Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לחבר שלי יש פולקסוואגן בורה שנת 99 גיר אוטומט 1.6,כאשר מניעים את האוטו הוונטה הפנימית של המזגן/חימום התחילה לעבוד מעצמה ולא היה ניתן להפעיל את המיזוג כלומר לחיצה על A.C לא הייתה מגיבה וביכלל כל ניסיון לשחק בכפתורים ו בבורים של מ"ע המיזוג/חימום לא השפיע כלל.

לאחר משחק של כ 10 ד"ק פתאום נדלק הכפתור A.C והתחיל המזגן לעבוד(לקרר) אבל בכל זאת כל ניסיון לשנות משהו בבוררים לא השפיע על פעולת המזגן.לאחר כיבוי המנוע הכפתורים ביכלל הפסיקו להגיב והוונטה לא ניכנסת כלל לפעולה מאותו הרגע.

אשמח אם מישהו נתקל בבעיה דומה או שיודע דבר מה על תקלה דומה בכפתורים של VAGים או כל דבר אחר הקשור בבעיה זו?

נ.ב: ניסיתי לנתק את המצבר לאפס את המחשב,חשבתי שאולי זה יעזור אבל זה לא עזר.

הנה תמונה למה שאני מתכוון(התמונה רק להמחשה של הכפתורים עליהם אני מדבר,לא באוטו הספציפי הזה הבעיה):

IMG_0904.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לפני שבועיים תיקנתי בדיוק בעייה כזו בגולף, מדובר בבורר המצבים של המזגן ועלותו היא 550 ש"ח החלק ללא מע"מ ועבודה. מפירוק נתנו לי אפשרות לרכוש ב- 350 ש"ח אבל ללא אחריות ובצ'מפיון אחריות לשנתיים, מוסך אחד דרש 100 ש"ח עבודה ומוסך אחר 200 (שתי המוסכים של צ'מפיון)

יצא לי 757 ש"ח כולל מע"מ ועבודה, אחריות לשנתיים כמובן.

עכשיו יכול להיות שהלך גם נגד, אצלי באוטו לא הלך נגד אבל אם הלך זה עולה עוד 250 ש"ח ואם הלך נגד ואתה לא תחליף אותו בורר המצבים ישרף שוב וחבל. אני ממליץ להיכנס לצ'מפיון, כי לך תדע אם הלך הנגד או לא.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אחלה תודה איתמר! את הפירוק של כל הדבר הזה אני יודע לעשות כי פירקתי כבר כמה פעמים את האזור ההוא של הקונסולה באוטו כזה.

עכשיו היכן נמצא הנגד? וכיצד אני יכול לבדוק שהנגד תקין?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

באמת שאין לי מושג. החשמלאי בצ'מפיון בדק.

אבל צריך לבדוק גם שלא מדובר בנתיך שרוף ולבדוק "פרה פרה".

אגב כדי להחליף את בורר המצבים לקח להם 4 שעות אבל עשו עבודה טובה אין קרקושים והכל במקום וגם תיקנו לי את מחזיק הכוסות בלי שאמרתי להם :-).

פורסם

את כל הנתיכים כבר בדקתי.

טוב מחר אני אשלח את הבחור לדני ממצת אור שבחיפה,אני מאוד מקווה שהוא יוכל איכשהו לעזור לו.

פורסם

אים אתה יודע בדיוק מה הלך לך תלך לאחד מהמוסכים המורשים של פולקסווגן לאו דווקא צ'מפיון עצמה.. יש עוד כל מיני סניפים.. תיכנס בכל מוסך כזה יש מחסן חלפים ותקנה ישירות משם את החלק ותחבר אתו לבד זה יעלה הרבה פחות

אני למשל עשיתי ככה לממסר איתות אחרי שביקשו ממני במוסך אחר כמה מאות.... עלה לי בשיטה הזאת 80 ש"ח סה"כ הכפתור והממסר

פורסם

זה בתנאי שאני יודע ובטוח ב 100% שהלך הפנל כפתורים ההוא ואם זה לא הוא אז סתם קניתי.

פורסם

השאלה היא ניר אם בשביל 100 ש"ח של עבודה (ללא מע"מ) כדאי לך לקנות את החלק ולקחת בחשבון שיכול להיות שלא תהיה לך אחריות? תעשה חשבון לבד, 550 ש"ח החלק ללא מע"מ, מע"מ זה עוד 82.5 ש"ח, ז"א שהחלק לבד עולה לך 632.5 ש"ח. לא חבל שבשביל עוד 124.5 ש"ח כולל מע"מ אתה תסכן את שאר הסכום בזה שלא תהיה לך אחריות? פשוט חבל.

זה לא חס וחלילה שאני מזלזל במישהו ובייחוד לא בדני זומרשטיין שפה בב"ש אפילו מדברים עליו רק טובות בחנויות חלקי חילוף ובמוסכים! אני מדבר על הקטע של לעשות את העבודה לבד. מילא להחליף שמן ופילטרים פלאגים וכד' דברים שאין עליהם אחריות, להחליף לבד זה מצויין מי שיש לו יכולת וידע. אבל בדברים כאלה שצריך אחריות והתקלה יכולה לחזור על עצמה, לדעתי פשוט חבל לא לעשות זאת במוסך (לא חייב מורשה אלא מישהו שיודע מה הוא עושה ולקבל אחריות).

אגב המחיר שציינתי 757 זה היה שהמע"מ עמד על 16% וכיום המע"מ עומד על 15% אז במחיר יעמוד כיום על 747.5 ש"ח :-).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אהלן!

איתמר אני מקווה שאתה יושב טוב בכסא! כי אתה לא תאמין כמה עלה לבסוף כל התיקון הזה,אז הנה כל הסיפור:

היום אני והחבר שלי לקחנו את האוטו ל מוסך של מזגנים ALEX ORIGINAL שבחיפה(אחלה מוסך ואחלה חברה שם) לקבל חו"ד מה בידיוק נשבר שם,אז לאחר בדיקה של 5 דקות ניגש אלי טכנאי ואומר שהלך הפנל של הבוררים(בידיוק מה שאתה החלפת) והלך לשאול את המנהל כמה יעלה לי הפנל וחוזר אלי אם תשובה: פנל חדש 500 ש"ח לפני מע"מ לא כולל עבודה,תחליפי 400 ש"ח כולל מע"מ.

בזמן הזה שחבר שלי חשב מה באמת כדי לו לשים חדש או תחליפי אני החלטתי לפרק את הפנל השבור ולראות מה בידיוק נשבר שם,פירקתי את הכפתורים ואת הפלסטיק שמכסה את כל המנגנון ואז נידהמתי לראות שחתיכת פלסטיק קטנה על הבורר שמחזיקה מגע נשברה והמגע נפל ממקומו :shock:,ניגשתי לחבר שלי ואמרתי יאללה בוא ניסע הבית והוא לא הבין למה אז אמרתי לו תיראה בהמשך,ניגשנו למנהל המוסך אמרנו לו תודה על הכל(לא לקח מאיתנו אפילו 1 ש"ח) ולטכנאי שבדק ונסענו הבית.

כשהגעתי הבית ניכנסתי בדרך ל הום סנטר לקנות דבק אפוקסי חזק(23 ש"ח) וניגשתי מייד למלאכה,פירקתי את הבורר ממקומו,שמתי בחזרה את המגע למקומו ועם חוט אבטחה קיבעתי אותו חזק למקומו ועל כל זה שמתי דבק אפוקסי,נתתי לזה להיתייבש טוב טוב והחזרתי את הכל למקום ומה הפלא הכל עובד פיקס כמו חדש :twisted: ובכך נחסכו עוד 500 ש"ח.

04072006(001).jpg

04072006(002).jpg

04072006(003).jpg

04072006(004).jpg

04072006.jpg

• תוכן חדש...