Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון = ריבים עם ההורים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון למעלה מ 10 שנים וכאשר אני מסיעה את אבא שלי איתי זה נשמע כמו שיעור ראשון:

"תזהרי רמזור אדום", "יש עצור", "תזהרי הרכב משתלב".

הורים זה הורים לומדים לחיות איתם:-D

ל'

תודה שהזכרת לי על זה!

עוד דוגמא:

אני נוסע לי להנאתי עם אמא בדרך לסבתא. שבת בבוקר, שמש כביש ריק ואספלט טוב.. 60 רגוע. חצי קילומטר לפני, רמזור מהבהב בירוק. אמא אומרת, "אור, ירוק, תאט!!"

או אם יורד לכביש בנאדם ואני על 25 קמ"ש והוא 150 מטר ממני, אני אקבל את אותה התגובה.

בקיצור סיוט..

אבל לומדים לחיות עם זה..:wink:

אור.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
1. קודם כל זכותו להגיד לך שאתה הורס את הרכב, הוא רכש אותו בכספו שלו.

2. הורים תמיד ישארו הורים גם כאשר תהיה בן 30-40.

יש לי רישיון למעלה מ 10 שנים וכאשר אני מסיעה את אבא שלי איתי זה נשמע כמו שיעור ראשון:

"תזהרי רמזור אדום", "יש עצור", "תזהרי הרכב משתלב".

הורים זה הורים לומדים לחיות איתם:-D

ל'

הוא יודע טוב מאוד כמה אני שומר על הרכב,ויודע טוב מאוד עד כמה זה פעם ראשונה שאני מתניע ככה.

וחלאס כבר אם "קודם כל זכותו להגיד לך שאתה הורס את הרכב" זה ידוע לי ליטל,כל הקטע זה הטון שבו זה נאמר.

אגב הוא גם לא מרשה לי לקנות רכב מהיר או חזק מחשש להתפרעות.

:/

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

יש סיבה לחששות שלו?

ראה אותך מתפרע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הרגע הוצאתי רשיון...שבוע שעבר...אתם אומרים שיהיה לי סיוט במלווה אה?

ד"א...אני חדשדשון פה...

פורסם
אני הרגע הוצאתי רשיון...שבוע שעבר...אתם אומרים שיהיה לי סיוט במלווה אה?

ד"א...אני חדשדשון פה...

מזל טוב.

אהה ועוד משו לא מרשים לי למלא דלק,שום דבר הוא לא מרשה כי הוא חושב שאני ידרוש זכויות אחר כך.

העיקר שהוא קודם צועק לך תזדיין אתה הורס לי את האוטו :),ואחר כך מתחיל לשאול שאלות.

אהה והוא לא מגביל אותי בנסיעה ברכב,פשוט הוא שואל בטון מזלזל כזה "מה איך הרגליים על האפסלט לא מוזר קצת ללכת ברגל מקס?".

העיקר הוא לא זז מטר בלי אוטו.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

SFI, אתה לא יודע כמה אני מבין אותך, לפני שקיניתי רכב נסעתי על הרכב של אמא שלי וכל דבר קטן שהייה באוטו כמובן שאני הייתי אשם.

יום אחד חזרתי ממסיבה בלילה ובבוקר אמא שלי הלכה לקופת חולים, כשהיא חזרה הייתה שריטה על הרכב, מי אשם? כמובן אני.

הרכב הוא ג'יפ ואבא שלי נהנה לבדוק כמה המיגון שהוא שם עמיד, יום אחד הייתה נזילת שמן או משהו בסגנון אני כבר לא זוכר, הסיבה הייתה המסעות חיפוש סלעים לבדיקת המגן אבל מי אשם?

כמובן אני.

בקיצור רכב של ההורים זה סרט אין מה לעשות אבל בנתיים זה מה שיש, עכשיו שוב פעם חזרתי לרכב שלהם בגלל שמכרתי את שלי.

אין מה לעשות חייבים לחיות עם זה, זה קצת מעצבן אבל זה מה שיש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לא האמנתי שאי פעם אני אגיד את זה...

אבל בנקודה הזאת אני מסכים עם אבא שלך!

ושלא תחשוב שאני כזה קשיש, אני לא נחשב לנהג צעיר פחות משנה, עשה חשבון לבד בן כמה אני ;)

אין מה לעשות, רק במבט לאחור אתה מבין איזו התקדמות ביכולות הנהיגה עשית עם חלוף הזמן. וכן, גם כשאני הייתי במצב שלך והוצאתי רישיון, הייתי בטוח שאני הנהג הכי טוב וששום דבר לא יפיל אותי, אבל החיים הוכיחו לי אחרת.

בקשר לנושא שבגללו נפתח השירשור: אוהו, כמה שאני מכיר את זה. הרכב בהחלט הופך להיות סנקציה ראויה לשמה ברגע שאתה לא רוקד לפי החליל של אבא. זאת הסיבה העיקרית שאני רכשתי את הרכב שלי, רק שעשיתי את זה בגיל קצת יותר מבוגר מגילך. מה עשיתי עד אז? כמו שכבר נאמר פה: פשוט התמודדתי.

סתם כדי לסבר את האוזן, גם אם היום אני צריך את הרכב של אבא שלי (קורה לעיתים נדירות אבל קורה), אני נאלץ לעבור את אותה מסכת שאלות וחקירות שהייתי עובר באותם ימים שהוצאתי את הרישיון ("לאן אתה נוסע? מתי אתה חוזר?" וכיו"ב). ולא, המצב לא טוב יותר כשאני נוהג לאבא באוטו והוא יושב לידי. לך תסביר לו שתנוחת הנהיגה שלי הרבה יותר נכונה ובטיחותית מהתנוחה שהוא יושב בה. מה זה מעניין אותו בכלל? הרי תנוחת נהיגה זה רק ל"נהגי מירוצים" (כמו שהוא מכנה אותי), זה לא לנהגים שפויים כמוהו :?

בקיצור, אל תתרגש. חבל על העצבים שלך. תמשוך עם זה כמה שאפשר, יום יבוא ויהיה לך רכב משלך ואז תתחיל להרגיש חופש מה הוא.

נ.ב.: כשאני עכשיו חושב על זה, הסיפור הזה זהה לחלוטין גם אצל חברה שלי ואבא שלה. כנראה קטע מוזר של אבות. אני מקווה שאני לא אהיה כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצלי זה הפוך, תקופה ארוכה ההורים ואחי ביקשו ממני את הרכב.

מגיל 0 (נו, טוב, 4) חינכתי את עצמי לא להיות תלוי באחרים. שכר הלימוד היה טיפה יקר, אבל שווה.

לא רעיון חכם בכלל, לנהוג בלי ביטוח חובה.
גם בלי ביטוח ג' לא ממש חכם לננסוע.... מאיפה תשלם לצד ג' (נניח איזו ב.מ.וו X5) כשתעשה תאונה, ותימצא אשם. ואל תגיד לי זה לא יקרה - לכולנו יכול לקרות רגע של חוסר ריכוז.

במחשבה שנייה, אם תדפוק X5 שחורה באשקלון, רוב הסיכויים שלא תצטרך לשלם. (כי לא תהיה בין החיים ;-) )

אביעד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...