Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להקטנת תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אני מקטין תמונות בגודל

1200x1600

לגודל שיתאים להעלאה לפורום(1024x1024)?

בתודה

ניר

NIR .Y

פורסם

כנס לצייר, לחץ על CTRL+W, והקטן את התמונה ע"פ אחוזים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צייר מעוות את התמונה.

תוריד את IMAGE RESIZER - זה כלי עזר שמתלבש על הוינדוס, ובקליק ימני מתווסף לסרגל שנפתח.

אתה יכול לבחור מגדלים שונים, או להכניס גדלים משלך (נאמר לאווטר לדוגמא).

פורסם
שמתלבש על הוינדוס, ובקליק ימני מתווסף לסרגל שנפתח.

מה שאומר שהוא מבזבז זכרון שלא לצורך,

אני אישית לא מבין למה צריך תוכנות כאלה שישבו בזכרון באופן קבוע, אם אני אי פעם אצטרך אותה, אני אפעיל אותה... לא רוצה שהיא תשב סתם בזכרון.

פורסם

ארז, נו באמת.

התוכנה כולה שוקלת 500KB.

כמה כבר זה תופס?!

ולא הבנתי בכלל מה זה "בזיכרון" - הרי היא לא פועלת תמיד - זה מעין "קיצור דרך" בסה"כ.

פורסם
ארז, נו באמת.

התוכנה כולה שוקלת 500KB.

גם אם גודל קובץ התוכנה הוא קטן, התוכנה עצמה מתבססת על רכיבים קיימים במערכת ההפעלה, מה שגורם לה לגדול.......!

פורסם
לא יושבת בשום זכרון, פשוט היא מופיעה בתפריט

אגב, זה פורום תמיכה תכנית לפורום, לא לפוטושופ

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117005

צודק, היא מגדילה את הנפח זכרון שהקובץ EXPLORER תופס.... ולמה ?? למה??

אין שום סיבה, WINRAR WINZIP WINAMP וחברים, עושים אותו דבר, כולם ביחד כבר מתחיל להציק...!

• תוכן חדש...