Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן, הרכב הגיע במקור עם V8 ויותר מאוחר הוחלף לו ל-I6, כך ששאר המכלולים עדיין של ה V8

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
רן, הרכב הגיע במקור עם V8 ויותר מאוחר הוחלף לו ל-I6, כך ששאר המכלולים עדיין של ה V8
אתה בטוח ?

בכל אופן בGM אין ממש הבדלים במכלולים ופשוט זורקים איזה מנוע שרוצים שם

בניגוד לפורד נמחק

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אתה בטוח ?

בכל אופן בGM אין ממש הבדלים במכלולים ופשוט זורקים איזה מנוע שרוצים שם

בניגוד לפורד נמחק

אז זהו שממש לא נכון... GM (כמעט) תמיד הפרידו בין סוגי המנועים השונים לבין מכלולי ההנעה השונים, החל מדיפרנציאלים בקוטר 7.5", 8.25", 8.50" וכו' וכלה ביחסי ההעברה, אשר היו נמוכים במנועי ה-6 צילינדר (כדי לאפשר נסיעה במהירות גבוהה ללא אימוץ המנוע החלש) ועד יחסים מפלצתיים במנועי ה-V8.

לשאלתך רן, הדיפרנציאל אכן מתאים למנוע הנוכחי, שכן הוא לא מפלצתי... מה שכן, מכלולי הינע וחלקים שונים אשר כן אמורים להיות מיועדים למנוע בהמתי כבר בדרכם לארץ, כגון נעילת דיפרנציאל, יחס אחורי של 3:42, קאליפרים עם 4 בוכנות (במקום 1 כיום) וכו' וכו', כדי לשדרג את הקיים ובכדי לשפר את הבטיחות והנוחות.

לגבי הצבעים, השתמשתי בצבעים שונים, חלקם מוכרים כצבעים עמידים בחום סטנדרטיים, אשר ניתן לקנות בחנויות חומרי בניין שונות וחלקם צבעים שהבאתי מחו"ל, המיועדים לצביעת מנועים.

אכן, הנובה ראלי, נולדה עם מנועי V8 (היו גם 6...) ראויים, הדגם שלי נקרא בנוסף Z26, שהוא הסדרה החזקה יותר מבחינת מתלים וכו', כמו שבקמארו הדגם החזק הוא Z28 או בפיירבירד - הטראנס-אם.

אז מה מצבינו?... הכל כמעט מוכן, צינורות הפליטה חוברו ל-2 צינורות המחוברים בסופם לזוג FlowMaster 40 DeltaFlow, לשיפור הנשימה... נשאר רק לחבר סטרטר (דימה, הרווחת, הסטרטר של ה-6 בכל זאת לא מתאים, אתה מוזמן שוב להתקין אותו אצלך ;-)), צינורות מים והופה הופה אמריקאה אירופה :).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
דימה, הרווחת, הסטרטר של ה-6 בכל זאת לא מתאים, אתה מוזמן שוב להתקין אותו אצלך ;-)

אם תביא אותו מחר למפגש, אני מבטיח לא לחנוק אותך... ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אז זהו שממש לא נכון... GM (כמעט) תמיד הפרידו בין סוגי המנועים השונים לבין מכלולי ההנעה השונים, החל מדיפרנציאלים בקוטר 7.5", 8.25", 8.50" וכו' וכלה ביחסי ההעברה, אשר היו נמוכים במנועי ה-6 צילינדר (כדי לאפשר נסיעה במהירות גבוהה ללא אימוץ המנוע החלש) ועד יחסים מפלצתיים במנועי ה-V8.

לשאלתך רן, הדיפרנציאל אכן מתאים למנוע הנוכחי, שכן הוא לא מפלצתי... מה שכן, מכלולי הינע וחלקים שונים אשר כן אמורים להיות מיועדים למנוע בהמתי כבר בדרכם לארץ, כגון נעילת דיפרנציאל, יחס אחורי של 3:42, קאליפרים עם 4 בוכנות (במקום 1 כיום) וכו' וכו', כדי לשדרג את הקיים ובכדי לשפר את הבטיחות והנוחות.

לגבי הצבעים, השתמשתי בצבעים שונים, חלקם מוכרים כצבעים עמידים בחום סטנדרטיים, אשר ניתן לקנות בחנויות חומרי בניין שונות וחלקם צבעים שהבאתי מחו"ל, המיועדים לצביעת מנועים.

אכן, הנובה ראלי, נולדה עם מנועי V8 (היו גם 6...) ראויים, הדגם שלי נקרא בנוסף Z26, שהוא הסדרה החזקה יותר מבחינת מתלים וכו', כמו שבקמארו הדגם החזק הוא Z28 או בפיירבירד - הטראנס-אם.

אז מה מצבינו?... הכל כמעט מוכן, צינורות הפליטה חוברו ל-2 צינורות המחוברים בסופם לזוג FlowMaster 40 DeltaFlow, לשיפור הנשימה... נשאר רק לחבר סטרטר (דימה, הרווחת, הסטרטר של ה-6 בכל זאת לא מתאים, אתה מוזמן שוב להתקין אותו אצלך ;-)), צינורות מים והופה הופה אמריקאה אירופה :).

ליאור.

טוב למדנו משהו היום ע ל GM

:-)

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
טוב, בקצב הזה בוא איתו למפגש בי-ם....ואם לשפוט על פי קצב ההתקדמות, אז הוא בטח כבר אחרי צבע פעמים...רן

נכון !

תמיד אמרתי שלשפץ רכב אספנות לוקח ה מ ו ן ! זמן , לא ?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אפרופו נובה V-8, מישהו מהחברים כאן מכיר את הרכב הזה?

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&FromYear=1972&UntilYear=1972&Hand=&fromPrice=25000&untilPrice=25000

האם הוא באמת שווה את המחיר הנדרש, 25K ?

שיפורים עתידיים, מה אפשרי?

עד כמה הוא נדיר?

האם זה "רכב שרירים אמריקאי"?

מה דעתכם באופן כללי על הרכב ?

היות והוא מפורסם כבר המון זמן, כמה שווה לי להציע עליו?

o1_6_2_3_20060623130621-s.jpg

o1_6_3_3_20060623130622-s.jpg

o1_6_1_3_20060623130619-s.jpg

תודה

דני.

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

• תוכן חדש...