Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלאי לגלגל תנופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בחרת את החלק המסתובב, בעל הבלאי הנמוך ביותר במנוע ?.

אם תחליף קלאצ' בזמן ולא תמשיך לנסוע עד הניטים,לא יגרם בלאי לגלגל התנופה.

או יותר נכון יגרם בלאי מועט.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני אסביר למה אני שואל...

יש לי איביזה טורבו ןלפני שנה בערך עשיתי קלאץ'

זה עלה לי משהו כמו 5000 ש"ח לצערי הרב,

וזה בגלל שהוא מגיע קומפלט עם גלגל התנופה, בקיצור סתם סיקרן אותי.

פורסם

ונזק עלול להגרם לשיני גלגל התנופה, משינן (בנדיקס) המתנע (סטרטר) אם הוא נשאר משולב עם גלגל התנופה לאחר שמנוע הרכב הותנע וזה מלווה ברעש חריקה צורם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מה בחרת את החלק המסתובב, בעל הבלאי הנמוך ביותר במנוע ?

אני חושב שגלגלת מנוע(פולי) היא חלק מסתובב בעלת הבלאי הנמוך במנוע.

פורסם

ידידי!

בסיאט איבזה טורבו החלק מסופק ביחד עם המצמד בגלל זה המחיר

הגבוה הוא לא מוחלף עקב בלאי. אלה רק בגלל הוראות יצרן או יותר נכון רווחיות ליצרן

הסיבה היא שהיצרן קבע שבדגם זה חל איסור לבצע חריטה לחלק ובשביל למנוע רעידה בשחרור הדוושה

(התחלת נסיעה ) פשוט מאוד מחליפים את החלק .

בקיצור " למה לחרוט אם אפשר להחליף"

ואתה פשוט רק משלם על זה .....

בברכה .

בברכה !

KamiTech

• ספונסר פורום
פורסם

אין מה לעשות במנועי 18T של פולקסווגן הגלגל תנופה הוא חלק ממכלול המצמד למעשה קפיצי הגמישות

הצירית שנמצאים בדרך כלל בדיסק, מותקנים בתוך גלגל התנופה ומתבלים עם כל מכלול המצמד

למעשה ניתן להשיג את דיסקת החיכוך למשל לבד כבר עשיתי את זה במוסך התוצאה לא מושלמת

אבל מתאימה לתפרנים -ואפשר לנסוע עם האוטו

בנוגע למחיר ששילמת ניתן למצוא מצמד מושלם מקורי כולל עבודה ב-3500 לפני מעמ במוסך פרטי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אני חושב שגלגלת מנוע(פולי) היא חלק מסתובב בעלת הבלאי הנמוך במנוע.
ידידי דניאל,לא נכון שגלגלת מנוע(פולי) היא חלק מסתובב בעלת הבלאי הנמוך במנוע.

בפרט לא במנוע בלנו שם הפולי מורכב משני חלקים,לחוץ בפרס עם גומיה בינהם.

הגומיה מתחממת ומתייבשת,הפולי מאבד את האיזון שלו זורק לצדדים ושובר את הבורג יחד עם הקייל,

נגרם נזק לקרנק,החריץ של הקייל בקרנק מתרחב. .עלות החלפת הקרנק משומש עם מיסבים חדשים כ-3500 ש"ח לפני מע"מ.

כך קרה בבלנו שקניתי מחבר הפורום מוש.מאחר והתעצלתי לעשות לבד פניתי למוסך סוזוקי מרכזי

ברחובות,וזה הסכום שביקשו לי.על החלפת מנוע מיבוא ביקשו אותו סכום שביקשו למוש 8500 ש"ח.

לפתע לאחר ששמעתי את הסכומים,חזר לי החשק לעבוד.אני תיקנתי בעלות של :

200 ש"ח פולי מפירוק(חדש 850 ש"ח לפני מע"מ),גלגל תחתון (משומש) לרצועת טיימינג +5 ברגים חדשים 100 ש"ח, בורג מרכזי לפולי/קרנק 50 ש"ח,רצועת טיימינג 80 ש"ח,60 ש"ח רצועת אלטרנטור,שמן ופילטר 150, פלגים 80,פילטר אוויר 45, סה"כ 765 ש"ח.מילאתי את חריץ הקרנק עם רתכת,ויומיים שיייפתי את הקרנק עם בצירה כדי לחרוץ חריץ שיתאים לקייל שלקחתי ממנוע אחר.

דניאל,זאת הפעם השניה השבוע שאני חולק עליך,הכל ברוח טובה ובידידות.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, לדעתי זה מקרה בודד, סה"כ פולי מנוע עומד בעומס חיכוך רצועת האביזרים מגומי עליו, לעומת גלגל תנופה שגם משמש כמשטח חיכוך למצמד וגלגל שיניים למתנע.

אך זהו ויכוח עקר.

• תוכן חדש...