Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון היום קניתי מערכת חדשה שהמחיר שלה יצא בערך 4 אלף שקל.

הפאנל שקניתי זה pioneer 580 mp.

בהתחלה חשבתי שהפאנל הזה מכוער עד שראיתי אותו באוטו שלי הוא פשוט מדהים והוא גם טוב בצורה מטורפת.

כל הרמקולים בדלתות כולל הטוויטרים הם של מורל של גרסת PULSE הסאב שך פיוניר והמגבר לסאב בלבד הוא PLATINUM AUDIO שלא שמעתי על החברה הזאת יותר מידי עד שקניתי את המגבר.

אני חייב לומר שאפילו שלא קניתי דברים חזקים במיוחד שומעים באמת באמת באמת בן זונה ובאיכות מטורפת אין הפרעות הסאב מצויין אפילו שהוא רק 150 RMS ואין לי מגבר לרמקולים אבל הם פועלים כל כך חזק שאני לא מסוגל כבר לשמוע יותר חזק.

בכל מקרה באמת שהמערכת הזאת מצויינת לכל מי שמחםש את אחד החלקים. ממליץ בחום במיוחד ל סדרת PULSE של MOERL.

פורסם

תגיד לי, מה אתה חושב שמגבר נועד בשביל עוצמת הרמקול?

מאיפה יש לך מושג אם אין עיוות או איך צריכה להישמע המערכת?

בהודעה אחת כתבת כ"כ הרבה שטויות

פורסם

אתה חדש... ברוך הבא!

קודם כל - מערכות סטריאו לרכב התקדמו בשנים האחרונות בצורה משמעותית

היום ניתן לקנות רכיבים מאוד זולים שנותנים תמורה טובה מאוד למחיר.

סדרת הפולס של מורל היא סידרה בסיסית שלהם, זולה - אבל יש לה סאונד חביב ביותר! נעים לאוזן - לא צורם (אם מכוונים כמו שצריך).

המגבר שקנית הוא מגבר זול ופשוט - אבל עושה את העבודה שלו ומצליח להעלות חיוך על הפרצוף.

בתור התחלה - זאת התחלה יפה מאוד ואתה גם צריך להיות מרוצה.

MJ - אתה שוכח שאתה עברת הרבה והתקדמת הרבה... אתה שוכח שהאוזן שלך כבר מורגלת וגם מודעת לדברים שונים.

לי למשל יש רכיבים בינונים ברכב שסה"כ נותנים צליל מממממאאאאוד חביב - והמגבר שמרים לי את הסאב הוא זבל סיני B52 - לעשות את העבודה הוא עושה ובכבוד, אבל בתור מישהו שיש לו אוזן מאומנת אני יודע שהמגבר הזה הוא גם החוליה החלשה במערכת שלי ולכן זה הדבר הבא שיוחלף.

אם הזמן - אם אתה באמת תרצה - ממפגשים ומהאזנה למערכות של אנשים אחרים אתה תלמד לפתח את ה"אוזן" שלך ולהבין איפה הפלוסים והמינוסים בכל רכיב של המערכת שלך ואז אולי לאט לאט אתה תחליט לשדרג חלקים...

אבל כרגע - לדעתי לפחות, אתה צריך להיות מרוצה מאוד.

אני אתן לך דוגמא - אם אתה תשב במערכת של מישהו אחר עם סאב טוב - אתה תגלה שהסאב שלך הוא לא הכי מדוייק שבעולם (בוא נאמר את זה ככה)

ושלטוויטרים של הפולס יש חוסר דיוק בתווים הגבוהיים ומריחה קלה של האות S וכו'... וכו'...

כרגע אני בטוח שאתה לא כל כך מבין על מה אני מדבר - אם הזמן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נעים לאוזן - לא צורם (אם מכוונים כמו שצריך).

לא מסכים, נעים לאוזן זה עניין של טעם. יש אנשים שאוהבים טוויטרים מורגשים או "צורמים" כמו שאתה קורא להם. ע"ע פוקל, בוסטון, הרץ.

בברכה, שי.

פורסם

סבבה לזה שכתב אחרי אני חדש.

בכל זאת מעניין אותי... אם מגבר לא נועד בשביל לספק עוצמה לרמקול או לקבוע אותה או בעצם להגביר אותו... אז בשביל מה הוא נועד?

פורסם

רגע. משהוא התיחס לזה שהוא שילם 4K.

ורדיו דיסק פיוניר 580- 1200 שקל.-1300

על 2 זוגות של מורל פולס. כ 500 לסט

מגבר של פלטינום אודיו. עד 600 שקל (עם הוא רק 2 ערוצים. וגם אז יקר

וסאב. נגזים 600 שקל

והתקנה?? 600 שקל....??.

אני הייתי בוחר חלקים אחרים.

אבל בגלל שלא התיעצת בפורום לפני. זה אבוד.. תתחדש.

אתה מוזמן למפגש הקרוב. שנשמע איך יצא.

ותתחדש. ותהנה זה הכי חשוב.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואו - מאז הת'רד ההוא ועד היום - התקדמתי הרבה! הבנתי שאין לי כסף!!! :bigcry:

אבל מאז האמת - השתדרגתי בטוויטרים.

ועכשיו אני מתכונן לשדרוג המגברים ובסופו של דבר - השלב הסופי(כן בטח), הוספה של מידריינג'ים והתקנה מחדש של כל המערכת.

- חוץ מהסאב (מה לעשות, לא סובל פיוניר) - מערכת נחמדה ואתה יכול להוציא ממנה תוצאות יפות.

שייקה - צודק, עמך הסליחה - לטעמי - יש להם צליל נעים לאוזן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפי דעתי מחיר גבוהה מדי למערכת בינונית מינוס!

הוא חדש...

הוא לא התייעץ לפני קניה

טעויות של הרבה אנשים

ובשביל ללמוד מטעויות צריך לטעות...

אז אל תדאג הוא ילמד לקח אבל הכי חשוב זה שהוא מרוצה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

וסאב. נגזים 600 שקל

והתקנה?? 600 שקל....??.

אלי

סאב עם תיבה MDF 700

מגבר 400

4 רמקולים PULSE 900

פאנל 1100

התקנה וחיוט 400

יצא 3.5 סליחה לא 4

פורסם

קראתי את כל הכתבה דווקא די מעניינת.

בכל הכתבה לא אמרו משהו אחד על כל תפקיד אחר שיש למגבר חוץ מלהגביר את מה שמחובר אליו או יותר נכון:" צריך להכיר את העיקרון שמגבר צריך לקחת אות חלש ולהגביר אותו. "

אז אני עדיין לא מבין למה התכוונת בקשר למה שמגבר צריך לעשות?

פורסם

וסאב. נגזים 600 שקל

והתקנה?? 600 שקל....??.

אלי

אין,הוצאת לי את מילים מהפה...

רואים שבחור חדש כיוון שאפשר ליקנות רכיבים טובים יותר ב4 אלף שקל ... אבל אם בנתיים טוב לו אז שיהיה במזל טוב... אני מקווה שהוא ישמע מערכות אחרות ויעלה רמה לאט לאט

• תוכן חדש...