Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש סאב פיוניר 800 וואט ומגבר רוקפורד אבל לא זוכר את הדגם

השאלה היא למה שהסאב עובד אז הוא מנגן גם את הקול של הזמר ?

מה לא נכון בכיוונים ?

ועוד שאלה שקשורה לנושא

אם מעבירים מגבר וסאב מאוטו אחד לאוטו אחר אז צריך לכוון את התדרים מחדש ?

פורסם
לחבר שלי יש סאב פיוניר 800 וואט ומגבר רוקפורד אבל לא זוכר את הדגם

השאלה היא למה שהסאב עובד אז הוא מנגן גם את הקול של הזמר ?

מה לא נכון בכיוונים ?תבדוק שהסאב לא חתוך בקרוס ליניארי מעל לאיזור ה55 הרץ מינימום מקסימום 80 הרת,במקביל תבדוק עם המגבר מכוון בבורר לLP ולא לFULL ...

ועוד שאלה שקשורה לנושא

אם מעבירים מגבר וסאב מאוטו אחד לאוטו אחר אז צריך לכוון את התדרים מחדש ?אם הפאנל הוא פאנל אחר אז כן יש צורך לכוון מחדש רק את הגיי,אבל בדרך כלל מכוונים הכל מחדש מסיבות של קביין גיין,החזר אחר ברכב השני,מיקומים שונים של הסאב משאר האלמנטים ועוד כמה פרמטרים קטנים.

12345...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לגבי הכיוון הבנתי לחתוך עד ל-80 מקסימום

לגבי השאלה השניה לא הבנתי משהו

נניח באוטו האצ'בק אז ישמעו את הסאב אחרת מאוטו סדן , איך אני גורם לסאב לדפוק באוטו סדן כמו שהוא דופק בהאצ'בק עם אותם רכיבים ?

פורסם

זה לא קשור אם יש לך האצ'בק, סדאן, מיניואן או אוטובוס. זה הכל עניין של כיוון והתאמת רכיבים אחד לשני.

דום, החבר שלך שומע את הזמר כנראה בשל כיוון לקוי (ואני מהמר על HP במגבר). יש לבדוק על איזה מצב המתג במגבר מורה ולכוון אותו מתחת לסימן LP.

אם הוא שומע באסים חזקים וגם את קול הזמר במעומעם מאוד - זה מצב תקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...