Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon vs Audi TT

Shays
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקטע הכי משעשע שכולכם מתווכחים פה עם ילד בן 17 שאפילו מאוץ אחד עם ידית הילוכים כזו או אחרת של סיאט לא עשה.

לחוות רכב באיזשהי צורה אפשר גם בלי לנהוג. כמובן שזה לא ממש מספק. בכל זאת לדעתי הבעיה היותר חמורה היא שהוא עוד לא עבד מספיק קשה בשביל 100K. אחרי שמישהו מצליח לחסוך אותם יום אחד, אני רוצה לראות איך הוא הולך ומוציא כפול כסף בשביל פוזה. לא יקרה גם אם צריך להוציא 60K במקום 30K.

העניין הוא שויירון נשמע כמו בנאדם עם שכל והגיון (כלומר לא סטייל "עזבו אותכם אחים שלי TT זה פצצה אחושרמוטה, לא רואה שום דבר ממטר"). פשוט קצת תקוע וצריך boot.

ואגב, גם על רכב חברה משלמים, בטח אם הוא עולה כפול, ובעיקר אם הוא רכב יוקרה. וגם כשהחברה שייכת לך (סליחה אדוני חוקר המס, ה-TT זה בשביל העסק, אתה לא רואה את השלט "פקח אני פורק סחורה"?)

My responses are limited. You must ask the right questions

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...