Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מוסך יש מחיר משלו לא קשור לזמן הבדיקה הכל וסליחה על הכנות נובע ממי הלקוח (סוחרים,חב ליסינג וכו') כאשר יועץ שרות במוסך מזהה כי הרכב הגיע רק לאיבחון ובלי ביצוע עבודה, הוא מרים את מחיר הבדיקה.
התנהגות כזו היא ממש דוגמא למוסך איך לא צריך להתנהג. צר לי שעבדת במוסכים כאילו.

אני מכיר מוסכים שיש מחיר קבוע ומפורסם מראש על בדיקת איבחון פשוטה ומקיפה.

אגב, ישנם מוסכים שלא יחייבו אגורה לביצוע דיאגנוזה ללקוח וותיק ומוכר.

פורסם
על מנת לאתר בעיה?

מישהו יודע ?

יש לי פונטו 03

תודה!

על מנת לאתר בעיה בפונטו שלך,פנה לחבר הפורום KamiTech.

הבן אדם מקצוען,ויש לו טנדר עם כל המכשירים כולל מחשב לאיתור תקלות.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא לא דני !

לא דיברתי על זה שהוא גנב , דיברתי על זה שדיברתי איתו לפני שהגעתי למוסך !

בהתחלה הוא אמר לי 350 , אמרתי לו את דגם הרכב [פג'ו 205 שנת 95] והוא אמר לי 250

הגעתי יום או יומיים אחרי והוא אומר לי 350 ובחייים לא אמרו לי 250 .

זה הקטע ! שהוא לא מתבייש לשקר ! ועוד בפרצוץ לאחר שדיבר איתי ואמר לי 250

פורסם

אם אתה מדבר על אותו אחד שאני היתי אצלו, הוא אמר לי בטלפון 350, בפועל לקח ממני הרבה פחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איפה?

מוסך סיטרואן בכרמיאל, כשהגעתי לשם, ביקשתי להתחבר למחשב, אמרתי להם שיש בעיה במנוע צעדים ואני רוצה שיתחברו ויראו לי אם יש קודי תקלה ויפעילו בדיקה במחשב.

הוא היה קצת בשוק שמישהו רוצה סתם ככה להתחבר למחשב, וזרק לי - 80 שקל.

בגלל שלא האמנתי שאנחנו מדברים על אותו דבר, הסברתי הכל שוב, והוא בשלו, 80 שקל.

אמרתי לו "טוב", התחבר, בדק, ראה, הפעיל איזשהי בדיקה של כל המערכות, ונגמר הסיפור.

חצי שעה קודם לכן, במוסך סיטרואן בטבריה, ביקשו 250 שקל.

פורסם

דיאגנוסטיקה זה מושג מאוד, אבל מ--א--ו--ד, רחב לבדיקה (גם ממוחשבת) של רכב. לא הכל מתחיל ונגמר בכמה חיישנים ומחשבים ולא הכל ורוד כמו שכולם חושבים.

מי כמוכם (בעלי הניסיון בפורום ובעלי המקצוע בפורום) יודע שיש תקלות שבאמצעות הכלים המתאימים (מחשב דיאגנוסטיקה) אפשר לאתר תוך דקות בודדות וגם לתקן בקלי קלות (החלפה של חלק) - ומהצד השני, תסמינים של "בעיה קלה" שפתרונה נעוץ בפירוק 1/2 רכב עד שבסוף אתה מוצא איזה חוט מזויין שמקצר, נתק, או חלק סורר שעובד לסרוגין.

דיאגנוסטיקה ברוב המוסכים שאני מכיר מתחילה ממחיר בסיסי, שהוא מחיר ההתחברות לרכב ודיאגנוזה ראשונית ! - אבל ברגע שדברים מסתבכים ויש צורך לחפור את האמא של הרכב, מודיעים ללקוח שהמחיר יהיה בהתאם לזמן הבדיקה -> כי ככה זה צריך להיות.

בהחלט, במצבים כאלו מדובר ביחס הדדי של לקוח נאמן למוסך ומוסך שנאמן ללקוח.

בסופו של עניין יש בעיה "קלה" עם המנטאליות הישראלית שפשוט גורמת לאנשים להתנהג כמו שהם מתנהגים - אין פלא ששלל מוסכים חאפרים מנסים "להשחיל" לקוחות בכל מיני "תיקונים".

הישראלי המצוי לא רוצה להוציא כסף ומבחינתו כל דבר שלא נראה לו הגיוני לא ראוי לתשלום (הרי נניח אם פירקת חצי רכב ועבדת על האוטו 4 שעות עד שאיתרת תקלה שמקורה בנתק ארור - מבחינת הישראלי המצוי לא מגיע לך תשלום גבוה על סידור הנתק, מבחינתו תסתפק ב 100-200 שח וסע לשלום) - וכולנו יודעים שמסכומים כאלה זעומים, על חצי יום עבודה, אי אפשר להחזיק עסק.

מהצד השני של אותה הסקאלה, הישראלי המצוי גם לא יעריך (כספית) מקצועיות... מקצועיות נמדדת גם באיתור מהיר של תקלה מסובכת. כמובן שהישראלי משלם בסופו של דבר על מקצועיות, לא לפני שהוא עובר אצל מוסך חאפר שמחליף לו כמה חלקים - ובסופו של דבר, כשהוא מיואש וכסף כבר לא משחק תפקיד - העיקר שהבעיה תיפתר, הוא מגיע למוסך מורשה יבואן ומשלם עוד כסף על פתרון סופי לתקלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מיקצועיות, בזה מסתכם הכל.

מוסך שמחזיק דיאגנוזיסט מהשורה הראשונה, ציוד מקיף לאבחון וספרות טכנית מעודכנת מסוגל לתמחר ללא בעייה את מחיר הבדיקה מראש.

הרי חצי שעה עד שעה תספיק לך לקבל ולתכנן כוון ודרך פעולה, אם אתה בעל מיקצוע. וגם אם זה תקלה של ,

איזה חוט מזויין שמקצר, נתק, או חלק סורר שעובד לסרוגין.
.

ובכן, לפחות במרבית המקרים.

ולאחר צבירת כל הנתונים הראשוניים, תוכל לתמחר מחדש את התיקון, או את המשך הבדיקות.

לגבי ה"לקוח הישראלי המצוי", די מיצית את הפרופיל.

פורסם
התנהגות כזו היא ממש דוגמא למוסך איך לא צריך להתנהג. צר לי שעבדת במוסכים כאילו.

דניאל היקר !

צר לך או לא... לא עבדתי במוסכים כאלה אני נותן תמיכה ושירות לכל מי שמזמין אותי ויש הרבה כאלה ואני רואה התנהלות של כל מוסך אך היא. ובארצנו הקטנטונת המגוון הוא גדול .

ולפי ההתרשמות שלי הרי אתה תמיד תיקח את הדוגמה הקיצונית לכל מה שיכתב ותנסה להתחכם עם ההיפוך!!!!

אני פה כי בא לי לעזור לאנשים וזה על חשבון זמן יקר ולא להתעמת במי יותר צודק !!!!!!!!!!!!!!!!

אז בבקשה ממך כבד אותי כמו שאני מכבד אותך ואת כל בעלי המקצוע בפורום הזה כי סהכ' זה משרת את גולשי הפורום.

בברכה .

KamiTech!

בברכה !

KamiTech

פורסם
כמי שמכיר טוב את המוסכים המורשים(יבואן) ומגיע מתוכם.
קמיטק היקר,

אתה אומר שלא עבדת במוסך מורשה, אבל מכתוביך ניתן להסיק שכן.

ומה בדבריי היה כדי לפגוע בכבודך? לא ברור לי.

השרשור מתפלמס על תימחור מחיר בדיקת דיאגנוזה ובו נשאיר אותו כזה.

לשאר טענותיך, אנא קרא את כללי הפורום ושגר בפעם הבאה כל טענה על אופן הניהול שלי (שהוא גם מזמני היקר) או של כל מנהל אחר בה.פ. בלבד!

פורסם

KamiTech הוא עסק פרטי שנותן פתרונות גם למוסכים מורשים יבואן

אני שם (במורשים)כל יום רואה מהצד אך דברים מתנהלים ולפעמים זה מרגיז ואף מרתיח אותי .

למה פוגע ???

כי מי שמכיר אותי יודע ש-KamiTech נולד בשביל לתת אלטרנטיבות שיושר והגינות הם מילת המפתח ולא אהבתי שמצטטים את דבריי נגדי .

גם אתה הייתה מרגיש אותו דבר לא?

KamiTech!

בברכה !

KamiTech

פורסם
כי מי שמכיר אותי יודע ש-KamiTech נולד בשביל לתת אלטרנטיבות שיושר והגינות הם מילת המפתח ולא אהבתי שמצטטים את דבריי נגדי .

גם אתה הייתה מרגיש אותו דבר לא?!

לא. מכוון ששום דבר לא צוטט נגדך.

דברים שנכתבים אמורים להיות ברזל, וכבעל מיקצוע ואיש טכני אתה צריך יותר לדייק.

אם בא לך להמשיך את הדיון הזה, ברצון, פנה אלי בהודעה פרטית. אשמח להכירך.

פורסם
שלום רב

מה הבעיה של רכבך

בברכה זיסו יוסי

לפעמים קופץ לי המחוגה של מד קילומטרז'

ובדרך כלל לאחר כמה זמן נדלקת נורית של הגה כוח והגה נהיה טיפה קשה

אם אני מכבה את האוטו,הנורית נכבת אבל מופיע אחרי כמה זמן מאותן סיבות

ובדרך כלל אחרי כמה שעות נדלקת נורא של של הזרקה

במוסך אמרו שיש בעיה עם חיישן מד מהירות (משהו כזה)

לא לקחו לי על הבדיקה

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

• תוכן חדש...