Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרסאות הידניות יהיו יותר חסכוניות בדלק.

1.8 מאוד נדיר, אני עקבתי אחרי בראבו בלוחות שנה ורק פעם אחת נתקלתי בדגם כזה, שהיה דרך אגב במצב עגום למדי ועם מכת שילדה.

בצע סיבוב על 1.4 ותראה אם היא מספקת אותך מבחינת ביצועים. כמובן שה-1.6 מרגישה יותר חזקה..

מה התקציב שלך?

פיליפ.

פורסם
מה התקציב שלך?

פיליפ.

האמת, זה הולך להשמע מוזר, כרגע יש לי לנטיס שנת 2000 עם 60000 קמ - אני יד שניה, אבל אני, א. מתבאס להיראות בה ושנית ויותר חשוב היא איבדה מערכה בשנה וחצי האחרונות 9000 שח , מטורף .

ולכן חשבתי למכור ולקנות משהו צעיר יותר חסכוני יותר וכמובן זול הרבה יותר וככה אעודף ישב בבנק ויעשה כסף במקום לשרוף כסף .

ולשאלתך, התקציב שהחלטתי להקצות לנושא הוא 20000 שח , אמור להספיק לא ?

ואכן אם אין כמעט הבדל בין ה 1.4 ל 1.6 אז החסכוניות של 1.4 עדיפה עלי - דרך אגב מה אמורה להיות הצריכה שלה בעיר ?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם
האמת, זה הולך להשמע מוזר, כרגע יש לי לנטיס שנת 2000 עם 60000 קמ - אני יד שניה, אבל אני, א. מתבאס להיראות בה ושנית ויותר חשוב היא איבדה מערכה בשנה וחצי האחרונות 9000 שח , מטורף .

ולכן חשבתי למכור ולקנות משהו צעיר יותר חסכוני יותר וכמובן זול הרבה יותר וככה אעודף ישב בבנק ויעשה כסף במקום לשרוף כסף .

ולשאלתך, התקציב שהחלטתי להקצות לנושא הוא 20000 שח , אמור להספיק לא ?

ואכן אם אין כמעט הבדל בין ה 1.4 ל 1.6 אז החסכוניות של 1.4 עדיפה עלי - דרך אגב מה אמורה להיות הצריכה שלה בעיר ?

אני הייתי הולך רק על 1.6(היתה לי כזו שנה) ידנית בלבד!! האוטומט קטסטרופה

ב24K תוכל למצוא רכב שמור ומטופל- לא לוותר ולהתפשר ללכת רק על דגם שמור עם ק"מ נמוך- דגם כזה יראה אמינות מעולה,דגם לא שמור עם ק"מ בשמיים יראה גיהנום!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אני הייתי הולך רק על 1.6(היתה לי כזו שנה) ידנית בלבד!! האוטומט קטסטרופה

ב24K תוכל למצוא רכב שמור ומטופל- לא לוותר ולהתפשר ללכת רק על דגם שמור עם ק"מ נמוך- דגם כזה יראה אמינות מעולה,דגם לא שמור עם ק"מ בשמיים יראה גיהנום!!!

בנדר, למה מכרת ?

ודרך אגב אני רואה כאלו למכירה אבל כולם רוצים מעל למחירון !!!???

האם יש שנתון שמתחתיו לא כדי לקחת או שמה הזולה ביותר תעשה את אותה עבודה ?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם
בנדר, למה מכרת ?

ודרך אגב אני רואה כאלו למכירה אבל כולם רוצים מעל למחירון !!!???

האם יש שנתון שמתחתיו לא כדי לקחת או שמה הזולה ביותר תעשה את אותה עבודה ?

לי היתה שנת 97 1600 ידנית אני הייתי יד 3 עם 95000 ק"מ שמכרתי

דגמים שמורים ומטופלים נמכרים בקלות מעל המחירון ולדגם שמור שווה להשקיע(המחירון ממש לא משקף את הרכב)

אני הייתי הולך על 97 ומעלה

מכרתי בדיוק מאותה סיבה שעוד 3 שבועות אני אמכור את הרכב הנוכחי שלי - נסיעה לאיזה חצי שנה לאמריקה!!

לא להתפשר - רק דגם שמור עם ק"מ נמוך-שווה את ההמתנה ואת התוספת מעל המחירון ( אני שילמתי 4 מעל המחירון ומכרתי ב4 מעל) ולהיזהר מסוחרים כי הרבה מהבראבות השחוטות עם 50 ידיים ו200000 ק"מ של סוחרים שמתחזים לאנשים פרטיים

בהצלחה

פורסם

כל הבראבויים נמכרות מעל המחירון, גם כאלו במצב לא הכי טוב..

כמו שבנדר אמר, חפש אחת עם יד כמה שיותר נמוכה וק"מ נמוך, גם אני אישית הייתי הולך על ה-1.6, ב-1.4 אולי יחסר לך קצת כוח אחרי הלנטיס, אבל שוב, בצע נסיעה על כל אחד מהרכבים הללו ותראה אם הם מתאימים לך.

בהצלחה.

פיליפ.

פורסם

1.8 מאוד נדיר, אני עקבתי אחרי בראבו בלוחות שנה ורק פעם אחת נתקלתי בדגם כזה, שהיה דרך אגב במצב עגום למדי ועם מכת שילדה.

פיליפ.

הנה אחת...

Barvo_HGT.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הרכב בתמונה זה hgt

2000 סמק 5 צילינדר 155 סוסים

אני הכרתי את הבעלים הראשון של הרכב שהיה שמור בקנאות ועד לפני מספר שנים היה עם ק"מ פשוט לא הגיוני(לטובה)

אני חושב שחלקכם אולי הכיר את הבעלים המקוריים - אלון שנפטר מסרטן - יהי זיכרו ברוך

נ.ב

התמונה העלתה לי הרבה זיכרונות!!

יש גאנט 16 של ספרקו על הרכב עם צמיגי טויו פרוקסס טי 1 אס, מערכת מלאה של או אם פי -הספויילר האחורי לא היה

• תוכן חדש...