Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית משפחתית מסוג לנטיס 2004, פוקוס או קורולה מאותו שנתון

הציעו לי בעוד מספר אלפי שקלים, שברולט אופטרה שנת 2005 עם שנה וחצי אחריות

אני נוסע 2500 ק"מ כל יום

האם זה משתלם? האם הרכב הזה אמין? ובעיקר מול המתחרות הנ"ל האם הוא בר תחרות?

פורסם

1. לנטיס ובייחוד הפוקוס וקורולה הן מכוניות הרבה יותר טובות מהדייהולט (ניתן להריץ חיפוש בפורום על כל אחת מהמכוניות).

2. לרכוש דייהולט זה לשים את כספך על קרן הצבי בעת המכירה (אלא אם שמירת ערך לא מעניינת אותך). מבחינת האמינות על פניו האופטרה מפגינה אמינות טובה יותר מהמצופה ביחס לדייהו, אך לטעמי זה לא שווה את הסיכון (בייחוד בהתחשב בבלאי שהרכב יעבור בשל נסיעותיך הממושכות) ובהחלט עדיף לפזול למתחרות (גם אם המשמעות היא ירידה בשנתון).

3. בהתחשב בק"מ, נראה שמכונית בעלת מנוע דיזל תתאים לצרכיך יותר (הרבה יותר) מאשר הרכבים האמורים (אם כי ישנה קורולה בעלת מנוע דיזל. רוב הסיכויים הם כי האקסמפלרים יהיו מחב' השכרה לשעבר).

4. אם תציין מהם צרכיך/דרישותיך ומה תקציבך, נוכל לסייע בידך ולשדך לך רכב אשר יענה על הפרמטרים הנ"ל.

• תוכן חדש...