Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

700 שקל בשביל MT22?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני שואל פה

אבל כמה צריך לעלות טוויטר של מורל

MT23?... מה שהבנתי זה הסידרה הכי גבוה תקנו אותי עם אני טועה...

זה של הסט אליוט שעולה 3+ ...

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי שהדוטק עולה 1000 שקל ,ככה לי עלה .

קיצור זה שרשור פקה פקה ,כול אחד אומר שהוא יכול להביא במחיר זול ואף אחד לא מגלה מאיפה.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

לא, זה לא פקה פקה.

שכולם קונים הם תמיד קונים הכי בזול במחירים מגוכחים ותמיד יש להם "מוכר מסתורי" שזהותו לא מוכרת והוא לא יכול לחשוף ממי זה .

מצד שני, שכל אחד מוכר הוא תמיד אומר שהוא קנה את המוצר בככה וככה ועלה לו X,Y,Z.

ותמיד יראה את מחיר השוק וכמה הוא מוכר את זה כיד שניה...

אני כבר מזמן הפסקתי להתרגש, יש מחירים לכל דבר, ואנשים תמיד אוהבים להגיד שהם קנו הרבה יותר זול ממה שהם שלמו.

under construction..

פורסם
מצטער שאני שואל פה

אבל כמה צריך לעלות טוויטר של מורל

MT23?... מה שהבנתי זה הסידרה הכי גבוה תקנו אותי עם אני טועה...

זה של הסט אליוט שעולה 3+ ...

1. ה - MT23 זהה ל - MT22 למעט ההבדל בהתנגדות ביינהם. ההתנגדות של ה - MT22 היא 4 אוהם ווהתנגדות של ה - MT23 היא 6 אוהם.

2. מכיוון שההתנגדות של ה - MT23 היא 6 אוהם, צריך שהקרוסאובר יהיה מותאם לעבודה עם ההתנגדות הזאת.

3. ה - MT23 הוא אכן הטוויטר של האלייט, אבל למורל יש טוויטר חדש שנקרא סופרימו שהוא טוויטר ברמה גבוהה יותר מה - MT23.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אדי- אינני אומר שאתה משקר ואל תכניס מילים לפי.

דיברתי באופן כללי על כל הנושא הזה.

פרט לכך, אם אתה ממש רוצה שאני אתייחס למקרה שלך, אז קודם כל אינני יודע אם אתה דובר אמת או לא כי לא ממש ראיתי קבלה ואינני יודע איך שילמת.

והאמת גם לא ממש מטריד אותי.

אם כן ואתה דובר אמת (ואין לי סיבה להאמין שלא.)

המוכר שמכר לך את זה הוא כנראה בעל עסק שאתה מכיר\חבר\קרוב או כל "פרוטקציה" אחרת.

ועדיין זה עולה לו יותר יקר או במחיר COST, ובטח ובטח שאם הוא הוציא על זה קבלה והגיש למע"מ ומס הכנסה.

גם לי יש מספיק קשרים אומנם יותר בשוק האודיו לבית, אבל עדיין יש מחירי שוק לכל דבר, ואם קניתי דרך חנות של חבר\משפחה, או דרך יבואן חבר\משפחה זה לא משקף את מחיר השוק.

under construction..

פורסם

ואני קניתי את הסט אלייט ב-599 כולל התקנה ופודים והמוכר סידר לי מתנה אוטו על הקנייה (משהו טוב, גולף חדשה מהחברה).

אבל אני לא יכול לספר מאיפה.

אני רק יכול לספר שזה מישהו מאיזשהוא אזור בארץ וגם איזה מישהו אחר לא האמין לי וגם לו השגתי והוכחתי, אבל אני לא יכול להגיד איך ומאיפה.

יאללה, הלכתי לנחות על הירח, נדבר...........

פורסם

לאחר שנשרפו לי פעמיים הטויטרים של הדוטק האם שווה לי להביא את הMT22 ?

הפחד שלי שאני ישקיע כסף ובסופו של דבר גם הם ישרפו

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

כדי למנוע את השריפה של הטוויטר צריך לכוון טוב את המערכת, זה לא קשור אם ההגברה היא אקטיבית או פאסיבית , בכל מקרה שווה לך לשדרג אם כבר הישנים נשרפו אבל תדאג לכיוונון מקצועי כדי לא לשרוף גם את אלו

פורסם
כדי למנוע את השריפה של הטוויטר צריך לכוון טוב את המערכת, זה לא קשור אם ההגברה היא אקטיבית או פאסיבית ,
גם בהגברה בבי אמפינג וגם בהגברה ממגבר המחובר לקרוס וכן הלאה.

מדובר בהגברות "פסיביות" ביחס לאלמנטים- שכן מדובר באלמנטים שאינם בעלי הגברה מובנת[אקטיבית,כמו סאב אקטיבי -באודיו הבייתי למשל]ככה שאל תערבבו מושגים שאינם קשורים לתוכן .

יום טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
1. ה - MT23 זהה ל - MT22 למעט ההבדל בהתנגדות ביינהם. ההתנגדות של ה - MT22 היא 4 אוהם ווהתנגדות של ה - MT23 היא 6 אוהם.

2. מכיוון שההתנגדות של ה - MT23 היא 6 אוהם, צריך שהקרוסאובר יהיה מותאם לעבודה עם ההתנגדות הזאת.

3. ה - MT23 הוא אכן הטוויטר של האלייט, אבל למורל יש טוויטר חדש שנקרא סופרימו שהוא טוויטר ברמה גבוהה יותר מה - MT23.

שלו.

תווך של MT 23 גדול יותר מ MT 22 זה לא רק ההיתנגדות.
פורסם
תווך של MT 23 גדול יותר מ MT 22 זה לא רק ההיתנגדות.
בקשר למחיר. זה שמישהו הבתיח לעשות את המוצר במחיר לא הגיוני זה עוד לא אומר ש 700 שקל זה מחיר יקר מאוד! כן 700 זה קצת יקר כי מוכרים אותו באזור ה 500 600 אז 700 זה לא רחוק. 300 שקל זה לא מחיר לצרכן!

• תוכן חדש...