Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לחובבי המקוריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחבר יקר ומוערך בפורום (השם המלא שמור במערכת) ציין בפני שלא משנה מה עושים לElan +2, היא נשארת יפה, נזכרתי בתמונות האלו.

היצירה אגב, בוצעה ע"י גרמני.

8241989108.jpg

Lotus 8.jpg

pic_big_2652769.jpg

Lotus11.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וזה המקור

CC7.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבודי קיט מתנגש עם המקור יותר מדי ומכניס בו כל מיני זוויות שפשוט לא נראות נכונות.

כמו כן יש גם בעיה קשה של רווחים בין הגלגל לכנף.

במקרה הזה, המקור נראה יותר טוב.

מוטי

פורסם
Liad this is ugly I hope you're not heading that direction :-(
Nope. I was just trying to make a point to a common friend of ours.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אחרי שחבר יקר ומוערך בפורום (השם המלא שמור במערכת) ציין בפני שלא משנה מה עושים לElan +2, היא נשארת יפה, נזכרתי בתמונות האלו.
"חבר יקר ומוערך" - עלאק... אם אתה תצטט אותי עוד פעם בצורה לא מדוייקת, אני אשחרר אותך בחדר סגור עם בני ל. אחרי שהוא עבד שבוע רצוף על הלוטוס שלך :twisted: .

אמרתי שלא משנה באיזה צבע צובעים אותה - היא נשארת יפה. התמונות שהעלת לא מדברות על צבע, אלא על התעללות גסה שראויה לעונש פיזי חמור.

אגב - גם בשחור-לבן היא יפייפיה:

welcome3.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
"חבר יקר ומוערך" - עלאק... אם אתה תצטט אותי עוד פעם בצורה לא מדוייקת, אני אשחרר אותך בחדר סגור עם בני ל. אחרי שהוא עבד שבוע רצוף על הלוטוס שלך :twisted: .

אמרתי שלא משנה באיזה צבע צובעים אותה - היא נשארת יפה. התמונות שהעלת לא מדברות על צבע, אלא על התעללות גסה שראויה לעונש פיזי חמור.

אגב - גם בשחור-לבן היא יפייפיה:

ראית את הפרווה בפנים? ממש התעללות בטדי בר

אירית

פורסם
צודק. יודע שהתכוונת לצבע, אבל הרגשתי צורך להדגיש את הסוגיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...