדרך (אם לא יותר) אתה עושה על תערובת עשירה כי המנוע קר, דבר שעושה פלאים לצריכת הדלק.

כדאי שתבדוק חיישנים וקומפרסייה, אבל עם שיגרה כזאת הצריכה דווקא נראית לי הגיונית.

יום טוב גם לך

פורסם

צריכת דלק מופרזת, הפקעה זה למחירים במכולת , או לאדמות אצל בני דודינו.

לדעתי לא שווה להתעסק, בטח עם הקילומטראז' שאתה נוסע. ההוצאות על עוד ק"מ לליטר בלחץ יעלו בהרבה על הדלק שתחסוך.

עצה קטנה שלא קשורה לטכני - מכור את האוטו וסע במונית כל יום. ייצא לך הרבה יותר זול. בדוק ותיווכח.

פורסם
עצה קטנה שלא קשורה לטכני - מכור את האוטו וסע במונית כל יום. ייצא לך הרבה יותר זול. בדוק ותיווכח.
עם כבר עייצ'ס - אופניים יתנו פתרון עוד יותר טוב (וכשיורד גשם סע במונית)
פורסם

על מונית לא חשבתי......נסו להתווכח עם נהגי מונית ב-7 בבוקר-בתקווה שאכן אמצר מונית פנוייה!!

ואני חושב-עדיין מנוע קר.....1 ל-6 ק"מ זה נורמאלי??

פורסם

שאתה מתניע ויישר נוסע לעבודה שזה 5 קילומטר נניח 5 דקות נסיעה הרכב לא מתחמם, אתה נוסע מיכל בחודש שאל תשכח שדלק מתאדה ומספיק נזילה הכי קטנה.

סע איתו פעם נסיעה רצינית ככה לצפון או לדרום תיהיה לבד ללא מזגן שייט על 90 קמ''ש ואתה תראה שהצריכה תשתפר.

כמו כן בדוק את תקינות קירור הרכב ואת פילטר האוויר.

אינפוזיה של bg k 44 תועיל פלאים למזרקים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כשיהיה לך זמן, קח את האוטו לנסיעה בין עירונית ובדוק את צריכת הדלק. אם תהיה לך תריכת דלק נורמלית לכיוון ה1-12 אז כנראה שהכל תקין והבעיה היא שמקום העבודה קרוב מידיי והמנוע לא מספיק להתחמם ולכן מוזרקת כמות דלק גדולה יותר בכדי לחממם אותו.

***עריכה הבחור מעלי הקדים אותי :twisted:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עם כבר עייצ'ס - אופניים יתנו פתרון עוד יותר טוב (וכשיורד גשם סע במונית)
אחלה פתרון,למדינות בהן אתה לא מגיע לעבודה מזיע ודבוק לחולצה .

לגבי מונית , אפשר להגיע להסדר קבוע עם נהג ולנסוע איתו כל בוקר, בלי לריב עם אף אחד.

עד כאן פינת הייעוץ - לגבי הצריכה - ייעצו לך מה לעשות, ושוב, (לדעתי) לאור כמות הק"מ הזעומה שאתה נוסע- לא שווה להתעסק.

פורסם

לא חייבים להזיע אם נוסעים 5 ק"מ באופניים באופן רגוע בתוואי מישורי.

דווקא לגבי נהג מונית קבוע, חוששני ש5 ק"מ הם לא מרחק מספיק אטרקטיבי עבור נהג מונית מצוי בשביל להתחייב באופן יומיומי.

ולגוף השאלה. במחשבה שניה - אם הנסיעה היא בתנועה עירונית, ובהתחשב בנתונים הנוספים (מזגן, מנוע קר) 6 ק"מ לליטר הם תוצאה סבירה בהחלט!

השוואה למכונית אחרת חייבת להעשות בנסיעה באותם תנאים, רצוי ע"י אותו נהג.

פורסם

זה כבר הופך לאופ-טופיק,או לשרשור טכני בפורום אופניים (או לחילופין - פורום רופאים מומחים לחילוף חומרים),אבל יש מספיק ימים בהם אתה מזיע בחוץ רק מלשבת בצל על סכא ולבצע פעולות שאיפה ונשיפה - לא כל שכן מאמץ פיזי כלשהו ,ולו הקטן ביותר. אף אחד לא מבטיח לך גם 5 ק"מ של דרך מישורית למקום העבודה.

אגב - מה טווח הנסיעה של קורקינט חשמלי ?

פורסם
זה כבר הופך לאופ-טופיק,או לשרשור טכני בפורום אופניים (או לחילופין - פורום רופאים מומחים לחילוף חומרים
שכחת לציין גם פורום לייעוץ כלכלי - מהי הנסועה היומית שבפחות ממנה כדאי לעבור למונית, או לחלופין - לא כדאי לטפל בצריכת דלק מופרזת.
פורסם
בנוסף אני תמיד נוסע על מצב אקו(ליד הגיר)....

הרכב נוסע בקלומטרז' הזה על תערובת עשירה בגלל הנעת הבוקר, ונסיעה קצרצרה.

לא משנה אם אתה על "אקו" או לא.

לפי צורת השימוש ברכב, מעניין כמה פיח יש במנוע הזה.......

בנסיעות כאלה, אין מדד לבדיקת תצרוכת דלק אמיתית ומסקנתית.

אני במקומך, הייתי שם 44K במיכל דלק מלא, נוסע 150 קמ' מחוץ לעיר בשעות תנועה שקטות ביותר וממלא שוב מיכל מלא ובודק כמה ליטרים נכנסו, (יעילות ה44K ב150 הקמ' הראשונים ומחוץ לעיר תהיה מעולה, לאחר תידלוק חוזר וריכוז חומר נמוך יחסית, היעילות תרד אם כי לא לחלוטין.)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...