Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וודאי שלתבוע! גם את המוכר וגם את המוסך! רק כך תפוצה והם ילמדו לקח! :x

כדי להוכיח שלא אצלך אירעה התאונה פשוט תצרף תצהיר וגיליון טיפולים מהמוסך שלך.

בנוסף הייתי גם מגיש תביעה במשטרה על הונאה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
וודאי שלתבוע! גם את המוכר וגם את המוסך! רק כך תפוצה והם ילמדו לקח! :x

כדי להוכיח שלא אצלך אירעה התאונה פשוט תצרף תצהיר וגיליון טיפולים מהמוסך שלך.

בנוסף הייתי גם מגיש תביעה במשטרה על הונאה.

השאלה אם אני יכול להוכיח שהשלדה לא באה מהתאונה המינורית שאני עברתי כמו שרשמתי למעלה. (?)

פורסם

שאלת תם - הוא לא יכול לתבוע את מכון הבדיקה על שלא גילה לו את הפגיעה בשלדה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עידן שלום ,

לרוב מכון בדיקה מחוייב על בדיקותיו למשך 6 חודשים.

אתה תגיד לא עשיתי תאונה מאז הבדיקה ואז הם יגידו : תוכיח בבקשה, וכמו שאמרתי, לך תוכיח שאין לך אחות .

כפי שציינתי קודם רק אם תמצא איזכורים ממשים לכך שבעל הרכב הקודם הוא שעשה את התאונה : דוח משטרה , דוח שמאי , רישומיי מוסך מטפל וכיוצא באלה , רק אז תהיה בידך האפשרות לנסות ולבסס טענתך בבית משפט.

עד אז לצערי אין לך מה לעשות אלא לרשום את זה תחת שיעורים שלמדתי, שיעור לא זול אבל האמת לא ממש יקר .

++++++++++++++

עריכה : קראתי את דוח הבדיקה - כתוב שחור על גבי לבן : תאונה , כמעט כל הרכב הוחלף , תיקון גשר קידמי .

במצב דברים זה אין לך שום סיכוי .

נוסף על כך הרי לך עוד שיעור, כלומר שני שיעורים במחיר אחד : תמיד אבל תמיד תקרא את האותיות הקטנות - הן תמיד יוצאות גדולות בסוף .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם
עידן שלום ,

לרוב מכון בדיקה מחוייב על בדיקותיו למשך 6 חודשים.

אתה תגיד לא עשיתי תאונה מאז הבדיקה ואז הם יגידו : תוכיח בבקשה, וכמו שאמרתי, לך תוכיח שאין לך אחות .

כפי שציינתי קודם רק אם תמצא איזכורים ממשים לכך שבעל הרכב הקודם הוא שעשה את התאונה : דוח משטרה , דוח שמאי , רישומיי מוסך מטפל וכיוצא באלה , רק אז תהיה בידך האפשרות לנסות ולבסס טענתך בבית משפט.

עד אז לצערי אין לך מה לעשות אלא לרשום את זה תחת שיעורים שלמדתי, שיעור לא זול אבל האמת לא ממש יקר .

++++++++++++++

עריכה : קראתי את דוח הבדיקה - כתוב שחור על גבי לבן : תאונה , כמעט כל הרכב הוחלף , תיקון גשר קידמי .

במצב דברים זה אין לך שום סיכוי .

נוסף על כך הרי לך עוד שיעור, כלומר שני שיעורים במחיר אחד : תמיד אבל תמיד תקרא את האותיות הקטנות - הן תמיד יוצאות גדולות בסוף .

סלח לי אבל לא הבנתי מה רשמת בקשר לטופס הבדיקה, אם תוכל להסביר עצמך.

פורסם

צרפת טופס בדיקה : תחת סעיף שלדת מרכב כתוב במפרוש - תיקונים החלפות פגיעות ועוד ועוד

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם
צרפת טופס בדיקה : תחת סעיף שלדת מרכב כתוב במפרוש - תיקונים החלפות פגיעות ועוד ועוד

שים לב לתאריך, זאת לא הבדיקה שביצע פותח השרשור כשרכש את הרכב,

אלא הבדיקה שהקונה הנוכחי שלו ביצע.

פותח השרשור : האם יש ברשותך את הבדיקה שאתה עצמך ביצעת?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שים לב לתאריך, זאת לא הבדיקה שביצע פותח השרשור כשרכש את הרכב,

אלא הבדיקה שהקונה הנוכחי שלו ביצע.

:mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום!

...שרק בישראל עושים ממכת שלדה משהו רציני ובחו"ל לא מתיחסים לזה.

בטח שלא, באירופה רכב עם מקת שלדה הולך לפח!

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם
הבנתי חבר'ה.. תודה רבה אני אבדוק זאת עם משטרת התנועה.

יש עוד דברים שיכולים לעזור?

שורפת ת'מועדון?

וברצינות - משפטית ניתן לתבוע הן את בעל הרכב הקודם והן את מכון הבדיקה, ולרבות תביעה לביטול עסקה והשבת הכספים. א-ב-ל: לתבוע קל, להוכיח - זה כבר סיפור אחר לחלוטין. אם לא תנסה לא תדע.

מה שכן - מומלץ להתלונן על מכון הבדיקה בפני איגוד המוסכים וכן להזהיר כאן בפורום מפני אותו "מכון" מוצלח...

אגב - לפי מצב הרכב שלך נראה שהדבר היחיד שכן עובד הוא האגזוז (וגם לו אין עבודה לאור מצב הגיר וכו'...). להערכתי, רכב במצבו הנוכחי יקבל - אולי - 50% ממחיר המחירון, וגם זה ביום טוב.

אבל כדי שלא תרגיש נאחס, בדיחה לסיום:

לאיזה פרי מרוקאי יש שני "ז" בשם?

התשובה - זזיף...

נכוטן, חלש, אבל בכיתה א' זה מה-זה הצחיק אותי!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
בטח שלא, באירופה רכב עם מקת שלדה הולך לפח!
"קצה שילדה" לא מתייחסים...

פגיעת שלדה שמערערת את התנהגות ובעיקר הבטיחות - לפירוק/גריסה/לא משנה מה... רק לא לכביש...

בארץ, עושים הכל... אפילו מרתכים שלדות של כמה מכוניות... מי ישמע על כזה דבר באירופה...

פורסם

אתה צריך להתאזר בהרבה הרבה סבלנות אם אתה רוצה ללכת עם זה לבית משפט לתביעות קטנות. אבל אם תצא מנצח - זה יהיה שווה את הכל.

• תוכן חדש...