Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנזק גדול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי לקח לי את האוטו פיגו 306 שנת 2000 והוא דפק אותו בצורה משונה...

בסיבוב, הוא נתקע בסלע בדיוק בתחתית הרכב...כלומר יש דפיקה מתחת לדלת של הנוסע האחורי, אבל בפס של השלדה, כלומר על הדלת אין שום מכה, זה על הסף של האוטו בצד...

קשה לי להעלות תמונות, אז אני מקווה שהבנתם..

האם זה נקרא קצה שילדה? אני לא מבין איך מתקנים את זה,כי זה לא חלק נפרד,זה מחובר לכל הלשדה של האוטו, וזה לא חלק מפח רגיל, זה חומר יותר חזק....ואין אפשרות להחדיר פטיש מצד שני ולדפוק חזרה.

הכי מדאיג אותי אם זה נקרא קצה שילדה

ואיך אפשר לתקן את זה?

פורסם

אני לא חושב זה שילדה.

האם המכה מתחת לדלת? ושמתקנים דבר זה קודחים חור קטן בפח ובעזרת פטיש שמבריגים לחור מושכים את הפח.

אח שלי לקח לי את האוטו פיגו 306 שנת 2000 והוא דפק אותו בצורה משונה...

בסיבוב, הוא נתקע בסלע בדיוק בתחתית הרכב...כלומר יש דפיקה מתחת לדלת של הנוסע האחורי, אבל בפס של השלדה, כלומר על הדלת אין שום מכה, זה על הסף של האוטו בצד...

קשה לי להעלות תמונות, אז אני מקווה שהבנתם..

האם זה נקרא קצה שילדה? אני לא מבין איך מתקנים את זה,כי זה לא חלק נפרד,זה מחובר לכל הלשדה של האוטו, וזה לא חלק מפח רגיל, זה חומר יותר חזק....ואין אפשרות להחדיר פטיש מצד שני ולדפוק חזרה.

הכי מדאיג אותי אם זה נקרא קצה שילדה

ואיך אפשר לתקן את זה?

פורסם

גם לי זה לא נשמע כמו שלדה.

בכל מקרה קצה השלדה מתייחס לחלקי קורות האורך שנמצאים מעבר לחיבורים של הסרנים אל השלדה (האזורים האדומים בשרטוט אם הקווים האנכיים מייצגים את הסרנים והשרטוט כולו מייצג מבט מלמעלה או מלמטה).

--------------

..|........|

--------------

פורסם

זה באמת לא נשמע לי הגיוני שממכה כזאת כבר לאוטו יהיה קצה שילדה...

כן המכה מתחת לדלת, בפס שהולך לכל האורך מתחת לדלתות, העניין בפיגו, שהפס מתחבר לחלק של האוטו מעל הכנפיים האחוריות, כלומר אי אםשר להחליף רק אותו.

אז ממה בעצם יש קצה שילדה? איזה סוג של מכות?

תודה לעונים.

נ.ב: מישהו מעריך כמה יעלה בערך לבצע תיקון כזה?

פורסם

נ.ב: מישהו מעריך כמה יעלה בערך לבצע תיקון כזה?

אף אחד לא ראה את הנזק, ולכן אף אחד לא יכול להעריך בצורה רצינית.

גש למוסך לבדוק את הבעיה.

בפעם הבאה שאתה פותח שרשור בפורום תן לו בבקשה כותרת עניינית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...