Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני עומד לרכוש מיצובישי לנסר 91 GLX אוטומטית 12 שסתומים מחבר שהחליף כמעט הכל ברכב גם מנוע מיבוא לפני שנתיים שעלה לו 8000 ש"ח בקירוב (ראיתי קבלה)כולל רכיבים נילווים(טיימינג ,רדיאטור ועוד..) ושמר מאד על הרכב(הכל מתפקד ומטופל ללא חלודות וכו') כמו כן החליף לאחרונה מאייד ומיבש למזגן 4 צמיגים חדשים מצבר חדש וביצע ניקוי קרבורטור.

בעיונת קטנה קיימת בנושא פיתחי האיורור של המזגן-הם שבורים ברובם.

מה הפיתרון המומלץ? פירוק והדבקה קניה ממגרש מכוניות או קנית חדשים(אם יש)?

השאלות מופנות במיוחד לך ידידי צביקה כיוון שאני יודע שאתה מחזיק רכב כזה.

בנוסף שלחתי לך הודעה בפרטי-נא השב,מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה :smile:

תודה

ניצן

פורסם

ניצן ידידי שלום רב וברוך חזרתך לגלקסייה!

ראשית עדיין לא קיבלתי ה.פ ממך.

ולשאלתך, אכן תריסי פתחי האיוורור, הם בעלי שליטה עצמאית, לרוב הם נסגרים לבד ללא שליטה עליהם,

עדיין לא נתקלתי בלנסר בעלי תריסים תקינים, אני אישית אילתרתי הבטחה בצורת מעויין ,[ מתכת בצורת מעויין, בצורת חית, ממתכת קשיחה, אשר נועל כשלושה תריסים לפחות, ומשאירה אותם פתוחים, שאר התריסים נשארים פתוחים, משום שהם מחוברים יחדיו על ידי זיזים מפלסטיק שביר] כזאת

שנמצאת ונועלת ידית לחלון ברכב, בתריס השני מיקמתי מתקן המתלבש על התריש ומפיץ ריח בישום

בזמן הפעלת מזגן או אוויר, מפתחי האיוררור, מתקן הבישום הנמכר ברשתות השווק, בגלל משקלו משאיר את התריסים פתוחים כל הזמן, וכך בא לציון גואל, ואני נשאר עם תריס פתוח כל הזמן, אם כי מדי פעם, יש להסיט את הרוח אלי, בגלל הסטטה עצמאית של התריס לכוון הנגדי.

זהו האילתור שלי. במספר הקילומטרים שאני מבצע ברכב, זה מספק אותי די והותר, אותך אני מניח רק

פרוקייה תשביע את רצונך.. לא בטוח שתמצא שם תריסים, שלא יסגרו לבד בצורה עצמאית, ללא מגע ידי אדם.

רכב כזה במחיר שקבלתי ממך, והשמור בפדנטיות מומלץ מאד, עקב מצבו המכני, העקב המחיר הריאלי, שנותן לך אכות ונוחיות של רכב מתקדם, אם כי צריכת דלק גבוהה בהרבה ממה שהתרגלת בלאדה סאמרה.

בהצלחה בבדיקה ובקנייה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...