Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כ"ס

MB190E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה הפורום או לא אבל בכל זאת אם מישהו פה מבין בזה...

קניתי רכב לפני שנה עם כביכול 158K ק"מ אבל כנראה ששיחקו במד הקילומטרים. בבדיקה של הרכב נאמר לי שכרגע לרכב יש 107 כ"ס כשבמקור יש לרכב 122 כ"ס. נאמר לי שככה זה במנועים כשהם מתישנים. בינתיים הרכב מושך טוב טפו טפו טפו וחוץ ממערכת קירור מים מקורית שנזקקה להחלפה חלק אחרי חלק (אולי בגלל אבחנה לקויה ואולי לא) האוטו בסדר. מישהו אולי יכול לנחש כמה ק"מ האוטו באמת עבר או לא? (רמזים אפשריים - מתי הולך רדיאטור מקורי ברכב? משאבת מים?)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

קודם ננחש באיזה רכב מדובר ? (אני מנחש מרצדס בנץ 190 E, אבל בשרשור הזה כבר ענתה לך לוטוס אומגה כך שהכל יכול היות).

חפש במנוע החיפוש בפורום הטכני. תמצא שם את התשובות לשאלות שלך.

אין ק"מ מדוייק בו מתקלקל הרדיאטור, ואם היה כזה אנשים היו מחליפים אותו 50 מטר לפני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...