Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב נוסע בקלומטרז' הזה על תערובת עשירה בגלל הנעת הבוקר, ונסיעה קצרצרה.

לא משנה אם אתה על "אקו" או לא.

לפי צורת השימוש ברכב, מעניין כמה פיח יש במנוע הזה.......

בנסיעות כאלה, אין מדד לבדיקת תצרוכת דלק אמיתית ומסקנתית.

אני במקומך, הייתי שם 44K במיכל דלק מלא, נוסע 150 קמ' מחוץ לעיר בשעות תנועה שקטות ביותר וממלא שוב מיכל מלא ובודק כמה ליטרים נכנסו, (יעילות ה44K ב150 הקמ' הראשונים ומחוץ לעיר תהיה מעולה, לאחר תידלוק חוזר וריכוז חומר נמוך יחסית, היעילות תרד אם כי לא לחלוטין.)

בברכה

דני

זה טוב גם לקרבורטור?

פורסם

לפי מה שאתם מציעים כדאי לקחת מונית...חישוב מהיר אומר שאים אסמוך על נהג המונית שיגיע כל יום בבוקר בלי לאחר וייקח לי 16 ש"ח הלוך ו20 ש"ח חזור הרי 36 ש"ח ביום אפילו הסופר שלי לא אוכלת...

אני מניח שעדיף לשלם שקל לליטר ולא 2 שקל לקלימוטר לנהג מונית..

אולי העניין של המנוע הקר צודק.....קשה לי לבדוק את זה האמת כי את שאר הנסיעות אעשה במטחנה השניה....

ושלא תיטעו אחלה אותו שבעולם חזק מאוד נוח מפנק מזגן חייתי חלונות חשמל הכל סבבה...

רק צריכת דלק ונטייה לאהבת מוסכים מורשים בעיקר....

אני צריך לצאת עם בת של מוסכניק.....

ככה ניראה לי

"מיצובישי סופר לאנסר=מטחנת דלק מאולפת":oops:

"מיצובישי סופר לאנסר אוטומט=יחס של 1 לתן לי עוד דלק":twisted:

פורסם
ושלא תיטעו אחלה אותו שבעולם חזק מאוד נוח מפנק

ונטייה לאהבת מוסכים מורשים בעיקר....

אתה בטוח שאתה מדבר על לנסר? סליחה סופר לנסר? :shock:

פורסם
לפי מה שאתם מציעים כדאי לקחת מונית...חישוב מהיר אומר שאים אסמוך על נהג המונית שיגיע כל יום בבוקר בלי לאחר וייקח לי 16 ש"ח הלוך ו20 ש"ח חזור הרי 36 ש"ח ביום אפילו הסופר שלי לא אוכלת...

אני מניח שעדיף לשלם שקל לליטר ולא 2 שקל לקלימוטר לנהג מונית..

חלק כ-4000 ש"ח ביטוח + אלף טסט + 30K ש"ח ששוכבים ברח' בצורת אוטו במקום שתעשה איתם משהו מועיל + ירידת ערך של האוטו + תיקונים פה ושם , חלק במס. ימי העבודה בשנה , ותראה שהעסק נוטה לטובת המונית.
  • תוכן חדש...