Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מגבר מאק אודיו Z4200 מקדימה יש לי קומפוננט של מורל פולס 6.5 אינצ

וה HU הוא של פנסוניק דגם CQ7401

יש לציין שאני לא הולך לשים סאב וופר אף פעם

אז אני צריך רמקולים אחוריים חזקים איכותים וטובים ואמינים

בתקציב של עד 1200 שקל

אני שומע את כל סוגי המוזיקה הכל הכל

בתודה מראש משה

פורסם

אם אתה נעול על 6X9 ,אינך מתכוון להוסיף סאב ומחפש משהו עוצמתי.אתה מוזמן לבדוק את ה רוקפורד T1693C

בצורה אובייקטיבית ולא בגלל שאני מוכר אותו: הוא ה 6X9 ה TOP שאתה יכול לקנות היום ואני לא חושב שיש מחלוקות בעניין. זאת הסיבה שאני הלכתי עליו. אם זה גם מעניין אותך אחרי שאתה מתיעץ ושומע חוות דעת נוספות עליו,אתה מוזמן לצור איתי קשר. לסט חדש.

בכול אופן קיימים 6X9 נוספים של פיוניר וקנווד ומורל אך דגמי ה TOP שלהם אינם מדגדים לעוצמה והאכות של הרוקפורד סידרת POWER

פורסם

בזבוז להשקיע כול כך הרבה כסף ברמקולים אחוריים .

אני מציע לך (אתה לא חייב לקבל את ההצעה) למכור את הקומפוננט ובמקומו להביא קומפוננט חדש +סאב קטן ונחמד ובעתיד לאטום דלתות.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

המלצה לי אלייך לא להשקיע סכום כזה גדול על אחוריים,

עכשיו כיוון שאתה נעול לא לשים סאב מהחלטות שלך,

אני ממליץ לך על אחוריים של קנווד 350 וואט או JBL או מורל 6X9 כולם, ולחתוך על LPF,

ייתנו לך תוצאות מדהימות וכולם בחצי מהמחיר שהצבת לעצמך יענו לך על הדרישות

• תוכן חדש...