Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלפתי למזדה שלי 626 1996 רפידות + צלחות כהרגלי קניתי מאביזרי רכב שאני קונה שם בד"כ . הרפידות חדשות הוא אומר לי תוצרת יפן, טוב סבבה אני מאמין לו . החלפתי את הכל וכבר בהחלפה משהו לא נראה לי טוב בקליפסים של הרפידות אבל אמרתי לעצמי סתם דימיון שלי (אני מאוהב לבחון דברים לעומק) אחרי יומיים התחילו רעשים מוזרים מכיוון הרפידות של הרפידה כאילו היא משוחררת בתוך הסנדל (הרפידה הימנית ) לא התעצלתי פירקי אותה עשיתי את כל הבדיקות האפשריות וגם הלא אפשריות לוודא שזה לא בא מכיוון אחר . הלכתי לחלקי חילוף החליף לי את הרפידות ושוב הבעיה חזרה על עצמה אלא שהפעם בשני הצדדים . הלכתי לחנות אחרת וגם שם היו להם אותם רפידות . עדיין לא הייתי נעול ממה זה . הזמנתי ממזדה רפידות מקוריות והפלא ופלא הכל מצויין עוצר מעולה אין רעשים . הסיבה שאני משתף אתכם היא שתשימו לב מסתובבות רפידות כתומות למזדה עם חברה לא ברורה חוץ מזה שכתוב עליהם תוצרת יפן.והקפיץ שלהם לא יושב כמו שצריך ובעקבות זה נוצר חופש בסנדל . ואת הרפידות האלו ראיתי יותר מבמקום אחד. יש לציין שאני כל הזמן משתמש בחלופי ואף פעם זה לא קרה לי .

פורסם

לתחזוק שוטף של האוטו אפשר תמיד לשפצר פה ושם.

אבל לדברים חיוניים כמו בלמים לא הייתי משתמש בחלופי. עדיף להוציא את הכסף על בלמים מקוריים במקום על האמבולנס והבית חולים, חס וחלילה!

אכן אזהרה חשובוה ומועילה!

Bimmer

פורסם

מה זה רפידות חלופיות? מזדה לא מייצרים רפידות.

כמו בכל דבר בחיים, זול מתחיל ב-ז, ואין קשר לרפידות.

רוצה MP3 טוב? תשלם הרבה, רוצה MP3 זבל? תשלם מעט.

רוצה רפידות טובות? תשלם הרבה, רוצה רפידות זבל? תשלם קצת.

פורסם

אתה זוכר את שם המותג של הרפידות החילופיות ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל רכב והרגישויות שלו (וזה לא חדש ש-626 אוהבת רפידות מקוריות בשביל להיות שקטה).

יש רכבים שזקוקים לחומר של רפידה "מקורית" ע"מ שיהיו שקטים ויעצרו ביעילות - ויש רכבים שרק תעשה להם טוב אם תשים פירמה אחרת ולא מקורי (ולא בגלל המחיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא זוכר את השם המדויק של החברה חוץ מזה שהם היו כתומות והיה כתוב עליהם תוצרת יפן. ואני בהחלט מסכים פה עם כולם מהיום אני קונה רק מקוריות . פשוט מקורי עולה 300 ש"ח לעומת 80 ש"ח חלופי אז זה קרץ לי המחיר . לגבי צלחות בזה אני לא חושב שצריך להשקיע מקורי לא נראה לי הכרחי תקנו אותי אם אני טועה .

פורסם

יש גם צלחות בלם סיניות חליפיות מאיכות ירודה וזה נובע הן מסוג החומר והן מרמת הדיוק ביצור ומכמות ואיכות בקרת האיכות שלהם שאינה מחמירה.

מיום ליום רואים, בכל תחום, שאיכות הייצור הסינית עולה.

בברה - רפי לין :-)

פורסם
הסיבה שאני משתף אתכם היא שתשימו לב מסתובבות רפידות כתומות למזדה עם חברה לא ברורה חוץ מזה שכתוב עליהם תוצרת יפן.והקפיץ שלהם לא יושב כמו שצריך ובעקבות זה נוצר חופש בסנדל

כפי שמבינים מהכתוב, הבחור לא בעל מיקצוע, ולא יכול לספק אפילו את שם המוצר.

יש לקחת בערבון מוגבל את ההמלצות האלו.

פורסם

אל תחליט החלטות על פי כלום זה ממש חצוף ומתנשא מצדך . הסיבה שאני לא יודע את שם המוצר כי לא כתוב שם המוצר . טיפש

פורסם

אני מבין שאתה משתמש חדש. בתור שירות של המנהלים לציבור, אני מוכן לערוך לך היכרות עם המעקב של הפורום ללא תשלום נוסף. ברוך הבא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אל תחליט החלטות על פי כלום זה ממש חצוף ומתנשא מצדך . הסיבה שאני לא יודע את שם המוצר כי לא כתוב שם המוצר . טיפש
שזה בא מאחד שקורא לקליפר סנדל, וקפיצי הרפידות קליפסים ומצהיר שהוא
מאוהב לבחון דברים לעומק
וגם מבקש להזהיר
שמסתובבות רפידות כתומות למזדה
אז אין לי הרבה מה להתרגש ממך, הא?

דבר רגוע.

נ.ב. ברוך הבא לפורום.

• תוכן חדש...