Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז כמה שווה האהבה שלנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירון , קודם כל התמונה המצורפת - מדהימה !!!

לגבי מחיר , ובכן יש לי מה לומר בנושא אבל לא יכול להאריך כרגע

כך שעוד אחזור ואתבטא בנושא ... :-)

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני הספל פעם אמר לי "המחירון הוא שקל, אבל אני לא מוכר".

פעם אחרת קראתי במאמר של רוני אהרונוביץ', שכתב משהו בסגנון "היא עולה פחות משלך, אבל במילא לא תקנה". (וסליחה אם הניסוח לא מדוייק, הרעיון ברור).

דרך אגב, על ה-205 פעמים רבות היו שואלים אותי "מוכר ?" - ולא הסכמתי.

עכשיו כשהיא למכירה לא שואלים אותי.

רז.

יו"ר הועדה למניעת פרסומת סמויה בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מקבל המון הצעות קניה,אני לא יכול לעמוד בעיר יותר מ15 דקות בתוך האוטו בשקט בלי שמישהו יגש וישאל שאלות,אבל זה לא רק הצעות קניה ,אני מקבל המון תגובות,למשל:

-"פשש,המכוניות האלו עדיין על הכביש?! הייתי בטוח שהן נעלמו לפני עשור!"

-"כבר לא רואים אותן בכבישים (אתה מספר לי)"

-"תגיד לי מה יש לך מתחת למכסה מנוע??"

-"וואו המון זמן לא ראיתי רנו כזאת!!"

-"וואי תראה ,הנה מיני מיינור (תגובה בעיקר מקרב המין הנשי)"

-"מה זה? מנוע 1800?"

-"איך מנוע 1400 נוסע ככה?"

ועוד כאלו שאני לא זוכר.

שורה תחתונה,כמו שאמרו כאן ,ביום שההתלהבות שלי תרד מהרכב או שאני ארגיש שאני יכול לעבור למכוניות חזקות באמת,אני אמכור, עד אז,לא תודה.

פורסם

גם לגבי הסובארו שלנו 82 1600 ידנית, שיפוץ מלא. שואלים אותי כל הזמן אם אני מוכר, אבי דווקא ישמח למכור אני לא מסכים לו.

אני מאוד אוהב את הפשטות ברכב הזה, התענוג שהיה בשיפוץ שלו האמינות שלו, רכב כזה יסע עוד ועוד גם שכל היפניות הכי חדשות עכשיו כבר יהפכו לאספנות או יעלמו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בני הספל פעם אמר לי "המחירון הוא שקל, אבל אני לא מוכר".

פעם אחרת קראתי במאמר של רוני אהרונוביץ', שכתב משהו בסגנון "היא עולה פחות משלך, אבל במילא לא תקנה". (וסליחה אם הניסוח לא מדוייק, הרעיון ברור).

דרך אגב, על ה-205 פעמים רבות היו שואלים אותי "מוכר ?" - ולא הסכמתי.

עכשיו כשהיא למכירה לא שואלים אותי.

רז.

יו"ר הועדה למניעת פרסומת סמויה בפורום.

אכן, אני תמיד אומר את זה.

ובכלל, כשניגשתי לשפץ את המוסטנג, ידעתי שייבוא רכב דומה היה עולה לי פחות. אבל נקשרים לרכב שנמצא בבעלותי כבר 18 שנה ולכן אני בטח לא מוכר.

הסייג היחיד הוא שאם המכירה תציל חיים (למשל ניתוח דחוף לי או לבני משפחתי).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אובכן: הבעיה העיקרית, של רוב ההצעות בסיגנון "מוכר, מוכר?" - זה שהם באמת מחפשים מציאה. לו באמת מישהו היה נותן את הסכום, שהייתי זורק לו סתם (נניח, 80K על הקאפרי שלי, שלא שווה בת'כלס 500 ש"ח)- בטח, שהייתי מוכר - במיוחד, שהייתי יודע, שהאוטו יילך לידיים טובות - לא נראה לי, שמי שישקיע סכום דמיוני באוטו-יקנה אותו לחלקים! וכן, תמיד אחרי זמן-מה, ההתלהבות יורדת, ובא לך דבר חדש, אז, אם אתה יכול באמת להרוויח טוב מזה, והאוטו יגיע לידיים טובות - למה לא? מקסימום- תמיד תוכל ליקנות אחר (שוב, לא מדובר במיקרים סנטימנטליים במיוחד), או אפילו להחזיר את אותו האחד - מתיישהו, גם ה"קונה" ירצה למכור, סביר להניח!

דבר אחד לא חושב, שהייתי עושה באמת - זה למכור את האוטו שלי מראש לחלקים, בעבור שום סכום - אבל שוב, מעולם לא עמדתי במבחן הזה - מאד קל להגיד "לא", כשלא מציעים לך! אז, בעיקרון, אני מסכים עם אלו, שלפניי- לכל דבר יש מחיר, השאלה - האם יש מי, שמוכן לשלם אותו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

את האופל רקורד ה- 59 שלי כולם מכירים ואני מחזיק בו כבר 18 שנים .

נקשרים לרכב כמו לבן משפחה , בכל ארוע כמעט בתקופות עד לפני 4 או 5 שנים הופעתי עם הרכב - תמיד .

לאחרונה הצטרפה לחבורה האופל רקורד שנת 60 , אותו רכב בדיוק רק שמור יותר .

מכיוון שלא אוכל להחזיק את שתי המכוניות הזהות ההחלטה הלא פשוטה היתה למכור אחת

ולהשאר עם ה"חדשה" .

רק עצם ההחלטה היתה קשה מאוד ומלוות בהתלבטיות לא מעטות שנמשכו כמה ימים עד שנתתי תשובה לזקן שמכר לי את הרכב . דרך אגב , ההצעה לקנות באה ממנו .

אבל זו לא הנקודה . גם אני אמרתי מזמן לפני שנים שהלוואי שלא יבוא הטיפש שיציע לי (וברצינות ) 50 אלף שקל . או אז כידוע היות והמחיר לא ראלי , מי יודע אם אעמוד בפיתוי .

כיום למטרת כאילו החלפת הרכב באותו דגם השלמתי עם עצמי למכירת הרכב כמובן בסכום ראלי יותר , אבל זה עבור מטרה מסוימת מאוד וגם ההחלטה שלי היתה כי אני נשאר עם אופל

רקורד P1 . כך נקרא הדגם הזה .

הרכב ה - 59 עדיין אצלי היות ואני מכין אותו לטסט ואשחרר אותו כשהוא מוכן ועם טסט וצמיגים חדשים , בלמים חדשים וכ' ...

הדבר החשוב ביותר ומעניין אם זה קרה למישהו הוא כשאני נכנס לאוטו לסדר משהו יש בי

מן הרגשה מוזרה . מצד אחד שייכות מוחלטת ומצד שני הידיעה כי הרכב לא יחנה כאן בקרוב . בעיני הרכב נשאר "שלי" , בכל זאת 18 שנים . למרות שאני נוהג כבר באופל ה"חדש"

שנת 60 אני לא מרגיש את אותה הרגשת שייכות לרכב כמו לזה ה - 59 הוותיק אצלי .

ההרגשה המוזרה להכנס לרכב לטפל בו , אבל בידיעה שהוא לא שלך כבר מוזה ולמי שנקשר לרכב ההרגשה מאוד קשה .

מה שמנחם אותי ומקל עלי היא העובדה שמי שקנה את הרכב יהיה בעלים נפלאים עבורו .

מלאי החלקים שיש ברשותי ישמש גם אותו ואת האופל "שלי" , ומה שחשוב הוא שנקשרנו

והתקרבנו מאוד . כך שקרוב לעין קרוב ללב .

ברור לי שלא אעשה את המעשה הזה שוב , והמוריס שלי יישאר איתי לנצח ויחיה במשפחה גם אחרי .......

אז לאלו שקשורים לרכב , יש עוד הבטים חוץ ממחיר הרכב גם אם המחיר גבוהה יותר מערכו .

את האופל 59 שיפצתי בזמנו ביסודיות והבאתי אותו למצב נסיעה ששרת אותי נאמנה למשך שנים , את האופל 60 קניתי מוכן . איזה הבדל עצום .

לירון ,

איחרי ההשקעה העצומה בזמן , ריצות חלפים וליטופים לרכב אצל הפחח עד שהיגיע למצבו זה

אין תחליף לכסף . גם אם מקבלים סכום כסף גבוהה , ההרגשה אחרי מכירה קשה והרגשת השייכות נשארת זמן רב .

ולמי שלא נקשר לרכב - תמכרו , בשביל זה יש שוק , קונים ומוכרים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

בסכום הנכון הכל נמכר, גם כל מצהירי היד האחרונה....

אם יציעו לי משהו משתלם כלכלית על האסקורט ואני מתכוון למשהו יותר גבוה מה15K שהציעו לי אני אמכור, סתם לדוגמא, גם על ה15K חשבתי.

אם בא לי מישהו ואמר לי 20K על האסקורט אז היא שלו ברגע.

כולה אסקורט, 20K הולכים למשהו חדש.

ודרור, יגיע בן אדם מחו"ל, יש לו אוסף של מוריס, יש לו טונות של כסף והוא רוצה את שלך, מציע לך 250K ש"ח. לא תתן? אישתך לא תתן לך לוותר על זה.

haters will hate

פורסם

שמעו קטע:

אתמול שהלכתי ברחובות בעיר ,ראיתי מרחוק פיאסטה שנראית יפה ומיוחדת.

התקרבתי,ראיתי פיאסטה שעשו לה צבע,עם חישוקים ,קצת דפוקה,קצת משופשפת אבל עדיין יפה.

היה רשום בדפוס ענק על השמשה האחורית:

'' הרכב לא למכירה

כי אהבה לא קונים בכסף''

ראיתי,נהנתי והמשכתי.

ואני, אני בינתיים נהנה מכל כניסה לרכב,כל נסיעה,כל כיכר,כל הורדת הילוך.

ולא...אני לא מוכר (רק הצעה של 250K תבוא בחשבון,שמעו...אני מפסיד פה)

:wink:

פורסם

הפיאסטה הזאת חונה בקביעות מתחת לבית שלי, צבע כחול וטמבון שלא קשור לכלום, נראית לא רע בכלל מרחוק.

haters will hate

פורסם
שלום לכולם!

בחודש האחרון,נסעתי עם הקורטינה שלי נסיעה יומיומית.

נתקלתי בתופעה,שהזהירו אותי ממנה:

''מוכר?''

http://img466.imageshack.us/my.php?image=cortinaliron25ge.jpg

לירון

וואו לירון לא ידעתי שנתת לויין דיזל סיבוב הכרות.... :lol:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
בסכום הנכון הכל נמכר, גם כל מצהירי היד האחרונה....

ודרור, יגיע בן אדם מחו"ל, יש לו אוסף של מוריס, יש לו טונות של כסף והוא רוצה את שלך, מציע לך 250K ש"ח. לא תתן? אישתך לא תתן לך לוותר על זה.

שמע , אני מבין את ההשוואה אבל אם אתה מדבר על מצב עד כדי כך לא הגיוני אז עם הסכום הזה הייתי קונה בנטלי שנת 49 - 51 שזה חלום חיי , ואם הסכום לא יאפשר קנית רכב כזה במצב מצויין אז תתפלא - לא תהיה עיסקה !

ואם כבר מדברים על אישתי אז היא עדיין אומרת שלא הייתי צריך למכור את האופל 59 שלי ,

ובנינו למרות שה - 60 במצב טוב יותר , היא אומרת ששלנו ( ה - 59 ) טוב יותר :-)

תראה מה הזמן וכל הטיולים והצילומים עם הבנות עושות לאישה .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

לפני שאתה עונה בכזו נחרצות, תנסה לשאול את האישה. אם אתה צריך מקום לישון אחרי זה, הספה שלי פנויה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני ממצהירי ה"יד האחרונה" בתשובה לשאלה המדוברת.

אך בכל זאת בשביל להיות ראלים (וכבר הציעו לי בעלי אוספים יותר מ 30K על הטרנספוטר המופלאה)

אם יבוא בנאדם ויניח 100K על השולחן -דבר שיאפשר לי לבנות (בטח עם הניסיון שצברתי מהטרנספורטר) עוד קמפר על בסיס ואן קלאסי אחר ,לשפץ רכב ספורט קלאסי ולהישאר עם עודף שיסדר לי חופשת סקי במקום שהוא לא החרמון ,אז כנראה שגם אני יתחיל קצת לדבר אחרת

(ותאמינו לי- עד שהפרויקט לא קרם עור וגידים לא האמנתי כמה אתה באמת נקשר לרכב)

ביינתיים , היא עדיין יד אחרונה והתראפיה שלי לנפש כשצריך

יום טוב לכולם ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תוכן חדש...