Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנמאסו עלי הידיות השחורות מהפלסטיק החלטתי לצבוע אותם שיתאימו לרכב, הנה התהליך:

הידית לפני הצביעה, ופירוק צידה הפנימי של דלת הנהג.

בורג ראשון נמצא מתחת למתגי החלונות בדלת, שני בקצה העליון מתחת למשולש המראה ושלישי מתחבא לו מתחת לידית אחיזה. יש צורך לפרק גם את הברגים ברמקולים הקידמיים.

p52600014cz.th.jpgp52600041va.th.jpgp52600056bh.th.jpgp52600064ft.th.jpg

לאחר פירוק הפלסטיק יש לפלס את הדרך אל הידית וזה נעשה ע"י הוצאת הבידוד (זהירות לא לקרוע אותו ולשמור על הדבק שלו מחול וכד' כדי שיהיה אפשרי להחזירו חזרה), לאחר הוצאת הבידוד נראה את הידית ואת 2 הברגים שתופסים אותה, כדי לשחרר את הידית יש להוציא את 2 הברגים ואת הברזל(צבוע למעלה במעט ירוק) שתופס אותו את האחרון מוציאים ע"י שליפתו החוצה.

p52600070by.th.jpgp52600104dj.th.jpg

מסדר ציוד :כפפות גומי, נייר שיוף עדין מאוד, צבע יסוד, צבע כחול, לכה, החלק עצמו נעטף בניילון נצמד ודבק נייר כדי לשמור עליו נקי בחלקים שלא מיועדים לצביעה, 4 משטחי קרטון גדולים יצרו סביבת צביעה נקיה ונוחה.

את הספריים קניתי מ"טופ-קולור" ביצחק שדה, הכפפות היו כבר אך נקנו לפני הרבה זמן מאותה חנות, את הקרטונים אני מביא מבתי דופס וכד' הם עוזרים לי המון כשאני צריך לנקות חלקים, במקום ללכלך את הריצפה אני שם הכל על הקרטון ובסוף העבודה זורק אותו לפח.

p52600113an.th.jpgp52600141cu.th.jpg

צביעת הידית : קודם כל הפלסטיק יעבור שיוף עם נייר שיוף עדין מאוד עד להגעת הפלסיק המחוספס לפלסטיק חלק ונקי, לאחר השיוף יש לנקות את הפלסטיק טוב טוב כדי להוריד שאריות לכלוך, אבק, שמן וכד'. לאחר שהחלק יבש ונקי הותזו 2 שכבות של פרמייר פלסטיק, 2 שכבות של צבע ו2 שכבות של לכה.

בין שכבה לשיכבה יש לחכות מספר דקות את לא ליבוש מוחלט, ובזמן הצביעה הדלת נסגרה כדי למנוע מאבק ומרוח להרוס.

בתמונה האחרונה החלקים כבר לאחר 3 השכבות ולאחר יבוש.

p52600156gz.th.jpgp52600170io.th.jpgp52600234oy.th.jpgp52600243yl.th.jpg

והנה התוצאה הסופית!

p52600299kc.th.jpgp52600310wg.th.jpg

תגובות והערות יתקבלו בשמחה...

פורסם

איזו עבודה יפה ומקצועית!!

הצבע נראה ממש אותנטי!

תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עבודה ממש איכותי ויפה.

אבל לדעתי היה עדיף לקפוץ שניה לפחח לצבוע עם הקוד של הצבע המקורי.

אבל ממש בקטנה יצא לך ממש יפה תתחדש.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• אחראי פורום
פורסם

גם עם קוד הצבע המקורי היה הבדל, האוטו לא חדש וזה צבע מטאלי.

דווקא כאן ההבדל מזערי.

העבודה יפה מאוד ומושקעת! ככה בדיוק עושים את זה, לא מיסוך ע"ג הדלת

ולא פיתרון "יצירתי" אחר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חייב לציין שאחד הדברים שהכי משגעים אותי במכוניות זה לראות איזה X5 אפורה או רכב יקר אחר עם ידיות בצבע שחור.

אחלה של צביעה, תתחדש.

Back to the original - NC again.

פורסם

הצביעה נראת מקצועית ביותר, נראה מצויין על הרכב.

תתחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
טופ קולור ביצחק שדה מכינים את הספריי לפי קוד הצבע של הרכב.

רציני :?

חנות למה זה בדיוק ? יש לך את המספר טלפון ?

תודה מראש.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

איזה נייר שיוף זה? מספר כלומר

והאם לא היה עדיף להשתמש על רטוב כדי למנוע שריטות על הפלסטיק

קליאו ספורט :roll:

• תוכן חדש...