Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד הקפדתי לצאת מהרכב בזמן תידלוק, לתדלק בעצמי ולקחת קבלה.

וכמובן מרפי ביקר אותי בזמן שנתתי למתדלק מפתחות (לאחר שביקשתי תדלוק סולר) ולא לקחתי קבלה.

גם זה קורה.

אין לי מושג אם המתדלק טעה או שהדלק בצובר היה בעיתי אך לאחר נסיעה שהרגשתי חוסר מסויים בכוח ההנעה (לא ממש גימגום) משהו על גבול ה "אולי אני סתם פרנואיד" - וברגע אחד הרכב נעצר ברעשים וכיבוי מנוע . (פורד קונקט 04)

במוסך מצאו בנזין במיכל.

מיכל נוקה אך עדיין מנוע מצלצל.

הוזמנו 4 אינזקטורים (5K ) , הורכבו וכרגע מחכים לחיישן ICP ועדיין לא ידוע מה מצב משאבת הדלק (הכינו אותי מרא.(ש

במוסך המליצו שגם אם הרכב יעבוד לאחר החלפת המרססים כדי ומומלץ להחליף את משאבת הדלק כדי למנוע סתימת מרססים עתידית.

מכיוון שמשאבה עולה 5K מה דעתכם עלי לעשות ? לקחת סיכון או לא לחסוך?

כמובן שפניתי לבעל התחנה אך אני זקוק לעצתכם אם אגיע לצומת של רכב עובד לאחר החלפת מרססים.

תודה יוסי

פורסם

אם שילמת בכרטיס אשראי - יופיע החיוב בפרוט החודשי.

הייתי מפרק את המשאבה, ונותן לה לשאוב סולר ממיכל כלשהו. אחרי כמות מסויימת, גם אם נשארו בה סימני בנזין הם זניחים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המשאבת דלק במיכל מביאה את הדלק עד המשאבת סולר - ומשם עוברת בלחץ גבוה יותר למרססים (כשבדרך, בין המשאבה במיכל הדלק למשאבת הזרקת סולר, יש לך מסנן).

למיטב ידיעתי, ותקנו אותי אם נתקלתם במשהו שונה, המשאבות שנמצאות טבולות במיכל הדלק הן זהות לדיזלים ולבנזין כאחד ולרוב נעות סביב ה 3-4 באר (לפחות בשנים האחרונות). אי לכך לא ברור לי מדוע המשאבה עלולה לגרום לסתימת מרססים עתידית.

כמה עולה משאבה ומי מתכוון לשאת בהוצאות ?

מעבר לזה השיקול הוא שלך...

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי דעתי מאוד מומלץ שתתקין דלקן כדי למנוע טעויות כאלו בעתיד,מכיון שדלקן לא יפעיל את המשאבה במקרה שיש טעות והכניסו לפייה 95.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

איציק, יכול להיות שאני טועה והכוונה של המוסך היא לגבי משאבת הסולר שממנה עובר הסולר למרססים בלחץ.

הפילטר הוחלף אך האם משאבת הסולר יכולה להנזק (גומיות , חוסר שימון בגלל שאין סולר) בגלל שעבר בה בנזין.

דרך אגב razmel הרעיון שלך נשמע טוב אם המשאבה עובדת ללא בעיות.

פורסם

יורי, אני לא בטוח אך אני חושב שכן תידלקו אם פיית הסולר (את זה אני יוכל לראות כשויזה ישלחו לי את החשבונית) , אבל אתה צודק ימנע טעות של המתדלק אבל עדיין יכול להיות צובר מזוהם.

פורסם

אם בצובר היה בנזין במקום סולר עשרות רכבים היו נתקעים ולא רק אתה.אגב קרוב שלי תידלק לא מזמן בתחנה באלוף שדה ונתקע לא הרחק מהתחנה יחד עם מספר מכוניות (כולן דיזל)נגרר למוסך ושם התברר שתידלקו לו מיים ולא סולר.נזק של כ3000 ש"ח בברלינגו הוא מגיש תביעה משפטית גם על נזקים עקיפים שנגרמו.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

משאבת סולר לחץ גבוה מקבלת שימון מהסולר (נוזל שמנוני)

ברגע שהיא מקבלת בנזין במקום סולר ישנה סבירות גבוה שהמשאבה ניזוקה

לדעתי

עליך לשפץ מזרקים פלוס משאבת לחץ גבוהה

• תוכן חדש...