Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני קונה קומפוננט של מורל..עכשיו חשבתי אם שווה לשים ואולי להתבעס על ה5.25 אינצ' שיכנסו לי באוטו..או שווה לעשות בנייה בעצמי (עם עזרה קטנה של אבא חח) ולשים 6.5 אינצ' עם זווית וישמעו מצוין..(כמובן שהוא יהיה מוגבר כן)

השאלה היא למביני הפיברגלאס למיניהם של הפורום..

תסתכלו בתמונה על המקום של הרמקול

האם יש איזה אפשרות לעשות שם בנייה?

ואם כן אפשר בבקשה לקבל תמונות של מישהו שעשה בנייה במקום כזה

(הכוונה שזה מחובר ביחד למקום הזה בדלת שאפשר לשים בו שטויות..)

ראיתי מישהו בפורום שפשוט פירק את כל הדבר הזה ועשה ממנו מין "תיבה" לרמקול..אהבתי תרעיון אבל עדיין נראה לי שהמקום הזה די שימושי..

עוד שאלה קטנה: הבנייה תפריע לרגליים במצב שהדלת סגורה?

תמונה:

http://www.accident.ru/gallery/data/media/148/DSC00532.JPG

תודה ענקית לעוזרים!

****** עריכה:

דרך אגב עוד שאלה..כדי לא לפתוח עוד אשכול..

מה אתם אומרים על המגבר הזה בשביל הקומפוננט ובשביל 9*6 או סאב שיהיה בעתיד?

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14136

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שאפשר, הכל אפשרי אבל השאלה היא מה רמת הידע והנסיון שלך בתחום.

לפי מה שהבנתי אפסית. לכן את הבנייה הזאת לפי דעתי לא תוכל לעשות בעצמך.

פורסם

עופר ידידי אם זה תלוי בך אתה תכניס שתי CVR 12" בדלת של מינימיינור (שזה האוטו שאני עובד עליו כרגע)

:)

בכל מקרה

הבניה

אם במספיק מקצועיות זה יכול להיראות יפה ולהישמע אפילו יותר טוב

אבל אתה צריך בעל מקצוע איכותי

או לפעות סיוע של אחד (בהנחה ובא לך ללמוד את העניין)

ואם אתה שם סאב אז לטעמי לפעחות פחות קריטי ה6.5 ואפשרי לעבוד עם 5.25

ובנוגע למגבר:

הפיניקס טיפה יקרים - אבל מוצלחים ומאד קולעים לטעם האישי שלי.

אבל - וזה אבל גדול, לקנות אותם זו ריזיקה

היות והחברה בתהליכי פשיטת רגל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

למה אני לא יוכל לעשות בעצמי? זה לא כזה מסובך..ראיתי כמה עבודות פה וקלטתי תעניין..מקסימום אני ישאל פה לפני שאני עושה משו..רק הבעיה שאני צריך לראות תמונה שמישהו עשה בנייה על כזה גודל..יענו בנייה על התא חפצים הזה..אם למישהו יש לינק תביאו לי בבקשה

talknopf@netvisi לא ממש הבנתי למה התכוונת כשאמרת שהם בתהליכי פשיטת רגל...יענו מה זה אמור להזיז לי?

אתה מתכוון כאילו שהמחיר יהיה יותר נמוך עוד מעט או מה לא הבנתי תסביר את עצמך בבקשה שוב

ואם אתה יכול תן חוות דעת על המגבר הזה לא על פיניקס בכללי..

תודה רבה בכל מקרה לכול העוזרים!!!

פורסם

לפי מה שאני מזהה זה סקודה פליסיה?

בכל מקרה יש לך שם מספיק מקום לוופר 9 אינטש אם אתה מדבר על בניה מפיברגלאס.

לגבי הבניה - זה לא פשוט אבל זה גם לא כל כך מסובך.

הדברים שאתה צריך לקחת בחשבון זה שאתה מתעסק עם חומר שהוא מאוד לא בריאותי - זה סיבי זכוכית ולכן אתה חייב להכין את הדברים הדרושים להגנה העצמית שלך - בייחוד על הריאות והעיניים.

אתה צריך שיהיה לך מקום מאוורר ו\או פתוח ומוצל

אתה חייב לקחת בחשבון שזה גם ערבוב של כמה חומרים שחלק מהם יכולים ליצור תגובה של פיצוץ\שריפה וזה ממש לא יהיה כמו בסרטים מצויירים!

עצה מאוד ידידותית - תעשה כמה נסיונות קטנים לפני שאתה ניגש ישר לרכב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה גבר..אני שמח שאתה עוזר לי:)

כמו שהבנתי לעשות בנייה צריך לעשות מסגרת עגולה בגודל של הקומפוננט לעשות לה מקלות מיוחדים כאלה בשביל זווית..לעטוף את הדגם עץ שיצא בבד( צריך לקנות בד מיוחד? איך קוראים לסוג בד הזה?) למרוח עליו פוליאסטר עם מקשה..10 טיפות מקשה וחצי כוס פוליאסטר? (אני לא זוכר בדיוק..אני עוד ישאל לפני שאני יתחיל) אחר כך למרוח על הסיבי פיברגלאס את התערובת הזאת מתוך הכוס (זה יהיה יותר טוב אם אני יחתוך לחתיכות?) עם מברשת כמובן תוך כדי שיש לי מגן לפה כפפות ומגן עיניים (אם יש אז למה לא לשים :) ) למרוח על כל הצורה תוך כדי כיסוי בפירבגלאס..לתת לזה להתייבש אחר כך לשייף קצת עם דיסק אחר כך לשייף עם נייר שיוף (מזה נייר שיוף מים משו כזה??) למרוח בונדו (אפשר למרוח עם שפכטל?) לחכות שזה יתייבש לשייף עם נייר שיוף גס עד שזה יהיה חלקלק ביותר :) אמממ אהה ואז נראה לי שאני בבעיה בגלל שאני לא חושב שיצא לי טוב הקטע של הבד...ראיתי פה שחלק מהאנשים אמרו שעדיף ללכת לתופרת..מה רציני ללכת אליה עם הגוש הזה ובד והיא תעשה לי את זה?חחח אהה והשאלה הכי קשה נראה לי שלא הבנתי מכל האשכולות שקראתי..איך החתיכת פיברגלאס הזאת מתחברת לדלת? חשבתי אולי שאתם מפרקים את הדלת ואז כאילו מבריגים בברגים מתוך הצד של הדלת אל תוך העץ של הפיברגלאס..

הבנתי את תהליך העבודה נכון? אם אפשר תענו בבקשה לשאלות שיש בסוגרייים ואחרות..באדום אם אפשר תודה רבה רבה רבה לעוזרים..!

ואני יעשה ניסוי קטן לפני הרכב..באמת עצה טובה חחח

יספיק לי הסיבי פיברגלאס שעולים 35 שקל לשתי הרמקולים וגם לניסוי קטן?:)??

**שחכתי להוסיף שאת המסגרת העגולה מעץ לקומפוננט מחברים עם דבק לבסיס שיהיה בגודל המתאים לצורה ברכב..

ופה הבעיה זה עגול אצלי מה אני עושה איזה צורה אמורה להיות לי??

פורסם

אני מרגיש שנתתי לך אצבע... כרתת לי את היד!!!

תשמע - כמו נהיגה - לא לומדים בהתכתבות

כן! אתה לוקח שלושה חומרים, מערבב, מצקנגטייפ - דלת, מורח, מייבש, נחנק קצת על סיבים - מגרד בעיניים, מגיע לבית חולים, חוזר הביתה - שלב שני.... שם טבעת עץ ועמודים כאלה, כן יפים כאלה - מותח בד ועושה עוד שכבה של פיבר - הפעם זה מתפוצץ ואתה אפילו לא יודע למה.... ההורים עצובים, החברה עוזבת אותך וכו' וכו'...

לא התכוונתי שתיגש ישר לעשות את זה משאלה אחת פשוטה.

ואני גם ממש לא מתכוון להתחיל לכתוב לך את יסודות ה"תורה" בת'רד אחד

יש מנוע חיפוש בפורום הזה - תריץ בו את המילה פיברגלאס, פודים, תושבות ותתחיל לקרוא

חוץ מזה יש גוגל, ספרים, יבואנים ובעלי מקצוע שמכולם ניתן ללמוד - חוסר סבלנות במקרה הזה יוביל אותך לתסריט שרשמתי למעלה - אתה תתפלא אבל אני ממש לא התכוונתי שזה יצא מצחיק!

אם אין לך סבלנות - כדאי שיהיה לך כסף לשלם למתקין טוב,

אם יש לך סבלנות - תעשה את זה לאט לאט בעצמך. לא את כל הפרוייקט במכה.

וכן - בגגגגגגדול - הבנת את התהליך

תתחיל קודם כל בלקנות ליטר פוליאסטר 55, 20 גרם מקשה ובקבוקון של מאיץ

קודם אתה בונה את התחתית (אלא אם כן המישור ישר ואז אפשר להסתדר עם עץ)

אח"כ אתה מתעסק עם העץ ועם הכיוונים.

אח"כ מתיחה בבד

ואח"כ שלב הפיבר הנוסף

לבסוף שיוף - חומר פחחים ובחירת גימור מתאים.

תתחיל את העבודה - ובכל פעם שתיתקל בקשיים תשאל איך להמשיך הלאה - את הפרוייקט הראשון תעשה בחלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שאני הבנתי בניה אצל איש מקצוע תעלה לך כמה מאות שקלים במקרה הטוב.

במקום זה, תשקיע את הכסף בקומפוננט טוב יותר ואיטום סביר.

חוץ מזה שאף אחד לא אומר שקומפוננט 6.5 נשמע טוב יותר מ-5 ורבע.

ברור שאם היה לך תקציב גדול ויידע מתאים הייתי ממליץ לך ללכת על בניה.

שוב, כשמדברים על תמורה לכסף, לך על קומפוננט יותר טוב 5 ורבע ואל תתלהב מבניות ושטויות....

נ.ב.

אני לא מכיר את הרכב אבל שקלת לשים טבעת הגבהה ? אולי זה יכול לפתור לך את העניין.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
איזה טבעת! הסתכלת לפחות על התמונה של הרכב? לפני שאתה מדריך בן אדם

רצוי שתבחן את עצמך.

אתה יכול לעזור לי?

לנופורס לא ממש עזרת לי רק הצחקת אותי קצת אפילו שלא ניסית חחח

תאמין לי יש לי סבלנות כשמדובר בכסף שלי בזמן שלי ובאוטו של אמא שלי..

(:twisted:)

ואני לא מתכוון לשלם עוד 400 שקל למתקין..אין לי כסף מיותר..

ואם יש שתי ידיים ואבא שיודע לחתוך טוב ויש לו מכשירים טובים במחסן אז למה להיות עצלן וחסכן ושאר המילים שנגמרות בנון סופית?

וגם בא לי לעשות בעצמי את זה..

אמרת לקרוא בגוגל ומקומות אחרים..תאמין לי אני קורא וממש הרבה!!!!!!...אבל בשום מקום לא ראיתי עדיין איך עשו בנייה במקום כמו שלי..ופעם שלישית אני מבקש יפה שתסבירו לי..

MJ01

אחד מהדברים שקראתי היה האשכול שפתחת והצגת בו את הבנייה באוטו שלך..

אני מאוד רוצה שתעזור לי בגלל שמאוד אהבתי את התוצאה שיצאה לך באוטו..

אם אפשר עזרה גם מאנשים אחרים שמבינים בזה ויש פה הרבה כאלה..

תודה רבה!

פורסם

סליחה על העיקוב

פשוט ישנתי עד עכשיו

בכל מקרה

חברת פיניקס גולד בתהליכי פשיטת רגל

מה שאומר שהם יהיו מאד זולים לקנים

אבל לך ותחפש מי שיתקן לך את המגבר שלהם שהוא נשרף

אבל שוב ....

לי יש אחד באוטו ואני רק מבסוט ממנו והוא סוחב מצויין

וככה עוד כמה שהתקנתי אצל חברים

0בעיות

הימור בטוח לטעמי

אבל שוב.....

הימור

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אוקיי סבבה..בוא נחזור לנושא העיקרי בבקשה..

איך אפשר לעשות בנייה על שטח שהוא טיפה עגול?

יש אפשרות אחרת שחשבתי עליה היום..והיא להוריד את כל החלק הזה של התא חפצים..וככה יהיה גם מין תיבה לקומפוננט וגם יהיה שטח ישר לשים עליו פלטת עץ קטנה ועליה להתחיל לבנות מסגרת עגולה וכל זה..

אם מישהו שמבין בזה יכול בבקשה לענות לי על השאלות ששאלתי למעלה זה יהיה מצוין..

אני מעתיק את זה עוד פעם ומדגיש את השאלות:

כמו שהבנתי לעשות בנייה צריך לעשות מסגרת עגולה בגודל של הקומפוננט לעשות לה מקלות מיוחדים כאלה בשביל זווית..לעטוף את הדגם עץ שיצא בבד( צריך לקנות בד מיוחד? איך קוראים לסוג בד הזה?) למרוח עליו פוליאסטר עם מקשה..10 טיפות מקשה וחצי כוס פוליאסטר?

(אני לא זוכר בדיוק..אני עוד ישאל לפני שאני יתחיל)

אחר כך למרוח על הסיבי פיברגלאס את התערובת הזאת מתוך הכוס (זה יהיה יותר טוב אם אני יחתוך לחתיכות את הסיבי פיבר?) עם מברשת כמובן תוך כדי שיש לי מגן לפה כפפות ומגן עיניים (אם יש אז למה לא לשים ) למרוח על כל הצורה תוך כדי כיסוי בפירבגלאס..לתת לזה להתייבש אחר כך לשייף קצת עם דיסק אחר כך לשייף עם נייר שיוף (מזה נייר שיוף מים משו כזה?? נייר שיוף גס רגיל יספיק לי?) למרוח בונדו (אם מה מורחים אותו ומחליקים שיצא צורה די חלקה? אפשר למרוח עם שפכטל?) לחכות שזה יתייבש לשייף עם נייר שיוף גס עד שזה יהיה חלקלק ביותר אמממ אהה ואז נראה לי שאני בבעיה בגלל שאני לא חושב שיצא לי טוב הקטע של הבד...ראיתי פה שחלק מהאנשים אמרו שעדיף ללכת לתופרת..מה רציני ללכת אליה עם הגוש הזה ובד והיא תעשה לי את זה?חחח אהה והשאלה הכי קשה נראה לי שלא הבנתי מכל האשכולות שקראתי..איך החתיכת פיברגלאס הזאת מתחברת לדלת? חשבתי אולי שאתם מפרקים את הדלת ואז כאילו מבריגים בברגים מתוך הצד של הדלת אל תוך העץ של הפיברגלאס..

תודה ענקית לעוזרים..

אתם עוזרים לא רק לי אני בטוח שיש פה עוד הרבה אנשים שרואי םתאשכול ומנסים ללמוד בדרך לבניה..

דרך אגב אני יצלם את כל התהליך עם הסברים שיהיה סוף סוף מסודר..

• תוכן חדש...