Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה יש לי פיוניר 7400 ושאני מכבה אותו הוא נשאר עם האור האדום/ירוק דלוק והמסך מכובה איך סוגרים את האור?

פורסם

אני מניח שבמכשיר הנ"ל יש חוט שאמור להתחבר לתאורה של הרכב. כניראה שהחוט הזה מחובר בטעות לפלוס קבוע.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם הבנתי נכון האור נשאר דלוק בפאנל? אתה לא מפרק אותו?

1) הייתי ממליץ לפרק.

2) אולי אתה מכבה על מצב "תצוגה" מכובה. אולי יש מצב OFF שמכבה הכל. תבדוק בספר הדרכה.

פורסם

לחיצה ממושכת על לחצן האופ תכבה את התצוגה.. לחיצה קלילה תראה לך על המסך אוף כללי..אבל במקרה ואתה מכבה תרכב וזה עדיין דלוק אז זה משהו אחר..

פורסם

המכשיר מחובר ככה שכשגם כשהרכב מכובה הוא יכול להידלק

שאני מכבה את האוטו ומוציא תמפתח מהסוויטץ' ומכבה את הרדיו דיסק אז הוא עושה לי את האור זאת אומרת המכשיר מכובה המסך מכובה אבל האורות במקשים עובדים..

בבקשה עזרה אני גר בבית פרטי ואין לי שכנים ואין לי בעיה של הפאנל ואני לא רוצה לפרק אותו כל פעם שאני יוצא כי אני שוכח אותו בבית ושורט אותו..

תודה מראש לעוזרים.

שי.

נ.ב

אחי השיטה עם ה-OFF ארוך לא עזר

פורסם

מידן מל קודם כל תודה לך ולמי שהביא את זה.

אבל זה ההדמיה של פיוניר כפתור 6

זה מפעיל את ההדמיה.

מה בדיוק לעשות?

פורסם

תכבה את ההדמיה,

תשלוף את המכשיר החוצה ,

אמור להיות חוט כתום (עם פס לבן דק) כנראה שאצלך הוא מחובר למתח ,

תנתק את החיבור (ותבודד את מה שחתכת כמובן).

אגב, הכל כתוב כאן:

(Installation Manual) (185 KB, 27 sec @56k)

http://www.pioneerelectronics.ca/poc/product/manual/0,,32171715_32253023,00.html

בהצלחה , שנית.

ZZR

פורסם

אין ניסיתי הכלל זה לא קשור לחיבורים זה משהוא בהגדרות מישהוא יודע?ניתקתי הכל חיברתי עוד פעם לפי החוברת לקחתי מתח מכמה מקומות אין לו נסגר האור

פורסם

תנסה ללחוץ על הכפתור FUNC כשהמכשיר כבוי,(בצד ימין למעלה ליד המסך)

תנסה לשחק שם עם ההגדרות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לדעתי אתה צריך לבדוק תחוטים מאחורה אם הכל באמת מחובר כמו שצריך.

כי זה מוזר שאתה מוציא את המפתח מהסוויץ ועדיין הנורות דולקות =\

או שתלך למתקין שלך שיבדוק את העניין

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

• תוכן חדש...