Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW-כיעור בהמשכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל מי שמדבר על כיעור בהמשכים של ב.מ.וו .

ראיתם את ה Z4 ?

לא בתמונות, במציאות, על אמת, ראיתם ?

אני חושב שזה הרכב הכי יפה (במגבלות הרכבים ההגיוניים) שכסף יכול לקנות, פשוט מהמם.

קישור כלשהו בין המילה כיעור לבין ה Z4 הוא עיוות , אז.... שלא יעבדו עליכם :wave2: (הכי קרוב שמצאתי.)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתם את ה Z4 ?

אני חושב שזה הרכב הכי יפה (במגבלות הרכבים ההגיוניים) שכסף יכול לקנות, פשוט מהמם.

קישור כלשהו בין המילה כיעור לבין ה Z4 הוא עיוות , אז.... שלא יעבדו עליכם :wave2: (הכי קרוב שמצאתי.)

שכן שלי קנה.

כסופה.

אין ספק,זו ה-BMW היחידה שנראית באמת טוב,ביחוד כאשר עומדים מאחוריה,הכנפיים פשוט מדהימות.

אמנם מוזרה עיצובית לא פחות מה-7 וה-6,אבל לפחות יש לה פרופורציות מתאימות (כמעט מושלמות).

אישית הייתי מעדיף שחור או אדום,הכסוף קצת חיוור.

e85_z4_22_s.jpg

פורסם

ראיתם את ה Z4 ?

שלומי, קצת נסחפת...אכן במציאות היא יפה, אבל יש בה כמה דברים ממש לא יפים, כמו הוינקרים הצדדיים(הורסים את כל הצד), ומשהו באחוריים שלה נראה פלסטיקי ושברירי כזה.

אבל אין ספק שהייתי לוקח אותה בזרועות פתוחות :lol:

פורסם

לדעתי Z-4 מכוערת!

היא נמוכה, היא רחבה, הפרופורציות שלה נכונות, אבל ההתחכמויות שבה מפריעות לי. מגיני הראש הטרפזיים, נורת האיתות בצד, הפנסים האחוריים. כל אלה נראים לי אובר סופיסטיקייטד. כנ"ל לגבי ה-6. מאוד אהבתי את החלק המרכזי שלה. נמוך, מקומר (אני גם רואה דמיון ל-911 אבל זה עושה לעיצוב רק טוב). מאוד הפריע לי הספויילר האחורי. הוא נראה כמו אפטר מרקט מפיברגלס בשקל וחצי. גם הפנסים הקדמיים הזכירו לי משום מה S-80 - לא בדיוק מתחבר לי עם טורר מהסוג שהשש אמורה להיות.

לאור ה-7 הבעייתית וה-5 המזעזעת (קיוויתי שהם יפיקו איזה לקח או שניים מהשבע - הם לא, ולכן היה לי יותר קשה עם החמש) אני מפחד לחשוב איך הם עומדים להרוס את השלוש הנהדרת שיש להם עכשיו.

עצוב לי מה שקורה שם...

יניב :(

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אמורה להיות גודלה בעלת נוכחות.. למה האס קלאס לא ענקית?

וסדרה חמש בת זונה הגיע הזמן שישנו אותה עכשיו היא יותר גדולה בעלת עוצמה ונוכחות על הכביש

פורסם

בכללי אהבתי את העיצוב, התחת לא מחמיא כל כך והעיצוב משדר כובד מאסיביות ועוצמה...וגם די מזכיר את הפורשה. אחלה עיצוב :lol:

וכמו שכבר אמרו פה, העיצוב הכי טוב של ב.מ.וו עד עכשיו שייך ל Z4 :shock:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

ראיתם את ה Z4 ?

:mm_yeah:

שלומי, לא יכולת להגיד את זה טוב יותר.

גם אני לא חיבבתי את ה-Z4 בתמונות ועל הכביש היא יותר ממדהימה.

קיבלתי נקע בצווארי במהלך פקק באיילון (מי עושה דבר כזה ל-Z... :shock: ).

החרטום הכרישי הפרופורציות המושלמות, הציר הקדמי המושלך קדימה.

אני בטוח שה-6 החדשה תהיה מדהימה על הכביש.

ואגב, בנוגע לאותה "גיבנת".

הגם לכנף האחורית של ה-911 לדורותיה הייתם קוראים "גיבנת"?

ה"גיבנת" של שתיהן די דומה... :roll:

porsche.jpg

ב.מ.וו. הולכים היום על קו עיצובי מדהים. :mm_yeah:

חבל שלפי הביקורות ה-5 וה-7 הן כבר לא אותה "מכונת נהיגה מוחלטת". :mm_nah:

MCS 2008

פורסם
אמורה להיות גודלה בעלת נוכחות.. למה האס קלאס לא ענקית?

וסדרה חמש בת זונה הגיע הזמן שישנו אותה עכשיו היא יותר גדולה בעלת עוצמה ונוכחות על הכביש

אני מבין שהיתה לך הכרות עם האמא של סדרה 5.

לפחות נהנית?

drugstore כתב:

ואגב, בנוגע לאותה "גיבנת".

הגם לכנף האחורית של ה-911 לדורותיה הייתם קוראים "גיבנת"?

ה"גיבנת" של שתיהן די דומה...

ואם הייתי מחבר את אותה גיבנת למייבאך זה גם היה יפה?

במקרה לעיצוב של הפורשה זה מתאים ונותן לה מראה אגרסיבי,

ב-BMW לא רק שזה תא המטען עצמו (בעד בפורשה מגיע רק ב-TURBO)אלה גם זה דומה ל-911 ובשביל הקרדיט ש BMW נותנים לכריס באנגל,אסור שזה יהיה דומה לכלום מלבד מקורי(דבר שאפשר לומר על שאר הדגמים החדשים של BMW למרות הדעות השונות בקשר לעיצוב).

זהו,סיימתי,מספיק לדבר כבר על BMW!!! :oops:

• תוכן חדש...