Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כשמשעמם במלחמה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

כ"פליט" במרכז הייתי צריך למצוא משהוא מעניין לעשות, אז התחלתי לשוטט לי במרחבי האינטרנט. אחרי שגמרתי (תרתיי) את כל אתרי הפורנו :) הגעתי לאתר של חברת מכירות פומביות של רכבי אספנות בארה"ב, WWW.RMAUCTIONS.COM, (כמובן בכיתוב קטן), שמציעה רכבים מ-ד-ה-י-מ-י-ם, כולם מושלמים, במבחר גדול מאוד, רובם אמריקאיים מן הסתם אבל פה ושם גם אירופאיים - למישהו מתחשק יגואר מארק II סאלון 3.8S שנת 1963 יפהפיה בפחות מ-100,000 ש"ח? או שאתם מעדיפים פיאט פונטו חדשה באותו המחיר (אולי, בלי מס בולים, רישוי ועץ ריח מתנה...)

עשרות מכוניות מוצעות ב-4 האתרים (מוטריי, מישיגן, טורונטו ומדואו ברוק הול). לכל מי שנוסע לטיול בארה"ב/קנדה במהלך החודשיים הקרובים, הייתי ממליץ מאוד "לקפוץ" ולפחות להתרשם מהרכבים ומהליך המכירה (ההתרשמות והבדיקה היא בד"כ יום קודם למכירה עצמה). הייתי פעם במכירה באירופה, וזו היתה חוויה. מה שכן, כואב הלב איך בחו"ל ניתן לקנות רכב קלאסי אמיתי במחיר של פורד פוקוס יד שניה.

תהנו!

ביי, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...