Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח... אוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה. אני נוהג על מכונית מהעבודה ועל יאריס T, להלן דו"ח על החודשיים האחרונים של פגע וברח:

רכב מהעבודה:

גריל שבור,

פנס אחורי שבור

בעיטה בכנף אחורית עם כיפוף ענק פנימה

יאריס:

שפשוף ארוך של כנף שמאל אחורית

שפשוף ומכה בכנף ימין אחורית

קימוט עמוק עד כדי הפרעה בפתיחת דלת של כנף ימין קדמית

רברס על מכסה תא המטען שהביא להתנפצות של השמשה האחורית ומכה קטנה בדלת. על הדרך הלך לי סטיקר האספנות הנדיר למבינים של PussyWagon.

אני חושב שאני מתחיל להיות קהה לדברים הללו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם זה יקרה ללוטוס תהיינה לי ביצים שתלויות מהמראה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בחניה בבית שלי כולם מחנים במקביל (חיילים)

בוקר אחד אני בא ורואה שמישהו יצא ולא שמר מספיק מרחק ביציאה מהחניה לידי והשאיר לי כמות צבע נכבדת מהצד שלו...

חיפשתי במשך שבוע שפשופים על צידי המכוניות באיזור..כל שנותר לי הוא להיות מרוצה שכנראה הנזק שלו גדול משלי....

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
טיפ קטן, ברגע שאתם משאירים רכב בסביבה הומה, ממליץ לכל אלה יש להם מצלמה בפלאפון לצלם 2 צילומים את הרכבים שחונים מימין ומשמאל, כשבתמונה נמצא רכביכם ומספר הרכב שעומד ליד, ככה תדעו מי דפק אתכם.

ככה אני עושה :)

שווה לתחת השיטה הזאת.

אתה באמת תדע מי דפק לך את האוטו, רק שלא תוכל לעשות אם זה כלום - לא ראית אותו דופק ת'רכב... אין קייס.

אם אני ידפוק לך את האוטו ומחר תתבע אותי אני יגיד שזה לא הייתי אני וכנראה רכב אחר נכנס אחרי שאני יצאתי. ואיזה קונטרה אתה יכול לתת לי כנגד זה?

פורסם

איזה אנשים תאמינו לי חארות.. פשוט לא אכפת להם מכלום חוץ מעצמם.

לאמא שלי היה סיפור מצחיק עם איזה תאונה.

היא עובדת בתל אביב אז תמיד יש שריטות ומכות על האוטו ופעם אחת מישהו השאיר טלפון אז מתקשרים ועונה איזה קשישה שאומרת שאין לה אפילו אוטו ושהיא לא היתה מזמן בתל אביב.

רק בארץ...

פורסם
איזה אנשים תאמינו לי חארות.. פשוט לא אכפת להם מכלום חוץ מעצמם.

לאמא שלי היה סיפור מצחיק עם איזה תאונה.

היא עובדת בתל אביב אז תמיד יש שריטות ומכות על האוטו ופעם אחת מישהו השאיר טלפון אז מתקשרים ועונה איזה קשישה שאומרת שאין לה אפילו אוטו ושהיא לא היתה מזמן בתל אביב.

רק בארץ...

זה אנשים שעושים את זה בכוונה כנראה היה אנשים בסביבה והרם ראו את זה אז היא רשמה פתק עם טלפון שגוי בכוונה
פורסם

אני פשוט משקיע עוד דקה בחיפוש אחר חניה טובה יותר:

אידיאלי: בין שני עמודים

קצת פחות אידיאלי: צמוד לעמוד אחד, ס"מ מהמראה שלי ע"מ להשאיר כמה שיותר מקום למוגבל שלידי לתמרן.

כשאין ברירה - בכל מקום אחר מול מצלמה בלבד.

בכל מקרה - אני תמיד מצלם את הרכבים השכנים. אם יהיה משהו אפשר להוכיח אם הם פגעו או לא (עבודה מז"פ יחסית בסיסית).

פורסם

כמה שהבחור מעלי אמר אני תמיד משתדל לעמוד צמוד לעמודים או עצים או דברים כאלה שהסיכוי שהם יפגעו לי באוטו קטנים ביותר.

פעם אחת ראיתי ליד העבודה משאית הובלות נוסעת ופשוט מגרדת 2 לוחות רישוי של מכוניות דיי חדשות.

הנהג עצר לשניה הסתכל מהמראה, ראה את הנזק והמשיך בנסיעה.

פעם אחרת ראיתי נהג שיכור בשברולט קווליר נכנס חזיתית ברכב חונה מועך לו חצי אוטו ופשוט חוזר טיפה רברס ובורח משם.

זה האנשים בישראל, תתרגלו. (ואני כבר לא מדבר על השריטות מהמפתחות שיש לנו על האוטו של אנשים קנאים\ילדים רעים, או מכה של בוקס באמצע המכסה מנוע).

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...