Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרט הרכב: (המשפטים בגרשיים הם ציטוטים של בעל הרכב)

* מנוע 1600 סמ"ק ("כמו מנוע של לאנטרה, אבל יותר טוב")

* שנת ייצור 2004 ("למעשה זה מודל 2005")

* דגם GLS ("זה אומר דגם S כלומר דגם SPORT")

* יד ראשונה

* 10,000 ק"מ

* אוטומט

* גלגלי מגנזיום ("רחבים במיוחד, 185X55")

* סאנרוף

* 4 כריות אוויר

המחירון הוא כמו שהבנתי 72 אלף ש"ח, אך בעל הרכב טוען

כי הוא (או קיימת) תוספת של 4% ("בגלל שזה דגם ספורט")

ובנוסף עוד 6% ("קילומטרז' נמוך").

כלומר, סה"כ הוא מבקש בין 78 ל-80 אלף ש"ח.

איך הרכב? וכמה הוא שווה באמת? ויש משהו שחשוב לשאול?

תודה מראש

פורסם

8 מעל?!

*השוק מוצף בגטס, הרוב אמנם מהגרסת ליסינג, אבל חוץ מסאן-רופ, ג'אנט וסבויילר קטן אין הבדל

של ממש..

*אין צורך להוסיף עוד 4% על כלום כיוון שדגם הGLS הוא דגם ה"ספורט" (כולל כל הדברים שהזכרתי)

לסיכום, לא שווה לשלם 8 מעל המחירון, אם אתה נעול על הגטס והוא לא מתפשר חפש לך כלה אחרת..

ב80K יש הרבה אפשרויות אחרות הרבה יותר טובות (איביזה,פאביה וכו'..) מהגטס-כדאי לבדוק אותם.

1.8T 8)

פורסם

חחחח...

איזה בחור הזוי... יותר הזוי מהילדים מפוקוס שרוצים על סיוויק עם מדבקות 20 מעל...

אה, ולנושא המקורי: זה שיש לה מנוע 1600 לא משנה את העובדה שזו גטס. כלומר תגיד תודה שיש מזגן, רדיו ולא צריך לנסוע באוטובוסים.

ועוד לא דיברנו על צריכת הדלק המזוויעה. (לפחות בגטס שעליה אני נהגתי - 1350)

פורסם

צריכת הדלק מאוד מאוד מאודדדד גבוהה (בתור אחד שהיה לו גטס במשך 3 חודשים והעפתי אותה מהר)

היה לי דגם הילוכים 1350 מנוע היה שותה יותר מהמזדה לאנטיס 1600 אוטומט שיש ברשותי כרגע

אני לא יודע איך זה בדגם 1600 כנראה שהוא ישתה פחות דלק כי האוטו קל והמנוע גדול

בכל אופן, לא לשלם יותר ממחירון

אם אתה אוהב את האוטו לך על זה

סה"כ הוא סבבה ונוסע טוב

פורסם

1. המודל הקובע הוא זה שמופיע ברשיון הרכב, שלא יבלבל לך את השכל.

2. GLS זה לא ספורט, זו רמת הגימור הגבוהה ביותר, זה הכל.

3. יש דגם "ספורט" של הגטס, שהוא דווקא דגם ה-GLS 1.6 הידני.

4. אין שום תוספת על "ספורט" - המחירון הרלוונטי הוא זה של רמת GLS אוטומט, וזהו. זה מגדיר מאוד במדוייק את סוג הרכב.

5. קילומטרז נמוך זה נחמד, אבל יש לוודא שנעשו טיפולים כל שנה, הטיפולים הם תמיד לפי זמן או ק"מ, לפי כל הקודם זוכה. יש לי הרגשה שהנ"ל לא ראה טיפול מעולם, ונוסע בשלוש השנים האחרונות על השמן ומסנן האוויר המקוריים :?

6. רכב בסיסי למדי, שווה מחירון במקרה הטוב, ממש ממש לא מעל מחירון. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם להוסיף קצת על הקילומטרז, וגם זה רק אם האוטו ללא שריטה ועבר את הטיפולים כפי שהוסבר.

7. צריכת הדלק הלא סבירה היא בעיקר בדגם ה-1350 האוטומטי, ולא בדגם ה-1600.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדיף שתחפש שברולט אוואו.

נהגתי מת"א לחיפה ובחזרה במשך תקופה וזה היה שבוע על הגטס שבוע על האוואו ואז הייתי צריך להחליף לגטס בחזרה וסירבתי. למה? עזוב את הצריכת דלק האיומה כי היה דלקן אז זה לא הזיז לי, אבל ההגה היה כ"כ מחורבן, כ"כ חסר תחושה. האוואו יותר מרווחות, מעוצבת יותר יפה מבפנים ומרגישה יותר מכונית. בקיצור יותר תמורה מהגטס. ואני יודע שלא שאלת על האוויאו אבל אם אתה שואל על הגטס אז תשקול גם אוויאו

haters will hate

פורסם
עדיף שתחפש שברולט אוואו.

נהגתי מת"א לחיפה ובחזרה במשך תקופה וזה היה שבוע על הגטס שבוע על האוואו ואז הייתי צריך להחליף לגטס בחזרה וסירבתי. למה? עזוב את הצריכת דלק האיומה כי היה דלקן אז זה לא הזיז לי, אבל ההגה היה כ"כ מחורבן, כ"כ חסר תחושה. האוואו יותר מרווחות, מעוצבת יותר יפה מבפנים ומרגישה יותר מכונית. בקיצור יותר תמורה מהגטס. ואני יודע שלא שאלת על האוויאו אבל אם אתה שואל על הגטס אז תשקול גם אוויאו

הגטס מתנהגת הרבה יותר טוב מהאוויאו והרבה יותר נוחה.

הגטס 1600 לא זזלנית דלק כמו מנוע ה 1350 שיש לאמא שלי מהעבודה.

זה בדיוק כמו ה 1600 של האלנטרה, וראיתי התיבות GLS עם S בסוף כמו שמישו ציין מעליי זה רמת גימור גבוהה.

דגם הספורט 1600 הוא 3 דלתות.

סך הכל רכב לא רע,לא עדיף לרדת קצת בשנתון ולקנות משפחתית גדולה ?

• תוכן חדש...