Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מרוכזת של צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב חלק גדול מהצמיגים הספורטיביים אינו מיובא בימים אלו לארץ.

גודייר F1 - DS3, TOYO T1R וצמיגים טובים אחרים אינם מיובאים לשוק' כרגע. במיוחד לא במידה שאני צריך - 205/45/16.

לאחר שיחה עם צמיגי הדרום הועלתה אפשרות של הזמנה מרוכזת של יצרן מסויים וייבוא מו"ל

אני מקווה בזאת לפתור שתי בעיות: מחירים נמוכים לצמיגים והשגת צמיגים שאין בארץ.

הייתי רוצה לדעת אם יש אנשים שמעוניינים בסידור הנ"ל ואם כן אז מאיזו פירמה ... מאוחר יותר לאחר בדיקת ההענות נעשה את זה מסודר יותר לפי מידות סוג והכל ...

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע מביע התעניינות. אם יהיה מחיר טוב, אני אקנה (למרות שלצמיגים הקיימים יש עוד כמה חודשים טובים).

מידה: 195/55/15, דגמים: ה-TOYO נשמע טוב, falken azenis rt-215/615 גם רלבנטי. לצערי ה-F1 לא מגיעים במידה שלי. בכל מקרה, פתוח להצעות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בעסה, לפי הכותרת חשבתי שיש הפגנה ושורפים צמיגים...

יש מספר עסקים שמיבאים צמיגים במקביל למי שהיו היבואנים הבלעדיים. תרים טלפון לפורטל בת"א ותראה מה יש להם. בזמנו כשחיפשתי F1 היו להם במידה שלי חדשים דנדשים בעוד שבמקומות אחרים - יוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לצערי הרב גם לפורטל אין את הצמיגים הנ"ל ...

אנחנו כבר לפחות שני בעלי מיאטות שמחפשים צמיגים ויוק ...

פורסם
BRIDGESTONE RE070

או TOYO T1R.

225/45/17

מישהו?

הרעיון העיקרי זה למצוא יצרן אחד (אפשר מספר דגמים) כדי שיהיה לנו יותר כוח.

אני רואה שהרוב פה חמים על הגודייר אז לא יתאים לך הדגם הזה :

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Goodyear&tiremodel=Eagle+F1+GS%2DD3&pc=709%2D307%2D154

מצטרף ומחפש מידה 195/45/15.

את ה F1 יש רק 195/50/15.

את כל דגמי F1 ניתן למצוא פה:

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Goodyear&tiremodel=Eagle+F1+GS%2DD3

אם מישהו מחפש גודייר מדגם אחר נא לציין את שם הדגם ...

פורסם

בינתיים יש לנו 5 F1.

שלושה 195/50/15

אחד 205/45/16

ואחד 235/40/18

יש עוד מעוניינים? עוד מצטרפים?

אני לא יודע אם יעשו ייבוא מיוחד בשביל חמישיה.

קדימה, מי שרוצה צמיג בחודשים הקרובים זה הזמן

• תוכן חדש...