Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב הארלי קלאסי !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאומן.

אני בכל אופן ייפקח עיניים בראשון.

שאלת תם:

שגונבים מכונית קלאסית,סבירות גבוהה שהגניבה היא הזמנה מראש למטרת ייצוא\פירוק לחלפים.

האם ככה זה גם באופנועים?:roll:

פורסם

שוחחתי עם ידיד שברשותו הארלי, ונשאלה אותה השאלה בדיוק.

את האופנועים המיוחדים הללו גונבים בדרך כלל ומבקשים כופר מבעל האופנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ממש לא!!

תבדוק כמה הונדות נמכרות בעולם וכמה הארלים.

העם מעדיף הונדה!

תראה לי משהו אחד שהארלי יותר טוב בו הונדה, מלבד סטייל.

ועל סטייל אפשר להתווכח...

T

ההונדה יותר אמין, יותר נוח, יותר חסכוני, יותר שקט, יותר יעיל, אבל....הוא לא הארלי, תמיד היה ותמיד ישאר חיקוי.....חיקוי טוב, חיקוי מצויין אפילו, אבל עדיין חיקוי....

אלוהים רוכב על הארלי.....

* לפותח השירשור במידה ואכן תגיע דרישת כופר, אנא ערבו אותי בפרטי-רן

harley_davidson_race_across_america_a.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איך גונבים דבר כזה ? המשקל שלו גבוה כך שבהרמה מאוד קשה. בהתנעה אני מאמין שהוא היה עושה רעש. מה כן שאופנוע כזה אמור להיות מוגן ביותר. אני מאחל לך בהצלחה במציאת האופנוע. אבידה קשה

פורסם

אני זוכר את רימון כשבערך לפני 20 שנה היה טרקטוריסט והיה עושה לי סיבובים על יד הבית,כבר אז היה לו את הלוק של רוכב הארלי...מאד הצטערתי לשמוע על הגניבה אבל גם אני חושב שדרישה לכופר תגיע בקרוב.אין לאף אחד מה לעשות עם אופנוע שכזה אלא למטרת סחיטה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני אישית (טוני, חבר של רימון)חושב שצריך להיכנס בגנבים האלה אחד ולתמיד שלא יתעסקו עם אופנועים של אנשים, מאחר ומשטרת ישראל אימפוטנטית, אנשים עובדים קשה בארץ ובד"כ משלמים פי שניים מהמחיר המקורי בחו"ל בגלל מיסים וכל החרא הזה ובסוף באים כמה מניאקים מהשטחים וגונבים את הרכב (מכונית או אופנוע) והמשטרה לא עושה כלום בנידון, אבל הם אלופים בלמצוץ כסף בדוח"ות מהאזרחים שמשלמים מיסים ואת המשכורת שלהם, על עבירות טפשיות ,

(ןאני לא מדבר על עבירות רציניות)

• תוכן חדש...